|
INDIANIE.net
Oficjalne forum
|
wyprawa |
Autor |
Wiadomo¶æ |
And1 [Usuniêty]
|
Wys³any: 2006-10-07, 23:05 wyprawa
|
|
|
chodzi mianowicie o to zeby dodac opcje wyprawy powiedzmy idziemy do lasu lub jakiegos innego "buszu" i tam znajdujemy bron ochrone lub zloto ktore pozostalo po jakims innym smialku ktory tez zapuscil sie w te tereny i zostal zabity przez jakies zwierze .
co wy na to |
|
|
|
 |
KrEcik666 [Usuniêty]
|
Wys³any: 2006-10-07, 23:07
|
|
|
tylko że w tym buszu musi być coś jeszcze
[ Dodano: 2006-10-07, 23:09 ]
np. nie wiem...można tam zdobyć darmowy hajs albo coś takiego nie wiem do muślenia to ja się nie nadaje |
|
|
|
 |
brodziak [Usuniêty]
|
Wys³any: 2006-10-08, 12:18
|
|
|
dobry pomysł, tylko ze musi byc jakies ryzyko, ze na przykład zaauatkuje cie jakis predaktyl czy cos takiego, i ze z nim walczysz, a jak przgrasz, to wtedy twoja bron tam zostaje, a potem jak ktos inny przyjdzie i pokona tego predaktyla to dostanie ileś tam kasy, i jakas broń ;) oczywiscie te potwory beda miały odpowiedni wyoki level, moga tez byc jakies pułapki, np. dziura, i jezeli chcemy stamtad wyjsc, to musimy zapłacić jakas kase, albo złozyc ofiare :) SiVo wymysli wiecej takich rzeczy, pozdro:) |
|
|
|
 |
And1 [Usuniêty]
|
Wys³any: 2006-10-08, 13:10
|
|
|
nie nie n z tym skaladaniem ofiary to troche przegiencie ale jak by tak np. mozna bylo odkryc jakies nowe tajemnicze zwierze lub odkryc jakiss nieznany gatunek rosliny po ktorym ma sie dziwne objawy |
|
|
|
 |
SiVo
Administrator Wódz nad wodze :)

Nick w grze: sivo
PlemiÄ™: Apache
Do³±czy³: 29 Sie 2006 Posty: 625 Sk±d: WrocÅ‚aw
|
Wys³any: 2006-10-08, 13:45
|
|
|
niezły pomysł :)
tylko ustalcie jakieś konkretne szczegóły :) |
|
|
|
 |
simson86 [Usuniêty]
|
Wys³any: 2006-10-08, 14:16 re:
|
|
|
Pterodaktyle, potwory, skladanie ofiar? :| Nie sadzicie ze to juz taka mala przesada :P |
|
|
|
 |
brodziak [Usuniêty]
|
Wys³any: 2006-10-08, 14:23
|
|
|
nazwa: wyprawa (tak jak teraz polowanie)
potem trzeba znowu ustalić, tak jak w polowaniu, kogo sie atakuje, to tam trzeba usalić, gdzie isc:
-ogórdek: /potwory na poziomie (max. 5lvl)/ do zdobycia (max. 500 złota, 100 doświadczenia, broń max. miedziany sztylet/skórzana przepaska)
-las: /potwory na pozimie (max. 8 lvl)/ do zdobycia (max. 1000 złota, 200 doświadczenia, broń max. (tu juz musicie sami wymysleć, bo ja jestem dopiero na 6 lvl, i nie wiem, jakie sa dalej bronie i obrona:P:P)
- wzgórze: /potwory na poziomie (max. 13 lvl)/ do zdobycia (max. 3000 złota, 500 doświadczenia, broń max. (jak wyzej:P:P)
teraz bede podawał tylo nazwy miejsc, do których mozna sie udać, a SiVo sam wymysli kryteria:
- bezludna wyspa
- jaskinia
- pustynia
- dzungla
na razie wymysliłem tyle miejsc:P:P teraz potwory:
moga byc te, co sa do polowania (oczywiscie w odpowiednich miejscahc, zeby se nie okazało, ze wiewiórka bedzie w jaksini:P:) a dodatkowo moze yc:
-waz
-jaguar
-pantera
-lew
-dinozaur
-mamut
-orzeł
-wilk
i mozna jeszcze wymyslic:P:P oczywiscie równiez musza byc jakos poukładane, bo wiadomo, ze dinozaur jest silniejszy o wilka (ja tak tylko pisalem, co wymysliłem)
do tego moga y jeszze te trujace rozsliny, ale to nazwy mozna wymyslic:P:P kto ma wene, niech to zrobi:) najlepiej zeby od razyu podac, jakie sa skutki zjedzenia jej:P
na razie to tyle:P
P.S sorki za błedy:P:P |
|
|
|
 |
Szegi [Usuniêty]
|
Wys³any: 2006-10-08, 15:44
|
|
|
brodziak napisa³/a: | nazwa: wyprawa (tak jak teraz polowanie)
potem trzeba znowu ustalić, tak jak w polowaniu, kogo sie atakuje, to tam trzeba usalić, gdzie isc:
-ogórdek: /potwory na poziomie (max. 5lvl)/ do zdobycia (max. 500 złota, 100 doświadczenia, broń max. miedziany sztylet/skórzana przepaska)
-las: /potwory na pozimie (max. 8 lvl)/ do zdobycia (max. 1000 złota, 200 doświadczenia, broń max. (tu juz musicie sami wymysleć, bo ja jestem dopiero na 6 lvl, i nie wiem, jakie sa dalej bronie i obrona:P:P)
- wzgórze: /potwory na poziomie (max. 13 lvl)/ do zdobycia (max. 3000 złota, 500 doświadczenia, broń max. (jak wyzej:P:P)
teraz bede podawał tylo nazwy miejsc, do których mozna sie udać, a SiVo sam wymysli kryteria:
- bezludna wyspa
- jaskinia
- pustynia
- dzungla
na razie wymysliłem tyle miejsc:P:P teraz potwory:
moga byc te, co sa do polowania (oczywiscie w odpowiednich miejscahc, zeby se nie okazało, ze wiewiórka bedzie w jaksini:P:) a dodatkowo moze yc:
-waz
-jaguar
-pantera
-lew
-dinozaur
-mamut
-orzeł
-wilk
i mozna jeszcze wymyslic:P:P oczywiscie równiez musza byc jakos poukładane, bo wiadomo, ze dinozaur jest silniejszy o wilka (ja tak tylko pisalem, co wymysliłem)
do tego moga y jeszze te trujace rozsliny, ale to nazwy mozna wymyslic:P:P kto ma wene, niech to zrobi:) najlepiej zeby od razyu podac, jakie sa skutki zjedzenia jej:P
na razie to tyle:P
P.S sorki za błedy:P:P |
super pomysł .. i zeby do wyboru bylo .. ze idziemy np. na ataki ze zwierzami z 9 lvl a nie ze jak ktos ma 14 to musi z takimi najlepszymi ok? |
|
|
|
 |
And1 [Usuniêty]
|
Wys³any: 2006-10-08, 15:48
|
|
|
gral ktos z was kiedys w bloodwars??? jak tak to wie ze tam sa wyprawy i odpowiednio na jakim lvl jestes mozesz isc np.na wyprawe w kolice miasta lub potem w dlaeka wyprawe i tak mozna by zrobic. i powiedzmu ze jedna wyprawa w okolice miasta trwala by np. 20min a juz gdzies dalej powiedzmy 1h i wypraw na 24 h bylo by tylko 12 i niena kazdej bysmy cos znalezli !!! wiec meslcie co i jak zrobic |
|
|
|
 |
brodziak [Usuniêty]
|
Wys³any: 2006-10-08, 15:54
|
|
|
do szegi: to by było losowe. np. jakbys szedł, gdzie sa potwory od 9 do 13 lvl to by było losowe, na kogo trafisz, :) tak samo z roslinoscia, bronia, obrona, doswiadczeniem, itp. mozna tez wrócić z pustymi rekoma:P |
|
|
|
 |
Adamkolo [Usuniêty]
|
Wys³any: 2006-10-08, 16:16
|
|
|
zajefajny pomysl |
|
|
|
 |
And1 [Usuniêty]
|
Wys³any: 2006-10-08, 16:27
|
|
|
i dopre bylo by to zeby nieumierac na wyprawie tzn. zeby potwory niemogly zabic tak jak w bloodwars one niezbijaja tylko dostajesz wiad ze np "wielki toput ogromnego ogra trafil prosto w twaja czaszke " niechodzi o plagiat ale o to ze np przez 4 h niemozesz plukac zlota ani walczyc na arenie tylko przebywasz w tipi i sie leczysz |
|
|
|
 |
Szegi [Usuniêty]
|
Wys³any: 2006-10-08, 16:43
|
|
|
loozik :)
[ Dodano: 2006-10-08, 17:22 ]
Ciekawe, kiedy SiVo to wprowadzi do gry. :) |
|
|
|
 |
And1 [Usuniêty]
|
Wys³any: 2006-10-08, 19:41
|
|
|
nop oby jak najszybciej
czasem mam dobre pomysly hehe |
Ostatnio zmieniony przez And1 2006-10-09, 18:36, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
KrEcik666 [Usuniêty]
|
Wys³any: 2006-10-09, 07:25
|
|
|
Ale z tym żeby mi wiatrak w kompie rozwalić i do tego głośniki to jednak nie był najleprzy pomysł |
|
|
|
 |
|
|