Wkrzeszanie |
Autor |
Wiadomo¶æ |
Technix [Usuniêty]
|
Wys³any: 2007-05-29, 20:08 Wkrzeszanie
|
|
|
Może zrobić tak, że istnieją 4 możliwości
-sms
-kasa
-tracisz wszystko
- do wskrzeszenia zostało XX godzin
Ja "padłem" chyba na początku kwietnia, "powstałem" w maju XD(przypadkowo, nie wiem jak to się stało) |
|
|
|
 |
SiVo
Administrator Wódz nad wodze :)

Nick w grze: sivo
PlemiÄ™: Apache
Do³±czy³: 29 Sie 2006 Posty: 625 Sk±d: WrocÅ‚aw
|
Wys³any: 2007-05-29, 20:38
|
|
|
Technix napisa³/a: | Ja "padÅ‚em" chyba na poczÄ…tku kwietnia, "powstaÅ‚em" w maju XD(przypadkowo, nie wiem jak to siÄ™ staÅ‚o) |
możliwe, że to w związku z przeprowadzką na nowy serwer, która miała miejsce na początku maja :) |
|
|
|
 |
wafal
Moderator

Nick w grze: wafal
PlemiÄ™: AJMAROWIE
Wiek: 32 Do³±czy³: 20 Wrz 2006 Posty: 1004 Sk±d: wziąć kasÄ™ na piwo?
|
Wys³any: 2007-05-29, 21:06
|
|
|
Ale konto, po pewnym czasie sie samo wskrzesza nie kiedy ;)
W sumie pobrane z meneli, ale mogło by być... tylko od zabicie 72h by liczyło |
|
 |
Technix [Usuniêty]
|
Wys³any: 2007-05-30, 09:06
|
|
|
Chyba nie z przeprowadzką, bo to było 29 maja :P |
|
|
|
 |
Borszczu
Siurak The Great

Nick w grze: Borszczu
PlemiÄ™: INKOWIE
|
Wys³any: 2007-05-30, 13:59
|
|
|
Cytat: | Ale konto, po pewnym czasie sie samo wskrzesza nie kiedy ;)
W sumie pobrane z meneli, ale mogło by być... tylko od zabicie 72h by liczyło |
Konto wkrzesza sie samo tylko i wyłacznie gdy polegnie nie majac na sobie broni i uwazam ze to jest dobre i nie trzeba nic zmieniac. Nie wiem ile razy mam powtarzac nowym userom sciagajcie bron jak wychodzicie z gry. Ja i tak nie mam zadnych profitów z waszych itemów bo jestescie poza moim zasiegiem |
|
|
|
 |
Technix [Usuniêty]
|
Wys³any: 2007-05-30, 19:19
|
|
|
Borszczu napisa³/a: | Nie wiem ile razy mam powtarzac nowym userom sciagajcie bron jak wychodzicie z gry. |
Jak jestem "na grze" i mnie zaatakują jak poluje to co mam zrobić?
ok. rok temu jak grałem to tak było: wychodze, poluje, patrze kto on-line, ciach
jesteÅ› trupem |
|
|
|
 |
Borszczu
Siurak The Great

|
Wys³any: 2007-05-30, 22:52
|
|
|
Technix napisa³/a: | Jak jestem "na grze" i mnie zaatakujÄ… jak poluje to co mam zrobić?
ok. rok temu jak grałem to tak było: wychodze, poluje, patrze kto on-line, ciach
jesteÅ› trupem |
Po pierwsze nie moga Cie atakowac jak jestes na wyprawie, po drugie jak latasz w mokasynach to nic dziwnego ze Cie zabijaja jednym strzałem. A tak mniej ogarnietych tam jest opcja trener, warto tam co poziom zagladac gdyz mozecie wytrenowac kolejne 3 staty |
|
|
|
 |
Technix [Usuniêty]
|
Wys³any: 2007-05-31, 18:21
|
|
|
Mam u trenera wszystkie staty jakie moge mieć w tej chwili, a na wyprawie nie byłem tylko na polowaniu.Nie mokasyny, tylko skóra z bizona i d.s.t na źrebaku. |
|
|
|
 |
Borszczu
Siurak The Great

|
Wys³any: 2007-06-02, 12:26
|
|
|
No skóra z bizona to w tej chwili prawie jak mokasyny... Kazdy z bronia od refleksa w góre zabije Cie w pojedynke, jak nie chcesz zeby Cie tłukli trzeba kupic najlepsze co jest na rynku, ja latam w dobrze wyprawionej skórze i nie narzekam ale staty mam nieco wyzsze od Ciebie, Zreszta jak zdejme bron i wydaam złoto to nawet nikt mnie nie atakuje |
|
|
|
 |
|