Wielki projekt |
Autor |
Wiadomo�� |
wafal
Moderator

Nick w grze: wafal
Plemię: AJMAROWIE
Wiek: 32 Do��czy�: 20 Wrz 2006 Posty: 1004 Sk�d: wziąć kasę na piwo?
|
Wys�any: 2007-03-02, 20:59 Wielki projekt
|
|
|
Ludzie piszą, że ta gra została za szybko wypuszczona. Tak wiec ja proponuje zrobić coś takiego jak drugi server. Znajdowało by się to na jednym, lecz by sie wybierało który server no i adres byłby inny tz, http://s2.indianie.net/index2.php?=lecz1 Wprowadziło by sie tak dużo zmian, które gracze proponują. Rozreklamować, że będzie nowy server w tej grze wszędzie gdzie sie tylko da. Wtedy nowi gracze by mieli szansę. No i zmniejszyć expa na kolejne poziomy. Przy wykupie wodza dostawało by sie 1k złota. Można by dodać nowe bronie, ochrony. Plemiona by były od 6 poziomu. I jeśli w ciągu tygodnia nie było by 7 członków to plemię się automatycznie usuwa. Ograniczona ilość plemion np 50. Usunięcie konta możliwe. No i nie wiem co tam jeszcze...Jedna statystyka +10%. Jak macie jeszcze jakies pomysły to piszcie ;] |
Ostatnio zmieniony przez wafal 2008-06-22, 21:56, w ca�o�ci zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Borszczu
Siurak The Great

Nick w grze: Borszczu
Plemię: INKOWIE
|
Wys�any: 2007-03-03, 12:23
|
|
|
Troche za szybko to chcesz zrobic. Zeby 2 serwer poprawnie funkcjonował najpierw 1 musiałby odniesc jakis sukces. Zreszta SiVo sam jeden jest adminem i nie wiem czy da rade pilnowac 2 serwerów |
|
|
|
 |
wafal
Moderator

|
Wys�any: 2007-03-03, 12:25
|
|
|
Napisałem żeby to wypromować ;P Np na takim bw robić konta na forum i cały czas w offie dawać link do tego ;] |
|
 |
Borszczu
Siurak The Great

Nick w grze: Borszczu
Plemię: INKOWIE
|
Wys�any: 2007-03-03, 12:33
|
|
|
To nie bedzie zadna reklama :P A taka prawda ze indianie zdechły. SiVo musi sie dogadac z adminami innych gier tego typu i umieszczac u nich reklamy. Inaczej to bedzie bezcelowe. Coraz mniej ludzi w to gra, a przyczana jest to ze ta gra staneła w miejscu. Nabijanie expa po 15 lvl staje sie niemozliwe. Załózmy ze robie dziennie ok 1k expa, a na 19 lvl trzeba ponad 70k czyli ponad 2 miesiace gry... Takie wymagania skutecznie odstraszaja nowych graczy. Kolejnym problemem sa bugi i kukły. Ktos natłucze sobie 827364827346823 kont i leci z expem jak głupi (chociaz tez tylko do czasu, bo na wyzszych lvl władza nad odpowiednia iloscia płukaczy staje sie niemozliwa) |
|
|
|
 |
wafal
Moderator

|
Wys�any: 2007-03-03, 12:36
|
|
|
Aktualnie bugów chyba nie ma. Ja wysłałem pewien pomysł co do kukieł na gg, ale nie odpisał ;/ |
|
 |
traspie [Usuni�ty]
|
Wys�any: 2007-03-03, 16:39
|
|
|
Borszczu napisa�/a: | Coraz mniej ludzi w to gra, a przyczana jest to ze ta gra staneła w miejscu. Nabijanie expa po 15 lvl staje sie niemozliwe. |
ja proponuje zrobić tak, że jak sie zrobi lvl, to doświadczenie się nie kasuje, bo teraz każdy lvl zaczynamy od 0 doświadczenia, co przedłuża grę... |
|
|
|
 |
wafal
Moderator

|
Wys�any: 2007-03-03, 16:47
|
|
|
traspie napisa�/a: | ja proponuje zrobić tak, że jak sie zrobi lvl, to doświadczenie się nie kasuje, bo teraz każdy lvl zaczynamy od 0 doświadczenia, co przedłuża grę... |
No i by było doś zdobytę + na koljny = i by było to samo tylko że by nie pisało zero a do następnego i tak by się dodawało np 15k expa z 14 na 15... |
|
 |
tupaczek [Usuni�ty]
|
Wys�any: 2007-03-03, 17:56
|
|
|
powinno byc tak jak mowi traspie ze zdobyte doswiadczenie nie znika z nowym lvl tak jest w wiekszosci gier tego typu czyli jak zrobilismy te 32k expa na 17lvl to powinno byc 32000/49000 tak powinien wygladac start na 17lvl |
|
|
|
 |
|