Ochrona . . . ? |
Autor |
Wiadomo¶æ |
Nani [Usuniêty]
|
Wys³any: 2007-04-06, 22:12 Ochrona . . . ?
|
|
|
Gdy usiadła przy kompie dostałam komunikat: jesteś trupem! W indeksie miałam taką info: 06.04.2007 20:13 - zostałes pokonany przez TuPac10 i straciłes 102 złota Wskrzesiłam się i wysłałam Indianina na wyprawę. Juz przy trzeciej rundzie został pokonany więc uznałam, ze coś jest nie tak. Sprawdziłam ekwipunek i zobaczyłam, że choć mam broń i konia straciłam ochronę. Jak to się stało? Myślałam, że w walce można stracić tylko broń. A jeśli ochrone takrze to czmu w komunikacie nie było o tym mowy? |
|
|
|
 |
Szymek007 [Usuniêty]
|
Wys³any: 2007-04-06, 22:16
|
|
|
Przykro mi ale na wyprawie TRACI SIĘ OCHRONE! |
|
|
|
 |
Nani [Usuniêty]
|
Wys³any: 2007-04-06, 22:20
|
|
|
Szymek007 napisa³/a: | Przykro mi ale na wyprawie TRACI SIĘ OCHRONE! |
Szymek, czytaj ze zrozumieniem. Ja nie straciłam ochrony na wyprawie lecz w walce. |
|
|
|
 |
Szymek007 [Usuniêty]
|
Wys³any: 2007-04-06, 22:24
|
|
|
Spójrz! Poszłaś na wyprawę na której Cię zabito... Gdy weszłaś w ekwipunek ochrony nie było, bo ją straciłaś... Chodzi mi o to że na wyprawie miałaś ochrone ale ona nic ci nie dała... Rozumiesz? |
|
|
|
 |
Korona [Usuniêty]
|
Wys³any: 2007-04-06, 22:32
|
|
|
Zgadzam sie z Szymkiem stracilas ja na wyprawie |
|
|
|
 |
Nani [Usuniêty]
|
Wys³any: 2007-04-06, 22:36
|
|
|
Szymek007 napisa³/a: | Spójrz! PoszÅ‚aÅ› na wyprawÄ™ na której CiÄ™ zabito... Gdy weszÅ‚aÅ› w ekwipunek ochrony nie byÅ‚o, bo jÄ… straciÅ‚aÅ›... Chodzi mi o to że na wyprawie miaÅ‚aÅ› ochrone ale ona nic ci nie daÅ‚a... Rozumiesz? |
Ty na prawdę nie umiesz czytać ze zrozumieniem.
Nani napisa³/a: | nie straciÅ‚am ochrony na wyprawie lecz w walce |
Teraz rozumiesz? Dziwi mnie, że straciłam ochronę przy ataku (dla sprytnych inaczej wyjscniam: na mnie napadnięto) bo do tej pory sądziłam, że przeciwnikowi można odebrac jedynie broń, to raz. Dwa: pisałam o wyprawie bo dopiero wtedy zauważyłam, że Indianin zbyt szybko traci życie jak na swoją ochronę i dopiero wtedy zauważyłam jej brak. Trzy: gdy zostaniesz zaatakowany i stracisz broń w indeksie jest napisane kto cię zaatakował, ile odebrał ci złota i jaką broń. A tym razem było napisane tylko o złocie:
Nani napisa³/a: | 06.04.2007 20:13 - zostaÅ‚es pokonany przez TuPac10 i straciÅ‚es 102 zÅ‚ota |
Więc czemu nie mam róznież ochrony? |
|
|
|
 |
wafal
Moderator

Nick w grze: wafal
PlemiÄ™: AJMAROWIE
Wiek: 32 Do³±czy³: 20 Wrz 2006 Posty: 1004 Sk±d: wziąć kasÄ™ na piwo?
|
Wys³any: 2007-04-06, 22:55
|
|
|
Nani napisa³/a: | uz przy trzeciej rundzie zostaÅ‚ pokonany wiÄ™c uznaÅ‚am, ze coÅ› jest nie tak. SprawdziÅ‚am ekwipunek i zobaczyÅ‚am, że choć mam broÅ„ i konia straciÅ‚am ochronÄ™. |
Czyli Tupac Cię pokonał, poszłaś na wyprawę i w trzeciej rundzie zostałaś pokonana, weszłaś w ekwipunek i nie było skóry, ponieważ straciłaś ją w tedy jak Cię pokonał zwierzak na wyprawie. |
|
 |
Korona [Usuniêty]
|
Wys³any: 2007-04-06, 23:04
|
|
|
Podkreslam jeszcze raz nie przeszłaś wyprawy to mogłaś stracic obrone. |
|
|
|
 |
Szymek007 [Usuniêty]
|
Wys³any: 2007-04-07, 07:53
|
|
|
Ej... Szkoda czasu... Ona najwyraźniej tego nie rozumie... |
|
|
|
 |
Nani [Usuniêty]
|
Wys³any: 2007-04-07, 08:58
|
|
|
Korona napisa³/a: | Podkreslam jeszcze raz nie przeszÅ‚aÅ› wyprawy to mogÅ‚aÅ› stracic obrone. |
Więc czemu nie było komunikatu? Mój Indianin miał max energii i życia, zwykle przechdził tę wyprawę śpieająco a tymczasem po każdym pokonanym zwierzęciu tracił ze 20 - 30 życia. Z c a ł ą pewnością nie stracił ochrony na wyprawie, lecz wcześniej. |
|
|
|
 |
Szymek007 [Usuniêty]
|
Wys³any: 2007-04-07, 10:48
|
|
|
Zrozum że tylko na wyprawie traci się ochrone...
Ty pewnie nie doczytałaś do końca, bo nieraz tak jest że po chwili pisze,
że straciłaś ochrone... |
|
|
|
 |
tupaczek [Usuniêty]
|
Wys³any: 2007-04-07, 11:57
|
|
|
moge zapewnic ze nie mam zadnej zdobytej obrony po walce |
|
|
|
 |
Nani [Usuniêty]
|
Wys³any: 2007-04-07, 12:01
|
|
|
Zawsze czytam do końca. Nie było komunikatu a już na samym początku Indianin tracił strasznie dużo życia jakby ochrony nie miał wcale i w tym rzecz. |
|
|
|
 |
Czarny_Demon [Usuniêty]
|
Wys³any: 2007-04-07, 12:43 Jezuu -.-
|
|
|
Nani ... ale wyprawa zalezy tez od szczesci ja mam dobrze wyprawiona skore i jak mnie walnie zajÄ…c raz to juz dalej idzie po - 10 zycia -.-
juz rozumiesz ? |
|
|
|
 |
Korona [Usuniêty]
|
Wys³any: 2007-04-07, 13:45
|
|
|
Kiedys stracilem dlugi luk na wyprawie i nie mialem komunikatu... |