FOXI |
Autor |
Wiadomo |
mietek3
Nick w grze: goog
|
Wysany: 2009-03-20, 22:01 FOXI
|
|
|
Twoje konto zostało zbanowane za nie przestrzeganie regulaminu wypowiedzi na placu głównym - ban trwa do 27.03.2009 21:58
miałem 2 warny, oczywiście wszystkie dął mi foxi, ban niesłuszny
jak już coś to powinienem mieć 3 warny ale itak 2 niesłuszne |
|
|
|
 |
ShermaN
Game_Over
Nick w grze: ShermaN
Plemię: Najlepsze!
Doczy: 08 Pa 2008 Posty: 101 Skd: się wzięło złoto?:O
|
Wysany: 2009-03-23, 17:57
|
|
|
Masz już 8 ostrzeżeń! (4 ostrzeżenia = BAN)
Twoje ostrzeżenia:
OD: FOXI za wypowiedź: bielas stracił 48 ran, zostało mu jeszcze 35
OD: FOXI za wypowiedź: jeśli ban był nie słuszny SiVo napewno zdejmie bana... a jeśli nie.. sami znacie odpowiedź
OD: FOXI za wypowiedź: ja jestem pewien wy nie ... to jeżeli was się tyczyło.. bo wy wierzycie w jego niewinność ja nie :)
OD: FOXI za wypowiedź: nie uważam się za takiego
OD: FOXI za wypowiedź: nie przyznaję banów za nic .. nie myl mnie z mackiem :)
OD: FOXI za wypowiedź: bugi ja nie mam żadnych kompleksów na swoim punkcie by musiec dowartościowywać się w grze ..
OD: FOXI za wypowiedź: bugi a nie możesz się mohave spytać?
OD: FOXI za wypowiedź: zatem oświadczam Ci że wykorzystywanie wszelkich bugów i botów w grze jest NIELEGALNE. resztę dokladnie krok po kroku wytłumaczy ci twoj przyjaciel.
jestem lepszy ;D |
_________________ z opinią jest jak z dziurą w dupie, każdy z nas ją ma |
|
|
|
 |
Shikari
Nick w grze: FOXI
Doczy: 19 Wrz 2008 Posty: 73 Skd: Lubień
|
Wysany: 2009-03-24, 12:13
|
|
|
Od kogo mam bana i za co? |
|
|
|
 |
Nowicjusz
ShemaN to ****
Nick w grze: Old_Shatterhand
Plemię: Nawahowie
|
Wysany: 2009-03-24, 12:15
|
|
|
FOXI za to co jest wyżej napisane, dawałeś nie słuszne warny więc masz bana :] |
|
|
|
 |
Shikari
|
Wysany: 2009-03-24, 12:33
|
|
|
A od kogo? A tak w ogóle ja tych warnów nie dawałem nie wiem moze ktos mi sie do kompa dorwał czy coś |
|
|
|
 |
ShermaN
Game_Over
|
Wysany: 2009-03-24, 16:40
|
|
|
Shikari, tak tak ;) już raz to mówiłeś ;D jest Twoje IP więc bez ściemy chłopaku ;) a bana dałem Ci ja. |
|
|
|
 |
Shikari
|
Wysany: 2009-03-24, 16:57
|
|
|
Tak jest moje IP i co z tego? Nie przyszło ci do głowy że ktoś się mógł dorwać do mojego kompa i powystawiać te warny? Jak bym chciał żeby było inne IP to bym poszedł na innego kompa... Myślę że to kolejny dowód mojej niewinności, czekam na zdjęcie bana.
A tak w ogóle to zdawało mi się Sherman ze masz bana stałego. Co polizałeś dupę SiVo i cie odbanował? |
|
|
|
 |
wafal
Moderator

Nick w grze: wafal
Plemię: AJMAROWIE
Wiek: 32 Doczy: 20 Wrz 2006 Posty: 1004 Skd: wziąć kasę na piwo?
|
Wysany: 2009-03-24, 17:05
|
|
|
Shikari napisa/a: | Tak jest moje IP i co z tego? Nie przyszło ci do głowy że ktoś się mógł dorwać do mojego kompa i powystawiać te warny? Jak bym chciał żeby było inne IP to bym poszedł na innego kompa... Myślę że to kolejny dowód mojej niewinności, czekam na zdjęcie bana. |
Widać, że kręcisz. Jeśli ktoś Ci się do kompa dorwał to mu podziękuj i sobie również, ponieważ jestes osoba nieodpowiedzialną. |
|
 |
Shikari
|
Wysany: 2009-03-24, 17:54
|
|
|
Aha czyli to że wyszedłem na parę minut do sroca i w tym czasie ktoś mi się do kompa dorwał czyni mnie nie odpowiedzialnym?
P.S. Widzę ze bany sa tu dawane równie łatwo jak zdejmowane (patrz Sherman, jeszcze pare dni temu miał bana stałego) Więc myślę ze i ze zdjęciem mojego bana nie będzie problemu tym bardziej że jest NIE SŁUSZNY!!! |
|
|
|
 |
wafal
Moderator

Nick w grze: wafal
Plemię: AJMAROWIE
Wiek: 32 Doczy: 20 Wrz 2006 Posty: 1004 Skd: wziąć kasę na piwo?
|
Wysany: 2009-03-24, 20:44
|
|
|
Shikari napisa/a: | Aha czyli to że wyszedłem na parę minut do sroca i w tym czasie ktoś mi się do kompa dorwał czyni mnie nie odpowiedzialnym?
| Tak, jeśli nie ufasz swojej rodzinie to należy się wylogowywać przy odejściu od kompa na ponad 2 minutki. |
|
 |
Shikari
|
Wysany: 2009-03-25, 13:20
|
|
|
A czy po zdjęciu bana nadal będę miał moda? |
|
|
|
 |
ShermaN
Game_Over
|
Wysany: 2009-03-25, 16:11
|
|
|
nie bo Ci zabrałem moda.. za karę. |
|
|
|
 |
Shikari
|
Wysany: 2009-03-25, 16:17
|
|
|
Fajnie został mi zabrany mod tylko z tego powodu że na parę minut odszedłem od kompa. Może i nie było to odpowiedzialne ale jak do tej pory byłem dobrym modem i nie było na mnie żadnych skarg w przeciwieństwie do ciebie Sherman... Mam nadzieje że mod zostanie mi zwrócony bo już za gorsze rzeczy modów nie zabieraliście. Moim zdaniem to jest osobista zemsta Shermana. |
|
|
|
 |
ShermaN
Game_Over
|
Wysany: 2009-03-25, 16:49
|
|
|
może i zemsta.. kiedyś mi wklepałeś 10 warnów za darmo. teraz 8 ;) może zemsta może nie.. zostawię to twojej wyobraźni. |
|
|
|
 |
Shikari
|
Wysany: 2009-03-25, 17:45
|
|
|
ShermaN napisa/a: | może i zemsta.. kiedyś mi wklepałeś 10 warnów za darmo. teraz 8 ;) może zemsta może nie.. zostawię to twojej wyobraźni. |
Ktoś kto wykorzystuje moda do prywatnej zemsty nie zasługuje na niego mam nadzieje że SiVo jest nieco mądrzejszy od ciebie i mi moda zwróci |
|
|
|
 |
|