Ostrzeżenie przed banem. |
Autor |
Wiadomo |
wodzu [Usunity]
|
Wysany: 2006-09-29, 23:05 Ostrzeżenie przed banem.
|
|
|
Witam.Właśnie dzisiaj zostałem zbanowany.I nie wiem dlaczego.Próbuję się zalogować a tu komunikat-zstałeś zbanowany.Ale za co?Przez kogo?NIe wiem.
W takim razie proponuję wprowadzić albo ostrzeżenie przed banem,albo informację na e-mail podany podczas rejestracji powód zbanowania,albo coś takiego.
Jestem strasznie zniechęcony załatwieniem sprawy w ten sposób.Nawet nie wiem dlaczego?Miałem wyjść z tipi a tu ban.Szkoda.Pozdrawiam-wodzu |
|
|
|
 |
simson86 [Usunity]
|
Wysany: 2006-09-29, 23:09 re:
|
|
|
Zostales zbanowany poniewaz na glownym placu w pewien piekny dzien miales napisane 5 wiadomosci... WSZYSTKIE byly o tresci: "Sprzedam maczuga (+5) za 150 priv" |
|
|
|
 |
SiVo
Administrator Wódz nad wodze :)

Nick w grze: sivo
Plemię: Apache
Doczy: 29 Sie 2006 Posty: 625 Skd: Wrocław
|
Wysany: 2006-09-30, 10:50
|
|
|
simson86 napisa/a: | napisane 5 wiadomosci |
ja ze swojej strony sprostuje, ze po sprawdzeniu było ich.... 11 :) |
|
|
|
 |
cicha [Usunity]
|
Wysany: 2006-09-30, 11:40
|
|
|
ja nie patrze.. ja podglądam ;p dostałam ostrzeżenie. nie mówię że mi się nienależało bo święta nie jestem, ale czy mogę wiedzieć za co ? powinno odrazu pisać. pozdrawiam :* |
|
|
|
 |
simson86 [Usunity]
|
Wysany: 2006-09-30, 15:11
|
|
|
SiVo napisa/a: | ja ze swojej strony sprostuje, ze po sprawdzeniu było ich.... 11 :) |
mozliwe, ale jak wszedlem to na placu widoczne bylo 5 :P |
|
|
|
 |
Navka1 [Usunity]
|
Wysany: 2006-10-03, 17:00
|
|
|
wodzu najpierw pomyśl co napisac przed wysłaniem wiadomości na czat i ile razy ją wyślesz... naprawde kłócicie się z adminem [ SiVo ] i moderatorami których jest wiele a obwinjacie np. mnie lub innych... piszecie głupstwa lub flood [czyli jak napiszecie podobną lub taką samą wiadomość kilka razy na czacie] to zostaje przez kogoś skasowana a potem płaczecie na priv lub na płacu ze macie jedno lub więcej ostrzeżeń nie wiedząc za co... najczęściej wytłumaczam dlaczego dostaliście ostrzeżenie[a] ale jak zwykle jest bunt i znowu lecą takie zdania "coo? ja nie spamuje można pisac co minute! to nie moja wina że jest coś takiego jak blokada i pisze co 1min. a Ty masz prawo usunąć moją wiadomość?!" i tak wkółko... może i jest blokada 1min. ale to nie znaczy że macie pisać co chwile[1min] po to SiVo dał 1minutkę by właśnie częściowo [ale bez skutku] nie floodować! |
|
|
|
 |
wodzu [Usunity]
|
Wysany: 2006-10-06, 12:09
|
|
|
NIE DOSTAŁEM OSTRZEŻENA!!!!OD RAZU BAN> |
|
|
|
 |
simson86 [Usunity]
|
Wysany: 2006-10-06, 12:22 re:
|
|
|
Wodzu dostales 4 ostrzezenia. Ale po prostu Twoich IDENTYCZNYCH wiadomosci bylo tyle, ze skasowane zostaly od razu 4 no i dostales bana... |
|
|
|
 |
|