INDIANIE.net Strona G³ówna INDIANIE.net
Oficjalne forum

FAQFAQ  SzukajSzukaj  U¿ytkownicyU¿ytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
SÄ… jakiÅ› rundy, edycje, nagrody ???
Autor Wiadomo¶æ
KeeS
[Usuniêty]

Wys³any: 2006-08-31, 16:42   SÄ… jakiÅ› rundy, edycje, nagrody ???

Pytam, bo nie wiem. :-P

Czy Indianie kiedyś się skończą :?: Będą jakieś przerwy, rundy, edycje, etc. :?: A może jakieś nagrody :?: :mrgreen:

ksg666
[Usuniêty]

Wys³any: 2006-08-31, 17:06   

Ja osobiście nie wiem ale nie chce tego! Chce żeby gra trwała cały czas jednym ciągiem czasowym! Jestem przeciwny edycją i nagroda (to jest tylko dla maniaków co siedza cały dzien przy kompie i klikają myszką)! Nie chce żeby moja praca poszła na marne! Jak jest planowane takie coś to ja od razu rezygnuje z gry...

KeeS
[Usuniêty]

Wys³any: 2006-08-31, 17:17   

Eheh... dlatego też m.in. o to pytam :-P

Azarel
[Usuniêty]

Wys³any: 2006-08-31, 17:49   

Porozmawiam z SiVo żeby były rundy a napewno będą jakieś przerwy wiadomo SiVo też człowiek musi chodzić do szkoły.

wojtsi
[Usuniêty]

Wys³any: 2006-08-31, 18:05   

W the crims są edycje i innych grach... Ale ta gra może pozostać w nieskończonosc nie ma konca rundy :D takby było super

bartekk77
[Usuniêty]

Wys³any: 2006-08-31, 23:43   

A wedlug mnie powiny byc jakies przerwy nowe edycje a z nagrodami to moglo byc np za 1 miejsce 3000 zlota i pozniej co 1000 mniej np jak ktos zacznie grac duzo pozniej co my to mu sie znudzi poniewaz nie bedzie mogl doruwnac lepszym graczom i wedlug mnie powiny byc edycje bo pozniej zacznie sie nudzic ta gra gdy nie bedzie edycji :) :!:

moczyk
[Usuniêty]

Wys³any: 2006-09-01, 01:48   

niesazicie ze to bezkitu jak załuzmy najlepszy ma juz 40 lvl a ty chcesz zaczc grac i niemasz juz szans.. ale znowu szkoda tej calej pracy... ehh sam niewiem...

Azarel
[Usuniêty]

Wys³any: 2006-09-01, 10:23   

Lol przecież jest opcja że nie trzeba walczyć na arenie! a jak ktoś się już zgodził to trudno mnie wczoraj zaatakował 13 lvl! a ja mam 4 i zabrał mi włócznie cóż hamstwo ale trzeba se radzić

ksg666
[Usuniêty]

Wys³any: 2006-09-01, 13:42   

W kocu go dogoni! Bo czym większy level to tym więcej doświadczenia trzeba uzbierać! i z biegem czasu (jak założymy że zdobywają po tyle samo doświadczenia w każdy dzien) to ten słabszy dogoni mocniejszego jesli codzi o level :D oczywiście go nie przegoni! Ale z tym levelem (40) to bez przesady! Ja zacząłem grać to Dario miał 13 i teraz ja mam 11 a Dario dalej ma 13...

Azarel
[Usuniêty]

Wys³any: 2006-09-01, 13:43   

Mylisz się Dario ma już 14 lev on pewnie awansował bo go inni atakowali a sam pewnie już nie gra chyba.

SiVo 
Administrator
Wódz nad wodze :)

Nick w grze: sivo
PlemiÄ™: Apache
Do³±czy³: 29 Sie 2006
Sk±d: WrocÅ‚aw
Wys³any: 2006-09-01, 13:58   

jak na razie to nie planuje ani rund, ani edycji (chyba, że bedziecie chcieli ;)), ani nagród (bo jak już kiedyś pisałem... jeszcze rzaden sponsor mi sie nie zgłosił ;P, ale jeśli ktoś, coś chciałby ufundować to czemu nie ;))

Azarel
[Usuniêty]

Wys³any: 2006-09-01, 14:01   

Eee to raczej nie będziemy jechać dalej he bez rund itd

KeeS
[Usuniêty]

Wys³any: 2006-09-01, 15:11   

Tylko, że nagrody mogą byc w innej formie, np. w postaci złota - na początek rundy zwycięzca ma 1000 złota, albo w postaci broni, że od razu masz kij (bez kupowania) itp. Albo masz konto "wódz" za wygraną edycji. Wiele jest form wynagradzania i sponsorów do tego nie trzeba. :-)

Azarel
[Usuniêty]

Wys³any: 2006-09-01, 15:23   

Ale nam chodzi o inny sposób sponsorowania! taki że np. Motor, laptop,samochód wiesz o co chodzi a nie o kije czy coś.

KeeS
[Usuniêty]

Wys³any: 2006-09-01, 15:39   

Przecież rozumię, ale widzę że niejasno się wyraziłem.
Skoro nie ma jeszcze sponsora na ufundowanie nagród, to można to zastąpić w ten sposób (jak wcześniej napisałem), aż do momentu jak się sponsor nie pojawi. ;-)

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: