moj 1 post hahaha i nowe propozycje |
Autor |
Wiadomo¶æ |
FOXI [Usuniêty]
|
Wys³any: 2007-04-03, 10:40 moj 1 post hahaha i nowe propozycje
|
|
|
1 moja propozycja dotyczy konsekwencjii nieudanych ataków grupowych , wypraw i polowan bo przeciez powinny byc jakies konsekwencje a nie tylko stracenie zycia licze na wyobraźnie :P
2 SiVo robiac opcje niemoznosci atakowania podczas plukania zlota pozbawil gre uroku bo najwieksza frajde z tej gry sie ma atakujac innych i zabieranie broni teraz nie ma kogo atakowac bo to płucza zloto a to sa na wyprawie albo w tipi apeluje o przemyslenie tego moze jakis sondaz niech sie gracze wypowiedzą na ten temat
3 moze cos w rodzaju do bonusu np co 10000 doswiadczenia indianin byłby wysylany do szamana na pewna zagadke szaman by pokazal 3 figurki w 1 z nich byłoby ukryte zloto niech gracz wyznaczy jedna z nich i wygrywałby jakas sumę złota to byloby cos w rodzaju do malej indianskiej loterii :P |
|
|
|
 |
SiVo
Administrator Wódz nad wodze :)

Nick w grze: sivo
PlemiÄ™: Apache
Do³±czy³: 29 Sie 2006 Posty: 625 Sk±d: WrocÅ‚aw
|
Wys³any: 2007-04-03, 10:52
|
|
|
re1. znaczy zabijać wszystkich?? wszak przegrali to pewnie i nie przeżyli :> a jeśli nawet ciężko rannym sie udało zwiać to strata broni?? :> znaczy wrócić na tarczy lub bez tarczy?? ;)
re2. podczas płukania złota nietykalni są tylko sachemowie, a tych nie ma znowu aż tak dużo :>
re3. mhmm.... not bad ;) |
|
|
|
 |
FOXI [Usuniêty]
|
Wys³any: 2007-04-03, 10:56
|
|
|
jesli chodzi o to 1 moze nie strata broni i brony bo to byloby troche za drogie ale np kara w postaci stracenie danej ilości expa w zaleznosci od stopnia np na jakims skorpionie ileś expa a na grizzly wiecej sie by tracilo o to mi chodzi jezeli to by nie pasowalo to cos innego trzeba by było wymyślec :) |
|
|
|
 |
Borszczu
Siurak The Great

Nick w grze: Borszczu
PlemiÄ™: INKOWIE
|
Wys³any: 2007-04-03, 11:04
|
|
|
SiVo napisa³/a: | re2. podczas pÅ‚ukania zÅ‚ota nietykalni sÄ… tylko sachemowie, a tych nie ma znowu aż tak dużo :> |
SiVo zalezy z której strony patrzec. U mnie na arenie albo kazdy ma sachema albo juz nie gra wiec jak dla mnie a tymbardziej dla FOXIEGO to jest zbyt duzy przywilej |
|
|
|
 |
FOXI [Usuniêty]
|
Wys³any: 2007-04-03, 11:09
|
|
|
no w sumie racja szczegolnie, ze ja moge atakowac bodajrze od 12 czy 13 lvlu a ludzie z tymi lvlami majÄ… sachema :P |
|
|
|
 |
wafal
Moderator

Nick w grze: wafal
PlemiÄ™: AJMAROWIE
Wiek: 32 Do³±czy³: 20 Wrz 2006 Posty: 1004 Sk±d: wziąć kasÄ™ na piwo?
|
Wys³any: 2007-04-03, 15:51
|
|
|
FOXI napisa³/a: | 2 SiVo robiac opcje niemoznosci atakowania podczas plukania zlota pozbawil gre uroku bo najwieksza frajde z tej gry sie ma atakujac innych i zabieranie broni teraz nie ma kogo atakowac bo to pÅ‚ucza zloto a to sa na wyprawie albo w tipi apeluje o przemyslenie tego moze jakis sondaz niech sie gracze wypowiedzÄ… na ten temat |
To juz jest chyba dawno tylko nikt tam nie zaglądał. A teraz, że jest sachem to sobie ludzie tam lukneli... |
|
 |
Adam_eS [Usuniêty]
|
Wys³any: 2007-04-03, 16:03
|
|
|
foxi,
ten 3 poruszany motyw, był by super,
jako gra, stawaiasz 5o złota wygrasz 50 lub 0,
rozrywka:D, |