INDIANIE.net Strona G³ówna INDIANIE.net
Oficjalne forum

FAQFAQ  SzukajSzukaj  U¿ytkownicyU¿ytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
moj 1 post hahaha i nowe propozycje
Autor Wiadomo¶æ
FOXI
[Usuniêty]

Wys³any: 2007-04-03, 10:40   moj 1 post hahaha i nowe propozycje

1 moja propozycja dotyczy konsekwencjii nieudanych ataków grupowych , wypraw i polowan bo przeciez powinny byc jakies konsekwencje a nie tylko stracenie zycia licze na wyobraźnie :P
2 SiVo robiac opcje niemoznosci atakowania podczas plukania zlota pozbawil gre uroku bo najwieksza frajde z tej gry sie ma atakujac innych i zabieranie broni teraz nie ma kogo atakowac bo to płucza zloto a to sa na wyprawie albo w tipi apeluje o przemyslenie tego moze jakis sondaz niech sie gracze wypowiedzą na ten temat
3 moze cos w rodzaju do bonusu np co 10000 doswiadczenia indianin byłby wysylany do szamana na pewna zagadke szaman by pokazal 3 figurki w 1 z nich byłoby ukryte zloto niech gracz wyznaczy jedna z nich i wygrywałby jakas sumę złota to byloby cos w rodzaju do malej indianskiej loterii :P

SiVo 
Administrator
Wódz nad wodze :)

Nick w grze: sivo
PlemiÄ™: Apache
Do³±czy³: 29 Sie 2006
Sk±d: WrocÅ‚aw
Wys³any: 2007-04-03, 10:52   

re1. znaczy zabijać wszystkich?? wszak przegrali to pewnie i nie przeżyli :> a jeśli nawet ciężko rannym sie udało zwiać to strata broni?? :> znaczy wrócić na tarczy lub bez tarczy?? ;)

re2. podczas płukania złota nietykalni są tylko sachemowie, a tych nie ma znowu aż tak dużo :>

re3. mhmm.... not bad ;)

FOXI
[Usuniêty]

Wys³any: 2007-04-03, 10:56   

jesli chodzi o to 1 moze nie strata broni i brony bo to byloby troche za drogie ale np kara w postaci stracenie danej ilości expa w zaleznosci od stopnia np na jakims skorpionie ileś expa a na grizzly wiecej sie by tracilo o to mi chodzi jezeli to by nie pasowalo to cos innego trzeba by było wymyślec :)

Borszczu 
Siurak The Great

Nick w grze: Borszczu
PlemiÄ™: INKOWIE
Do³±czy³: 08 Wrz 2006
Sk±d: Kielce
Wys³any: 2007-04-03, 11:04   

SiVo napisa³/a:
re2. podczas płukania złota nietykalni są tylko sachemowie, a tych nie ma znowu aż tak dużo :>

SiVo zalezy z której strony patrzec. U mnie na arenie albo kazdy ma sachema albo juz nie gra wiec jak dla mnie a tymbardziej dla FOXIEGO to jest zbyt duzy przywilej

FOXI
[Usuniêty]

Wys³any: 2007-04-03, 11:09   

no w sumie racja szczegolnie, ze ja moge atakowac bodajrze od 12 czy 13 lvlu a ludzie z tymi lvlami majÄ… sachema :P

wafal 
Moderator

Nick w grze: wafal
PlemiÄ™: AJMAROWIE
Do³±czy³: 20 Wrz 2006
Sk±d: wziąć kasÄ™ na piwo?
Wys³any: 2007-04-03, 15:51   

FOXI napisa³/a:
2 SiVo robiac opcje niemoznosci atakowania podczas plukania zlota pozbawil gre uroku bo najwieksza frajde z tej gry sie ma atakujac innych i zabieranie broni teraz nie ma kogo atakowac bo to płucza zloto a to sa na wyprawie albo w tipi apeluje o przemyslenie tego moze jakis sondaz niech sie gracze wypowiedzą na ten temat

To juz jest chyba dawno tylko nikt tam nie zaglądał. A teraz, że jest sachem to sobie ludzie tam lukneli...

Adam_eS
[Usuniêty]

Wys³any: 2007-04-03, 16:03   

foxi,
ten 3 poruszany motyw, był by super,

jako gra, stawaiasz 5o złota wygrasz 50 lub 0,
rozrywka:D,

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów