INDIANIE.net Strona G³ówna INDIANIE.net
Oficjalne forum

FAQFAQ  SzukajSzukaj  U¿ytkownicyU¿ytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
kilian mod <lol2>

kto ma stracić moda kiljan TAK czy Wafala NIE
Wafal (kto to zaznaczy bedzie [wycięto] bo wafal jest dobrym modem)
26%
 26%  [ 4 ]
kiljan (kto to zaznaczy nie bedzie głupi sam to zaznacze :) bo kiljan nie zasługuje na moda )
40%
 40%  [ 6 ]
obydwaj powinni zostać (moim zdaniem to głupi pomysł)
13%
 13%  [ 2 ]
obydwaj powinni straciś moda ( to głupia opcja ale musi być niech nikt jej nei zaznacza)
13%
 13%  [ 2 ]
nie mam zdania (tego nie zaznaczajcie niech kazdy zaznaczy opcje powyżej
6%
 6%  [ 1 ]
G³osowañ: 15
Wszystkich G³osów: 15

Autor Wiadomo¶æ
iapaj
[Usuniêty]

Wys³any: 2007-08-23, 12:28   kilian mod <lol2>

zakładam ten temat bo kiljan już mnie denerwuje jako mod ponieważ dał mi 3 warny za nic zbanował konto na którym grałem kiedyś i które dałem bratu, na pewno dał jeszcze kilka, kilkanaście albo nawet kilkadziesiąt warnów za nic a ma pretensje do wafla że on dał jednego warna przez pomyłkę i chce żeby to on właśnie stracił moda

no to założę ankietę kto jest za tym żeby kilian albo wafala stracił moda

a to jest jedna z kilku wiadomości od kiliana więcej nie zdążyłęm zrobić

img516.imageshack.us/my.php?image=egnamgb5.jpg

a to jest główny plać to tylko zdążyłem napisac

img258.imageshack.us/my.php?image=gwnyplacoh8.jpg
Ostatnio zmieniony przez wafal 2007-08-23, 13:13, w ca³o¶ci zmieniany 6 razy  

Kiljan
[Usuniêty]

Wys³any: 2007-08-23, 12:38   

Japai zostales zbanowany SiVo nie zrobil to ja zrobilem:) 66 kukiel to troche za duzo:) a temat uwazam za zalosny rownie jak ty sam naucz sie pisac potem zakladaj:)

iapaj
[Usuniêty]

Wys³any: 2007-08-23, 12:39   

no i sie stało kinian dał mi 4 warna i am bana ale mam dowony tym razem zrobiłem screnn'y

Kiljan
[Usuniêty]

Wys³any: 2007-08-23, 12:41   

prosze cie bardzo :) SiVo cie nie zbanowal za kukly do ktorych sie przyznales to ja to zrobilem

[ Dodano: 2007-08-23, 12:46 ]
a tak rpzy okazji to wywierasz presje na glosujacych:D

[ Dodano: 2007-08-23, 12:48 ]
kilkanaście albo nawet kilkadziesiąt warnów za nic a ma pretensje do wafla że on dał jednego warna przez pomyłkę i chce żeby to on właśnie stracił moda
czemu nie kilkaset? dalem tylko tobie i twojej kukle jakbys nie wiedzial za co.....

iapaj
[Usuniêty]

Wys³any: 2007-08-23, 12:51   

ja nie che żeby wafala usunięto bo wafal jest dobrym modem i on zasługuje na to stanowisko a ty nie
Ostatnio zmieniony przez wafal 2007-08-23, 13:08, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

Borszczu 
Siurak The Great

Nick w grze: Borszczu
PlemiÄ™: INKOWIE
Do³±czy³: 08 Wrz 2006
Sk±d: Kielce
Wys³any: 2007-08-23, 12:55   

Kiljan napisa³/a:
Japai zostales zbanowany SiVo nie zrobil to ja zrobilem:) 66 kukiel to troche za duzo:) a temat uwazam za zalosny rownie jak ty sam naucz sie pisac potem zakladaj:)
Kiljan napisa³/a:
prosze cie bardzo :) SiVo cie nie zbanowal za kukly do ktorych sie przyznales to ja to zrobilem

Kiljan nie będę używał wulgaryzmów... Dla mnie za to co robisz zabranie Ci moda to mało... Kto dał Ci prawo banowania na własną rękę? Nie dość ze jesteś nieodpowiedzialnym gówniarzem któremu SiVo zaufał to jeszcze Twoja głupota przewyższa wszystko... Miałbyś chociaż tyle rozwagi ze nie pisałbyś tych zdań na forum... To co SiVo tutaj robi jest święte, a Ty do jego decyzji masz g***o. W każdej innej grze za podważenie decyzji admina miałbyś przerwę od gry... I nie zgrywaj cwaniaka bo jak Ci już kiedyś powiedziałem jesteś żałosny. Nie wiem czy masz jakieś problemy ze sobą, czy Cię nikt nie kocha, ale ewidentnie widać ze czujesz sie niedowartościowany i próbujesz te braki tutaj nadrabiać...

I odrazu apeluje do SiVo. Kiljan powinien dostać bana za to co robi!!! Może zmądrzeje jak odpocznie od Indian i zobaczy trochę świata (chociaż szczerze w to wątpię). SiVo za bardzo jesteś dla niego pobłażliwy i sam widzisz do jakiego stopnia potrafi sie rozkręcić... Kto wie ile on osób zbanował w ten sposób? Pewnie każdego nowego usera który w jakikolwiek sposób starał sie podważyć jego zdanie bądź naruszył jego "dumę".

Kiljan
[Usuniêty]

Wys³any: 2007-08-23, 12:57   

ban to za malo zamknac mnie najlepiej dozywocie.a ilu tak zbanowalem hmmm 2 japai i nowy lepszy japai.Ja problemow nie mam ale ty ciagle o nich piszesz cos z toba nie tak Borszczu....

[ Dodano: 2007-08-23, 13:01 ]
mozecie mnie zbanowac mi nie zalezy:) gra straci jednego gracz a SiVo jakies 30zl na miecha.Chcecie?banujcie

Borszczu 
Siurak The Great

Wys³any: 2007-08-23, 13:12   

Kiljan napisa³/a:
ban to za malo zamknac mnie najlepiej dozywocie.a ilu tak zbanowalem hmmm 2 japai i nowy lepszy japai.Ja problemow nie mam ale ty ciagle o nich piszesz cos z toba nie tak Borszczu....

Ban będzie odpowiednia karą. A to ile osób zbanowałeś wiesz tylko Ty i oczywiste jest to ze sie do tego nie przyznasz. Jedno jest pewne ze na pewno do tego nie dojdziemy... Kiljan a problemy mam jak każdy normalny człowiek tyle ze potrafię sobie z nimi radzić. Z Tobą sprawa niestety wygląda zupełnie inaczej... Nie dość że banujesz ludzi to jesteś jeszcze na tyle bezczelny żeby napisać ze jak SiVo nie chciał to ja to zrobię. No śmiech. Dziecko SiVo to nie Twoja mamusia i nie musi sie z Tobą użerać... I trochę pokory wobec ludzi stojących na wyższym szczeblu ewolucyjnym...

Cytat:
mozecie mnie zbanowac mi nie zalezy:) gra straci jednego gracz a SiVo jakies 30zl na miecha.Chcecie?banujcie

A ja przeprowadzę inna kalkulacje. Pomyślcie ile osób zbanował. Każdy z nich co miesiąc kupował min 10 piórek, i za każda taka osobę SiVo jest dobrze w plecy trzymając jednego gówniarza sabotującego cała grę banowaniem ludzi. No dla mnie porażka... Do osób już zbanowanych doliczcie tych których zbanuje w przyszłości i nawet szkoda o tych stratach myśleć...

Kiljan
[Usuniêty]

Wys³any: 2007-08-23, 13:20   

wg twojej kalkulacji to wynosi zero bo watpie zeby japai wyslal 1smsa
Mowisz ze potrafisz radzic sobie z problemami???Po twoich postach uwazam wrecz przeciwnie ty chyba chcesz sie na kims wyzyc.Jesli tak to kup sobie misia i sobie go bil moze to ci pomoze jesli nie to coz psycholog...

wafal 
Moderator

Nick w grze: wafal
PlemiÄ™: AJMAROWIE
Do³±czy³: 20 Wrz 2006
Sk±d: wziąć kasÄ™ na piwo?
Wys³any: 2007-08-23, 13:26   

A Tobie Kiljan wariatkowo, nie wiadomo co i kiedy Ci wejdzie do głowy...
A na pewno kiljan nie dajesz miesięcznie SiVo 30 zł... Bo nie wysyłasz 10x sms po 10,98... Max 1 za 10,98 chociaż wątpię..

A Kiljan dostał moda wg mnie na placu z tego powodu, aby się uciszył... Bo ciągle się awanturował z kimś - przeważnie ze mną...

Kiljan
[Usuniêty]

Wys³any: 2007-08-23, 13:29   

chcecie mnie zbanowac prosze bardzo i tak mi sie sachem konczy a esa na nastepnego nie wysle....zbanujcie odpoczne od skorumpowanego wafala Borszczu z problemami japaia z 66kukiel i calej reszty

Edit by wafal
jak się dowiesz co oznacza słowo "skorumpowany"/"korupcja" to dopiero go używaj...
Ostatnio zmieniony przez wafal 2007-08-23, 13:31, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

Borszczu 
Siurak The Great

Wys³any: 2007-08-23, 13:32   

Kiljan napisa³/a:
Mowisz ze potrafisz radzic sobie z problemami???Po twoich postach uwazam wrecz przeciwnie ty chyba chcesz sie na kims wyzyc.Jesli tak to kup sobie misia i sobie go bil moze to ci pomoze jesli nie to coz psycholog...

Kiljan zastanów sie czemu zawsze "wyżywam sie" tylko na Tobie? Staram sie być tolerancyjny ale nie trawie takich ludzi jak Ty. Jeśli nie wiesz gdzie jest Twoje miejsce to nie nadajesz sie do życia w społeczeństwie... Tacy ludzie powinni być izolowani żeby nie utrudniać egzystencji pozostałym. Po prostu zgrywasz cwaniaczka który myśli ze mu wszystko wyjdzie i ze zawsze ma racje. To jest objaw pewnej choroby pojawiający sie przeważnie u jedynaków... Wytknąłem Ci twoje błędy a Ty dalej twierdzisz ze dobrze zrobiłeś... A co do Twoich pomysłów na kuracje to sie nie zgodzę. To ze tobie takie cos pomaga to już Twój problem i nie podsuwaj innym chorych pomysłów. Mnie w zupełnosci wystarczy rozmowa i ukazanie komuś jego błędów. Jeśli ta osoba dalej nie rozumie to znaczy ze jest z nią coś nie tak...

P.S. I nie będę prowadził z Tobą konwersacji w oddzielnych tematach bo chyba każdy normalny człowiek zauważy po moich wypowiedziach ze banując japai źle zrobiłeś. Ja tamten temat traktuje jak spam i mam nadzieje ze Wafal tez tak zrobi.
Ostatnio zmieniony przez Borszczu 2007-08-23, 13:36, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

Kiljan
[Usuniêty]

Wys³any: 2007-08-23, 13:34   

"To jest objaw pewnej choroby pojawiający sie przeważnie u jedynaków"
No niestety to raczej do mnie nie pasuje z racji tego ze jedynakiem nie jestem.Ale ja z toba nie mam nawet ochoty rozmawiac

Borszczu 
Siurak The Great

Wys³any: 2007-08-23, 13:39   

Kiljan napisa³/a:
No niestety to raczej do mnie nie pasuje z racji tego ze jedynakiem nie jestem.

To tym gorzej o Tobie świadczy... Wg. za dużo Ci rodzice dawali i Ci sie w d...e poprzestawiało...
Ostatnio zmieniony przez wafal 2007-08-23, 13:47, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

Kiljan
[Usuniêty]

Wys³any: 2007-08-23, 13:42   

mi?????To ty tutaj pokazujesz ze cos z toba nie tak.powiedzialem chcecie mnie zbanowac? prosze bardzo a ty dalej ciagniesz temat po co? nudzi ci sie?to idz do dziewczyny jesli masz....

[ Dodano: 2007-08-23, 13:44 ]
wafal napisa³/a:
A Tobie Kiljan wariatkowo, nie wiadomo co i kiedy Ci wejdzie do głowy...
A na pewno kiljan nie dajesz miesięcznie SiVo 30 zł... Bo nie wysyłasz 10x sms po 10,98... Max 1 za 10,98 chociaż wątpię..

kto ci powiedzial ze ja wysylam???? ja mam takiego kolesia co wysyla za mnie

[ Dodano: 2007-08-23, 13:45 ]
chcecie mnie zbanowac prosze bardzo i tak mi sie sachem konczy a esa na nastepnego nie wysle....zbanujcie odpoczne od skorumpowanego wafala Borszczu z problemami japaia z 66kukiel i calej reszty

Edit by wafal
jak się dowiesz co oznacza słowo "skorumpowany"/"korupcja" to dopiero go używaj...

odpowiedz mi na pytanie czemu bronisz japaia tak go nienawidziles a gdy pytam ile ci dal to ty odpowiedasz nie twoj interes...

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: