INDIANIE.net Strona G³ówna INDIANIE.net
Oficjalne forum

FAQFAQ  SzukajSzukaj  U¿ytkownicyU¿ytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
szkoła na wesoło :):)
Autor Wiadomo¶æ
Yamakasi 
:/

Nick w grze: Yamakasi
PlemiÄ™: AJMAROWIE
Do³±czy³: 22 Pa¼ 2006
Sk±d: Lubartów
  Wys³any: 2007-05-22, 06:27   szkoÅ‚a na wesoÅ‚o :):)

Tu piszcie wszystko co sie stało na lekcji śmiesznego... Albo dostaliście jakąs fajną uwage...

Holigula_Mixrus 

Nick w grze: Holigula_Mixrus
PlemiÄ™: Brudne Stopy
Do³±czy³a: 21 Mar 2007
Sk±d: Å»arki Letnisko
Wys³any: 2007-05-22, 07:14   

Karol nasmarował Agnieszke mydłem a ona oddała je Agacie:P

Dziewczyny opierajÄ… sie o drzwi niszczÄ…c je.

1. Moderator nie nabija wpisów - moderator ma wiele do przekazania.
2. Moderator nie myli siÄ™ - moderator ma inne zdanie.
3. Moderator nie obija siÄ™ - moderator czuwa.
4. Moderator nie rozmywa tematu - moderator przypomina o innych ważnych sprawach.
5. Moderator nie obraża innych - moderator dobitnie zwraca uwagę.
6. Moderator nie flooduje - moderator ekspresywnie wyraża swoje myśli.
7. Moderator nie wykłóca się - moderator szkoli userów.
8. Moderator nie porusza głupich tematów - moderator sprawdza czujność userów.
9. Kto przychodzi ze swoimi przekonaniami - wychodzi z przekonaniami moderatora.
10. Szanuj moda swego - możesz mieć gorszego.

Yamakasi 

Wys³any: 2007-05-22, 07:37   

Czarek obkleił sobie taśme głową i udawał ze jest nidżą (tak napisał)

albo facet sie n nas zdenerwował i wyszedł z klasy i po 2 minutach wrócił a moj kolega:

|" Wiedziałem ze pan za nami zatęskni" xD

Uwaga:

Piotr krzyczał na lekcji mówiąc o jakiś krokodylach w sali, które pozerają plecaki

michals25
[Usuniêty]

Wys³any: 2007-05-22, 12:39   

Współczuje temu kto tańczy z Kacprem bo jest debilem :P

frytka 
MoBika

Nick w grze: fryta
Do³±czy³a: 26 Pa¼ 2006
Sk±d: Kraków.
Wys³any: 2007-05-22, 13:07   

dziś szanowny pan od muzyki zapowiedział na za tydzień sprawdzian, a przy okazji podał szystkie pytania i odpowiedzi z tegoż sprawdzianu... wszyscy zapisywali

muzyk- i jak mi teraz jakiś matoliński napisze na mniej niż 4 to obedre ze skóry na sucho! bo podobno bardziej boli... i posole!!

komunikat przez radiole:( ktoś zwinoł z pokoju biurowego liste uczniów z naszej klasy ;p)
- osobe która zabrała liste uczniów z klasy VI prosze o natychmiastowy zwrot! bo Pani ( podała nazwisko wychowawczyni Naszej ) szuka, znaleść nie może i płacze!

matematyczka:
(rysowanie siatek ostrosłupów)
-narysowaliście?
-ta
- no! i mamy przepięknej urody siatke ostrosłupa ;-)

dużo tego było.. jak sobie przypomne to dopisze
:-)

[ Dodano: 2007-05-22, 13:09 ]
lekcja matematyki:
koleżanka z którą siedziałam przy oknie miała cyrkiel poklejony taśmą i nie rysujący..
był jeszcze jeden bez igły i grafitu, przełożyłam z tamtego starego do nowego igłe i grafit, a koleżanka bawiła się starym... a że ten nie był potrzebny, próbowała wcisnąc go komuś.. nikt nie chciał to wywaliła przez okno.. :lol:

ta sama lekcja
koleżance nie mieściły się długopisy w piórniku, to rozdawała po klasie co nie było potrzebne ;p dostałam długopis i pióro... ktoś inny ołówek wysuwany...

Holigula_Mixrus 

Nick w grze: Holigula_Mixrus
PlemiÄ™: Brudne Stopy
Do³±czy³a: 21 Mar 2007
Sk±d: Å»arki Letnisko
Wys³any: 2007-05-22, 17:21   

Na języku polskim:P

Rozmawiamy o pewnej noweli. Pani zapytała mojego kolege jaklie są książki a on głosem czesia odpowiedział tak ja na filmie:P W tedy opowiadalismy polonisce wszystkie odcinki i podalismy strone a ona powiedziała że sie zastanowiu czy obejrzy:P Czekamy na odpoweidź od niej

Na chemii

Piszemy kartkówkę i połowa osób juz je oddała. Kolega zaczął stukać ołówwkiem a pani na cały głos się wydarła
- Karolku przestań stukać
Połowa klasy spadła z krzeseł bo ona żadko krzyczy ale jak się wydrze to jest to niespodziewane i najczęściej tak głośne że raz to dyrektorka przyszła się zapytać co tu się dzieje:P

Są tez jaja na histori bo babke mamy umysłowo chorą no ale nic nie pamiętam co się ostatnio działo jak sobie przypomne to dopisze

1. Moderator nie nabija wpisów - moderator ma wiele do przekazania.
2. Moderator nie myli siÄ™ - moderator ma inne zdanie.
3. Moderator nie obija siÄ™ - moderator czuwa.
4. Moderator nie rozmywa tematu - moderator przypomina o innych ważnych sprawach.
5. Moderator nie obraża innych - moderator dobitnie zwraca uwagę.
6. Moderator nie flooduje - moderator ekspresywnie wyraża swoje myśli.
7. Moderator nie wykłóca się - moderator szkoli userów.
8. Moderator nie porusza głupich tematów - moderator sprawdza czujność userów.
9. Kto przychodzi ze swoimi przekonaniami - wychodzi z przekonaniami moderatora.
10. Szanuj moda swego - możesz mieć gorszego.

frytka 
MoBika

Nick w grze: fryta
Do³±czy³a: 26 Pa¼ 2006
Sk±d: Kraków.
Wys³any: 2007-05-22, 17:51   

nasza klasa dostała przydział :
mamy zrobić przedstawinie na koniec roku szkolnego...
no i przyznawali role, są tam churki które śpiewają zmieniony tekst do " ale w koło jest wesoło "
Pani pyta czy ktoÅ› melodie zna.. a ja siÄ™ odwracam i:
ale w koło jest wesołooo.. dziadek butem dostał w czołooo... ( nie że cicho to śpiewałam :-P )

Borszczu 
Siurak The Great

Nick w grze: Borszczu
PlemiÄ™: INKOWIE
Do³±czy³: 08 Wrz 2006
Sk±d: Kielce
Wys³any: 2007-05-23, 16:06   

No było pare takich akcji ale nie sposob ich wszystkich spamietac. Jak mi sie beda przypominac to bede dopisywał.

LO

BIOLOGIA:

• RozwaliÅ‚ mnie tekst nauczyciela i do tej pory zastanawiam sie czy ta groteska byÅ‚a zamierzona czy walnoÅ‚ cos bez przemyslenia: "No moi drodzy za tydzien piszecie niezapowiedziana kartkówke z anatomi" :lol:

PO: (dla niewtajemniczonych przysposobienie obronne)

• UczyÅ‚a nas stara i slepa 70 letnia baba z zaawansowanym stadium sklerozy. Nie raz juz nam pokazywaÅ‚a ze jej gÅ‚upota i chcec pokazania swojej wyzszosci nad jednostka jej podlegÅ‚a (uczniem) byÅ‚a ogromna. Ale na pewnej lekcji kompletnie nas zamurowaÅ‚o... Na kazdej godzinie musielismy siedzec wg numerów z dziennika (jej kolejny chory wybryk wynikajacy z jej pedantycznego podejscia do zycia). No wiec dzien jak codzien i kolejna lekcja PO na której zazwyczaj wpadaÅ‚o po kilkanascie butów. Nasz slepa i gÅ‚ucha pani zaczyna sprawdzac liste. Nagle dochodzi do 12 nr. "Kaputa" ktos krzyknoÅ‚ "Nie ma". Po chwili ponawia "Kaputa". Z klasy znowu "Nie ma". Po czym utalentowana nauczycielka podniosÅ‚a wzrok z nad dziennika i spojrzaÅ‚a w kierunku gdzie on powinien siedz i rzeczywcicie go nie byÅ‚o. Jak zareagowaÅ‚a?? KrzykneÅ‚a "Kaputa wyÅ‚az z pod Å‚awki, wiem ze tam jestes!". My juz pÅ‚akalismy ze smiechu bo chÅ‚opaka rzeczywiscie nie byÅ‚o... Nauczycielka zdenerwowana podniosÅ‚a sie od biurka i podeszÅ‚a do Å‚awki Kaputy i co zobaczyÅ‚a?? Jego nie byÅ‚o a caÅ‚a klasa dosÅ‚ownie pÅ‚acze ze smiechu. Jej duma zostaÅ‚a strasznie urazona i oczywiscie skonczyÅ‚o sie wstawieniem trepa Kapucie który byÅ‚ Bogu ducha winien a caÅ‚a klasa dostaÅ‚a uwage i bylismy caÅ‚a godzine pytani... Nawet juz po fakcie podczas rozmowy z nasza wychowawczynia nauczycielka PO zarzekaÅ‚a sie ze Kaputa byÅ‚ na lekcji a my z niej chcemy zrobic wariatke...

Chemia:

• Mielsmy sprawdzian z weglowodorów co dla wiekszosci osob w mojej klasie byÅ‚o czarna magia. Pech chciaÅ‚ ze data tego testu wypadÅ‚a w dzien nauczyciela, zamieszanie wszyscy lataja z kwiatkami itp... No wiec wchodzimy do sali, stajemy przy Å‚awkach, wyznaczone osoby z klasy staneÅ‚y przy biurku i czekaÅ‚y na nauczycielke z kwiatami. Kobieta wchodzi do sali dostaje kwiaty i skÅ‚adamy jej zyczenia. A pozniej jej zaskakujaca reakcja. Rzuca kwiatami na biurko i zaczyna sie wydzierac ze chcemy uniknac sprawdzianu wreczajac jej kwiaty i ze w zaden sposob to nam nie pomoze... A gdyby tego byÅ‚o maÅ‚o w zamian za nasze dobre checi nauczycielka skruciÅ‚a nam czas pisania pracy...

silya_88
[Usuniêty]

Wys³any: 2007-05-27, 17:30   

Skrócone lekcje. Wchodzi spóźniony kumpel na pierwszą godzinę:

Nauczyciel: To nie wiedziałeś, że dziś są skrócone lekcje?

Kumpel: Wiedziałem, ale kierowca w autobusie nie wiedział...

Adam_eS
[Usuniêty]

Wys³any: 2007-05-27, 21:11   

a ja mam tego tak duzo < duzo sie uczyłem w szkole> ze nie sposób zapamietac;]

ale uwagi to były " rzucał bułką po oknach".

ale mielismy zajefajnych swirów w klasie

pewnego dnia na muzyce <lol> qmpel przyniósł do szkoły w słoiku kał <kupe> bo do badania to zanosił, a z e swir to otworzył na lekcji słoik, ja siedziałem koło okna, i nie umiałem wytrzymac;). pani na to " jak ktoś ma problemy jakies moze isc do toalety" to była najgorsza muzyka,

nie polecam;]

sikalismy tez pani z muzyki do takiego wiadra, potem gąbka z wiadra myła tablice :|

silya_88
[Usuniêty]

Wys³any: 2007-05-28, 13:05   

Moja kumpela dostała kiedyś dawno uwagę: "W dzienniczku ucznia zamiast Wychowanie Do Życia W Rodzinie ma wpisane Nauka O Seksie"

Technix
[Usuniêty]

Wys³any: 2007-05-29, 19:48   

-"Co jest najważniejsze w życiu?"
-"Koniki!"

:mrgreen: Jak to usłyszałem to prawie z krzeszła spadłem(na szczęście istnieją ławki :d)
Odpowieź na powtórzone pytanie brzmiała tak samo, ale odpowiedział kto inny:

-"Co jest najważniejsze w życiu?"
-"Koniki!"
-"Nie ironizuj!"
-"Dlaczego?"
-"Bo ona nie wie co mówi."

wafal 
Moderator

Nick w grze: wafal
Do³±czy³: 20 Wrz 2006
Sk±d: wziąć kasÄ™ na piwo?
Wys³any: 2007-05-29, 21:05   

2 + 2 * 2 = 8 xD - to teoria nauczyciela od matmy ;D

A to było na lecji polskiego:
- "Kochaj bliźniego swego"
- Ja go rozwale siekierkÄ…! xD
Tutaj ja mówiłem akurat do kumpla, że (ołówek) siekiera rozwale, a pani przede mną powiedziała to ;DD

silya_88
[Usuniêty]

Wys³any: 2007-05-30, 13:20   

Mój wychowawca w gimnazjum który zawsze bardzo energicznie się porusza raz otworzył drzwi do woźnej tak zamaszyście, ze wyleciały z zawiasów i na niego wpadły. Wszyscy leżeliśmy ze śmiechu jak to widzieliśmy

Yamakasi 

Wys³any: 2007-05-30, 21:23   

moj były nauczyciel od historii był zawsze pijany! i jak pytał kogoś np. kiedy było powstanie styczniowe to jak sie cos mrukneło pod nosem np. 1132r. to on to uznawał i wstawiał 5

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: