Zdjęcie funkcji SM z gracza Sherman |
Czy Sherman dalej powinien być SM?? |
Tak, jest świetnym SM !! lepszego nie było i nie będzie |
|
47% |
[ 26 ] |
Stanowcze NIE!! Sherman przegina!!! o czym świadczą bany aż tylu graczy!! |
|
52% |
[ 29 ] |
|
Gosowa: 55 |
Wszystkich Gosw: 55 |
|
|
|
Autor |
Wiadomo |
GRASSMAN
Imperator
Nick w grze: Grassman
Wiek: 34 Doczy: 12 Lut 2008 Posty: 63 Skd: tu wziąść kase??
|
Wysany: 2009-02-13, 21:55 Zdjęcie funkcji SM z gracza Sherman
|
|
|
Drodzy Gracze!
Jak sami zauważyliśmy SuperMod Sherman stanowczo naużywa swoich uprawnień. Między innymi dzięki jego "wspaniałomyślnych" rządach doszło do zbanowania wielu graczy bezpodstawnie a jeśli dało by się czegoś przyczepić to były to takie błachostki na które poważny mod winien przymykać oko... Moi drodzy pozwole sobie pokazać warny które ma sherman:
Ma 2 ostrzeżeń!
ostrzeżenia:
OD: maciek143 za wypowiedź: maciek nie podlizuj się.. psy tak robią.. a Ty nie jesteś psem prawda? w sumie masz wszystki cechy psa.. wszystkie poza lojalnością
OD: maciek143 za wypowiedź: nie wiem pajacu... jak mi dasz warna za pajaca to daj i sobie pajacu
Moi Drodzy czy taka postawa jest postawa SM??? Sm powinien świecić przykładem, dawać dobry przykład graczom... a w tym momencie co On sobą reprezentuje??
Proszę o wypowiedzi graczy, a najbardziej administratora: SiVo
Proszę także o głosy w ankiecie
Dziekuję i Pozdrawiam
Grassman |
|
|
|
 |
Molph
Nick w grze: mohave
Plemię: AJMAROWIE
Doczy: 01 Sty 2008 Posty: 248 Skd: Chełm
|
Wysany: 2009-02-13, 22:03
|
|
|
Oczywiście sherman przegina i powinien SiVo go zdjąć z ten funkcji. |
|
|
|
 |
Yamakasi
:/

Nick w grze: Yamakasi
|
|
|
|
no niby dal duzo banów, ale tez dał multi kontom. Fakt, polowie graczy sie nie nalezy ban, bo sprzedawali albo kupywali zloto.
osobiscie jestem za tym, zeby zdjac z ShernaN'a funkcje SM.
pozdro |

|
|
|
|
 |
Boruc-become
dawny Boruc
Nick w grze: maciek143
Doczy: 26 Sty 2009 Posty: 12 Skd: indianie.net
|
|
|
|
Tak, zdecydowanie gracz Sherman przegina... nie dość, że obraża innych graczy (w tym mnie), to jeszcze naduzywa funkcji mu danej... To jest poprostu śmieszne co on wyprawia, juz prawie pół gry za nic zbanował..wiele graczy moze potwierdzic, że zostało nie słusznie zabanowanymi. To świadczy o tym, że gracz ShermaN nie dorósł to tak poważnej i odpowiedzialnej funkji. On to sie po prostu bawi tą funkcja mu powierzona. Wnoszę o zabranie Super Moderatora dla gracza ShermaN i odbanowanie osób które przez jego widzi misie cierpią !! |
|
|
|
 |
uente
Nick w grze: uente
Doczy: 22 Wrz 2007 Posty: 26 Skd: JGA
|
Wysany: 2009-02-13, 22:12
|
|
|
Sherman jest typem człowieka (nie psa jak co niektórzy sugerują;), który nie powinien mieć takiej władzy bo władza ogłupia i uczy zachłannośći, dodatkowo jest bardzo stronniczy i nie chodzi tu tylko o przykłady podane przez grassmana. Chłopak ma manię wywyższania się a powinien uczyc sie pokory więc funkcja sm pogorszy tylko jego stan....... |
|
|
|
 |
Mahone
Nick w grze: Mahone
Doczy: 08 Kwi 2008 Posty: 55 Skd: Błękitni
|
Wysany: 2009-02-13, 22:14
|
|
|
5 minut które miał gracz Sharman własnie dobiegły końca. Wyczyscił co miał wyczyścić, ale oprócz tego za dużo osób dostało bana za nic. Uważam, że koleś powinien utracić SM'a. HM i Borszczu ostatnimi czasy nie interesują się grą - oni też powinni oddać SM. Admin powinien zrobić wybory na nowego. |
Ostatnio zmieniony przez Mahone 2009-02-13, 22:16, w caoci zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
traper
Nick w grze: traper
Doczy: 26 Sie 2008 Posty: 11 Skd: nadejdzie śmierc???
|
Wysany: 2009-02-13, 22:16
|
|
|
Stronniczy to jest akurat Grassman... Dlaczego taki obiektywne moderator jak Ty dał Kabanowi trzy warny na forum a Mohave nie dostał żadnego?
Żeby nie było ze spam czy coś :)
SherMan jest idealnym Super Moderatorem :) |
_________________ Śmierć to dopiero początek |
Ostatnio zmieniony przez traper 2009-02-13, 22:24, w caoci zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Ruskow
Niszczyciel_Lozy
Nick w grze: Ruskow
|
Wysany: 2009-02-13, 22:17
|
|
|
Jestem za zdjęciem funkcji SM z Shermana, ponieważ daje bany za nic, podam przykład, gracz Pebed sobie łowił rybki i później wyexpiał, a ty mu dałeś bana to że miał trochę kaski?
Sherman opanuj się, tyle ci powiem!!!!!!!! |
_________________ Sherman to k***a na trasie ;D |
|
|
|
 |
GRASSMAN
Imperator
|
Wysany: 2009-02-13, 22:19
|
|
|
Nie spamuj!! jak masz cos do mnie do zaloz nowy temat. Ale wytłumacze Ci... Mohave ma 1 warna... ale on nie przegina tak jak kaban. Kaban w kazdym poscie bluzga i obraza innych a molphowi zdarza sie to sporadycznie ;) jeszcze cos?? keke |
|
|
|
 |
bielasek
Nick w grze: bielas
Doczy: 04 Sie 2007 Posty: 28 Skd: Ny
|
Wysany: 2009-02-13, 22:39
|
|
|
uwazam ze sherman za duzo juz nabroil z tym sm :)
ostatnio wszyscy do mnie na gg pisza ze maja bana za nic...
sm chyba ma banowac za rzeczy ktore sie nie zgadzaja z regulaminem? |
|
|
|
 |
GRASSMAN
Imperator
|
Wysany: 2009-02-13, 22:47
|
|
|
hehehe widać reakcje graczy po ankiecie :) czekamy na głos SiVo i innych |
|
|
|
 |
ShermaN
Game_Over
Nick w grze: ShermaN
Plemię: Najlepsze!
Doczy: 08 Pa 2008 Posty: 101 Skd: się wzięło złoto?:O
|
Wysany: 2009-02-13, 22:48
|
|
|
GRASSMAN napisa/a: | Ma 2 ostrzeżeń!
ostrzeżenia:
OD: maciek143 za wypowiedź: maciek nie podlizuj się.. psy tak robią.. a Ty nie jesteś psem prawda? w sumie masz wszystki cechy psa.. wszystkie poza lojalnością
OD: maciek143 za wypowiedź: nie wiem pajacu... jak mi dasz warna za pajaca to daj i sobie pajacu |
warny otrzymałem zanim dostałem uprawnienia SM.
GRASSMAN napisa/a: | Moi Drodzy czy taka postawa jest postawa SM??? Sm powinien świecić przykładem, dawać dobry przykład graczom... a w tym momencie co On sobą reprezentuje?? |
więcej niż Ty gdy pisałeś że przeleciałbyś kobietę robola.. Nawet nie zdąrzyłem dać Tobie i molphowi warnów bo pousuwałeś ;) A warnów za tamte chamskie docinki nie masz ani Ty ani molph ;)
GRASSMAN napisa/a: | a jeśli dało by się czegoś przyczepić to były to takie błachostki na które poważny mod winien przymykać oko... |
np. na handel kamieniami po 500k każdy ;)
Molph napisa/a: | Oczywiście sherman przegina i powinien SiVo go zdjąć z ten funkcji. |
super uzasadnienie ;)
Yamakasi napisa/a: | polowie graczy sie nie nalezy ban, bo sprzedawali albo kupywali zloto. |
temat na forum jest? Jest... nie moja wina że ludzie w nim nie zgłaszają takich rzeczy.. nieznajomość przepisów nie zwlania z konsekwencji ich łamania.
uente napisa/a: | i nie chodzi tu tylko o przykłady podane przez grassmana |
cały 1 przykład odnoszący się do czasu sprzed otrzymania uprawnień..
uente napisa/a: | dodatkowo jest bardzo stronniczy |
bardzo.. bo zbanowałem wam miliony złota zamrożone na kukłach ;)
Mahone napisa/a: | 5 minut które miał gracz Sharman własnie dobiegły końca. |
nie Ty o tym decydujesz
GRASSMAN napisa/a: | Kaban w kazdym poscie bluzga i obraza innych a molphowi zdarza sie to sporadycznie ;) |
chyba masz problemy ze wzrokiem :O
bielasek napisa/a: | sm chyba ma banowac za rzeczy ktore sie nie zgadzaja z regulaminem? |
banuję tylko konta które mają w handlu "kilka" kamieni kupionych po "nieco" wyższej cenie niż ta rynkowa ;)
a na koniec powiem Wam to co Wy mówiliście Chiri gdy starali się udowodnić że bijecie expa nielegalnie...
Tylko Wy macie z tym problem ;) jak do tej pory napisała do mnie jedna osoba że ma niesłusznego bana. Reszty banów jestem pewny. do tej pory tylko jedno konto zbanowane prze mnie zostało odbanowane..
Ave ShermaN
[ Dodano: 2009-02-13, 22:52 ]
GRASSMAN napisa/a: | hehehe widać reakcje graczy po ankiecie :) czekamy na głos SiVo i innych |
bo głosowali tylko ajmarowie i tmk ;) |
_________________ z opinią jest jak z dziurą w dupie, każdy z nas ją ma |
|
|
|
 |
GRASSMAN
Imperator
|
Wysany: 2009-02-13, 22:53
|
|
|
Skoro jesteś taki świety to dlaczego ankieta wygląda tak a nie odwrotnie?? Ja bym przeleciał dziewczyne robola?? pokaż mi dowod.... Ja Ci teraz moge wmawiac ze Ty chciales przeleciec psa robola.... gadanie głupot |
|
|
|
 |
ShermaN
Game_Over
|
Wysany: 2009-02-13, 22:54
|
|
|
GRASSMAN, heh. żal mi Ciebie.. naprawdę.. szkoda że nie zdąrzyłem dać warnów to miałbym dowód...
Ach byłbym zapomniał :D ciekawe czy tego też się wyprzesz :D
pamiętasz jak zwyzywałeś kfiatuszka od najgorszych i wywlekłeś na światło dzinne całe jej życie prywatne? :)
a może pamiętasz jak jej pisałeś że powinni ją zabić? :)
założę się że nie ;) |
_________________ z opinią jest jak z dziurą w dupie, każdy z nas ją ma |
|
|
|
 |
ShermaN
Game_Over
|