To nie ja dodałem dwa razy wypowiedź na głównym placu !!! |
Autor |
Wiadomo¶æ |
hardplayer [Usuniêty]
|
Wys³any: 2007-07-14, 15:19 To nie ja dodaÅ‚em dwa razy wypowiedź na głównym placu !!!
|
|
|
Dostałem dzisiaj dwa ostrzeżenia za to, że (nie wiem dlaczego tak się stało) zamiast jednej wiadomości pojawiły się dwie. Są one już skasowane. Ciężko mi będzie z pewnością udowodnić, że to nie z mojej winy tak się stało, ale można było zauważyć, że obydwie podwójne wiadomości pojawiiły się w tej samej minucie. To chyba niestety tyle co mogę napisać aby jakoś wytłumaczyć że to nie było ręcznie pisane po raz drugi. Tylko, że nie będę już mógł nic pisać bo się boje, że znowu zostanie wyświetlone dwa razy. Proszę SiVo o cofnięcie tych ostrzeżeń... |
|
|
|
 |
wafal
Moderator

Nick w grze: wafal
PlemiÄ™: AJMAROWIE
Wiek: 32 Do³±czy³: 20 Wrz 2006 Posty: 1004 Sk±d: wziąć kasÄ™ na piwo?
|
Wys³any: 2007-07-14, 18:33
|
|
|
Warny ode mnie... Chyba odświeżałeś stronę za pomoca F5 lub innych kombinacji klawiszowych... |
|
 |
hardplayer [Usuniêty]
|
Wys³any: 2007-07-14, 19:42
|
|
|
Jeśli bym to zrobił raz to może uwierzyłbym, że coś wcisnąłem, ale dwa razy w ciągu pięciu minut ? Mam rozumieć, że z tymi ostrzeżeniami już się nic nie da zrobić... ? |
|
|
|
 |
SiVo
Administrator Wódz nad wodze :)

Nick w grze: sivo
PlemiÄ™: Apache
Do³±czy³: 29 Sie 2006 Posty: 625 Sk±d: WrocÅ‚aw
|
Wys³any: 2007-07-15, 09:45
|
|
|
hardplayer napisa³/a: | Mam rozumieć, że z tymi ostrzeżeniami już siÄ™ nic nie da zrobić... ? |
sie nie przejmuj.... co jakiś czas wszystkie ostrzeżenia są kasowane hurtowo.... |
|
|
|
 |
|