kilian mod <lol2> |
kto ma stracić moda kiljan TAK czy Wafala NIE |
Wafal (kto to zaznaczy bedzie [wycięto] bo wafal jest dobrym modem) |
|
26% |
[ 4 ] |
kiljan (kto to zaznaczy nie bedzie głupi sam to zaznacze :) bo kiljan nie zasługuje na moda ) |
|
40% |
[ 6 ] |
obydwaj powinni zostać (moim zdaniem to głupi pomysł) |
|
13% |
[ 2 ] |
obydwaj powinni straciś moda ( to głupia opcja ale musi być niech nikt jej nei zaznacza) |
|
13% |
[ 2 ] |
nie mam zdania (tego nie zaznaczajcie niech kazdy zaznaczy opcje powyżej |
|
6% |
[ 1 ] |
|
G³osowañ: 15 |
Wszystkich G³osów: 15 |
|
|
|
Autor |
Wiadomo¶æ |
Borszczu
Siurak The Great

Nick w grze: Borszczu
PlemiÄ™: INKOWIE
|
Wys³any: 2007-08-23, 13:51
|
|
|
Kiljan napisa³/a: | odpowiedz mi na pytanie czemu bronisz japaia tak go nienawidziles a gdy pytam ile ci dal to ty odpowiedasz nie twoj interes... |
Kiljan czy Ty nie rozumiesz czy nie chcesz zrozumieć? Tu nie chodzi o relacje miedzy mną czy tez wafalem a japai, tylko o to co zrobiłeś. Nie możesz banować ludzi za nic... Dla mnie coś takiego jest niewyobrażalne. Nie mam pojęcia jak SiVo wpuścił Cię na stanowisko moda, przecież to nie pierwszy taki Twój wybryk... |
|
|
|
 |
Kiljan [Usuniêty]
|
Wys³any: 2007-08-23, 13:54
|
|
|
za nic?ja go nie zbanowalem za nic ja go zbanowalem za kukly wafal tez zbanowal bugiego za kukly nie pamietasz????SiVo go nie zbanowal a wafal sobie pozwolil go zbanowac wiec jesli wafal taki wspanialy mod bralem z niego przyklad |
|
|
|
 |
GOJK
its' my life

Nick w grze: Tehawanka
PlemiÄ™: Ajmarowie
|
Wys³any: 2007-08-23, 13:54
|
|
|
wafal jest moze dobrym modem ale zaliczył niezła wpadke zbanował mnie zamiast kogos innego i teraz miga sie zeby oddac mi winchestera ktorego straciłem po jego zbanowaniu |
_________________ LEgiA WArSzAwa The Best
 |
|
|
|
 |
Borszczu
Siurak The Great

|
Wys³any: 2007-08-23, 14:06
|
|
|
Kiljan napisa³/a: | za nic?ja go nie zbanowalem za nic ja go zbanowalem za kukly wafal tez zbanowal bugiego za kukly nie pamietasz????SiVo go nie zbanowal a wafal sobie pozwolil go zbanowac wiec jesli wafal taki wspanialy mod bralem z niego przyklad |
Nie wracaj do sprawy która już została wyjaśniona... Tym zdaniem tylko potwierdzasz ze działałeś z premedytacja. Sztuka jest uczyć sie na cudzych błędach i wyciągać z nich wnioski. Prawdą jest to ze popełniłeś niemalże identyczny błąd co nie powinno mieć miejsca. I pamiętaj ze Ty japaia zbanowałeś już po odbyciu przez niego kary, a Wafal zbanował osobę zanim zdążył to SiVo zrobić wiec sprawa wygląda inaczej... |
|
|
|
 |
Kiljan [Usuniêty]
|
Wys³any: 2007-08-23, 14:08
|
|
|
ale SiVo dal mu bana na 2 tyg bo nie byl pewien czy to jego bo byly 2 rozne ip nowego i starego japaia rozumiesz? |
|
|
|
 |
Borszczu
Siurak The Great

|
Wys³any: 2007-08-23, 14:10
|
|
|
Cytat: | ale SiVo dal mu bana na 2 tyg bo nie byl pewien czy to jego bo byly 2 rozne ip nowego i starego japaia rozumiesz? |
Ile by nie dał to sprawa była załatwiona. Tyle ze wkroczył wszechwiedzący Kiljan pewny swego który siła umysłu porównał IP i doszedł do wniosku ze jednak trzeba mu dać stałego bana. Nie ośmieszaj sie człowieku. |
|
|
|
 |
Kiljan [Usuniêty]
|
Wys³any: 2007-08-23, 14:15
|
|
|
japai sie przyznal do kukiel?przyznal
[ Dodano: 2007-08-23, 14:17 ]
dobra mam dosc tej klotni niech SiVo zadecyduje ale jak ma mnie banowac to niech da mi rozdac itemy i piorka |
|
|
|
 |
Borszczu
Siurak The Great

|
Wys³any: 2007-08-23, 14:18
|
|
|
japai dostał bana? Dostał! Wiec siedź na krześle i machaj rekami jak dziecko któremu zabierze sie lizaka. SiVo ma dobrze rozpisaną sprawę i mam nadzieje ze podejmie słuszna decyzje. To by było na tyle i nie warto tego dalej ciągnąć, czekamy na admina... |
|
|
|
 |
|