INDIANIE.net Strona G³ówna INDIANIE.net
Oficjalne forum

FAQFAQ  SzukajSzukaj  U¿ytkownicyU¿ytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
obronne zwierze
Autor Wiadomo¶æ
jonathanek
[Usuniêty]

Wys³any: 2006-09-02, 15:21   obronne zwierze

mysle ze mozna dodac do kupna zwierze ktore bedzie ochranac swojego pana czyli zalozmy pies jastrzab i rozne inne kazde drorzsze i kazde lepsze zeby nie bylo tak latwo kogos pokonac....i je bedzie trzeba trenowac za zloto kompac i karmic.............odpisz i powiec mi co o tym myslisz ;-)

Misiol
[Usuniêty]

Wys³any: 2006-09-02, 15:23   

Z tym kompaniem i karmieniem, to już przesadziłeś...

jonathanek
[Usuniêty]

Wys³any: 2006-09-02, 15:29   

no moze masz racje ale mysle ze obronne zwierze by sie przydalo w grze i wtedy kazdemu by sie gralo lepiej

Ebola
[Usuniêty]

Wys³any: 2006-09-02, 15:36   

Albo po prostu dodac mozliwosc kupna konia ktory bedzie nabieral doswiadczenia wraz z panem i poprawial statystyki obronne

KeeS
[Usuniêty]

Wys³any: 2006-09-02, 16:15   

Ebola napisa³/a:
Albo po prostu dodac mozliwosc kupna konia ktory bedzie nabieral doswiadczenia wraz z panem i poprawial statystyki obronne

Obstawiam za tym, żeby dodać konie. :-P
Wraz z lvl masz możliwość kupna nowego konia, czyli droższego i lepszego, a nazwy koni to nie problem.

ksg666
[Usuniêty]

Wys³any: 2006-09-02, 17:07   

Ja jestem przeciwny! Najpierw lepiej skupić sie na np wojnie plemion, niż na zwierzaczkach co nas będą chronić...

Azarel
[Usuniêty]

Wys³any: 2006-09-02, 17:19   

popieram ksg! to jest głupie z tymi zwierzętami

Ebola
[Usuniêty]

Wys³any: 2006-09-02, 17:44   

Cytat:
to jest głupie z tymi zwierzętami

Dalczego od razu glupie? Co jest w tym pomysle zlego? Wyraz swoja opinie ze Ci sie nie podoba i nie obrazaj innych. To jest miejsce na propozycje a nie na konieczne poprawki.

Azarel
[Usuniêty]

Wys³any: 2006-09-02, 17:45   

Według mnie uzasadnianie tego jest nie na miejscu ale powiem że to coś jak chowańce w grze na silniku vallheru zresztą i tak jest dobrze więc nie trzeba dokładać zwierząt

KeeS
[Usuniêty]

Wys³any: 2006-09-02, 17:46   

Ebola napisa³/a:
Cytat:
to jest głupie z tymi zwierzętami

Dalczego od razu glupie? Co jest w tym pomysle zlego? Wyraz swoja opinie ze Ci sie nie podoba i nie obrazaj innych. To jest miejsce na propozycje a nie na konieczne poprawki.

Dokładnie :!: Nie ma pomysłów głupich, bo każdy coś wnosi i można z niego coś wywnioskować. Są jedynie pomysły nietrafne. :roll:

Azarel
[Usuniêty]

Wys³any: 2006-09-02, 17:48   

To ten jest nietrafny wsumie wyżej uzasadniłem odpowiedź

Ebola
[Usuniêty]

Wys³any: 2006-09-02, 18:03   

Wsrod indian nie jest przypadkiem tak ze podczas przejscia w zycie dorosle przypisywane jest im jakies dzikie zwierze ktore ma ich chronic?
Czy za mlodu sie za duzo bajek naogladalem? 8-)

KeeS
[Usuniêty]

Wys³any: 2006-09-02, 18:21   

Ebola napisa³/a:
Wsrod indian nie jest przypadkiem tak ze podczas przejscia w zycie dorosle przypisywane jest im jakies dzikie zwierze ktore ma ich chronic?
Czy za mlodu sie za duzo bajek naogladalem? 8-)

Nie tylko bajek, ale i filmów.
Zawsze jak ogląd stary film o indianach, to każdy ma w posiadaniu konia lub wilka do pomocy. :-)

Ukryty_Samuraj
[Usuniêty]

Wys³any: 2006-09-03, 07:34   

a ja nie rozumiem co wam to przeszkadza. dobrze by bylo jesli mozna by bylo kupic zwierze. i co do zakopywania zlota tez popieram. a wy byscie chyba w tej grze chcieli tylko trzy opcje:
-polowanie
-arena walk
-kramarz
no nie?

KtoÅ›
[Usuniêty]

Wys³any: 2006-09-03, 11:24   

dobry omysl, ale nie widzialem u indian psow itp.

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: