INDIANIE.net Strona G³ówna INDIANIE.net
Oficjalne forum

FAQFAQ  SzukajSzukaj  U¿ytkownicyU¿ytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
kilian mod <lol2>

kto ma stracić moda kiljan TAK czy Wafala NIE
Wafal (kto to zaznaczy bedzie [wycięto] bo wafal jest dobrym modem)
26%
 26%  [ 4 ]
kiljan (kto to zaznaczy nie bedzie głupi sam to zaznacze :) bo kiljan nie zasługuje na moda )
40%
 40%  [ 6 ]
obydwaj powinni zostać (moim zdaniem to głupi pomysł)
13%
 13%  [ 2 ]
obydwaj powinni straciś moda ( to głupia opcja ale musi być niech nikt jej nei zaznacza)
13%
 13%  [ 2 ]
nie mam zdania (tego nie zaznaczajcie niech kazdy zaznaczy opcje powyżej
6%
 6%  [ 1 ]
G³osowañ: 15
Wszystkich G³osów: 15

Autor Wiadomo¶æ
Borszczu 
Siurak The Great

Nick w grze: Borszczu
PlemiÄ™: INKOWIE
Do³±czy³: 08 Wrz 2006
Sk±d: Kielce
Wys³any: 2007-08-23, 13:51   

Kiljan napisa³/a:
odpowiedz mi na pytanie czemu bronisz japaia tak go nienawidziles a gdy pytam ile ci dal to ty odpowiedasz nie twoj interes...

Kiljan czy Ty nie rozumiesz czy nie chcesz zrozumieć? Tu nie chodzi o relacje miedzy mną czy tez wafalem a japai, tylko o to co zrobiłeś. Nie możesz banować ludzi za nic... Dla mnie coś takiego jest niewyobrażalne. Nie mam pojęcia jak SiVo wpuścił Cię na stanowisko moda, przecież to nie pierwszy taki Twój wybryk...

Kiljan
[Usuniêty]

Wys³any: 2007-08-23, 13:54   

za nic?ja go nie zbanowalem za nic ja go zbanowalem za kukly wafal tez zbanowal bugiego za kukly nie pamietasz????SiVo go nie zbanowal a wafal sobie pozwolil go zbanowac wiec jesli wafal taki wspanialy mod bralem z niego przyklad

GOJK 
its' my life

Nick w grze: Tehawanka
PlemiÄ™: Ajmarowie
Do³±czy³: 25 Lip 2007
Sk±d: POLSKA
Wys³any: 2007-08-23, 13:54   

wafal jest moze dobrym modem ale zaliczył niezła wpadke zbanował mnie zamiast kogos innego i teraz miga sie zeby oddac mi winchestera ktorego straciłem po jego zbanowaniu

Borszczu 
Siurak The Great

Wys³any: 2007-08-23, 14:06   

Kiljan napisa³/a:
za nic?ja go nie zbanowalem za nic ja go zbanowalem za kukly wafal tez zbanowal bugiego za kukly nie pamietasz????SiVo go nie zbanowal a wafal sobie pozwolil go zbanowac wiec jesli wafal taki wspanialy mod bralem z niego przyklad

Nie wracaj do sprawy która już została wyjaśniona... Tym zdaniem tylko potwierdzasz ze działałeś z premedytacja. Sztuka jest uczyć sie na cudzych błędach i wyciągać z nich wnioski. Prawdą jest to ze popełniłeś niemalże identyczny błąd co nie powinno mieć miejsca. I pamiętaj ze Ty japaia zbanowałeś już po odbyciu przez niego kary, a Wafal zbanował osobę zanim zdążył to SiVo zrobić wiec sprawa wygląda inaczej...

Kiljan
[Usuniêty]

Wys³any: 2007-08-23, 14:08   

ale SiVo dal mu bana na 2 tyg bo nie byl pewien czy to jego bo byly 2 rozne ip nowego i starego japaia rozumiesz?

Borszczu 
Siurak The Great

Wys³any: 2007-08-23, 14:10   

Cytat:
ale SiVo dal mu bana na 2 tyg bo nie byl pewien czy to jego bo byly 2 rozne ip nowego i starego japaia rozumiesz?

Ile by nie dał to sprawa była załatwiona. Tyle ze wkroczył wszechwiedzący Kiljan pewny swego który siła umysłu porównał IP i doszedł do wniosku ze jednak trzeba mu dać stałego bana. Nie ośmieszaj sie człowieku.

Kiljan
[Usuniêty]

Wys³any: 2007-08-23, 14:15   

japai sie przyznal do kukiel?przyznal

[ Dodano: 2007-08-23, 14:17 ]
dobra mam dosc tej klotni niech SiVo zadecyduje ale jak ma mnie banowac to niech da mi rozdac itemy i piorka

Borszczu 
Siurak The Great

Wys³any: 2007-08-23, 14:18   

japai dostał bana? Dostał! Wiec siedź na krześle i machaj rekami jak dziecko któremu zabierze sie lizaka. SiVo ma dobrze rozpisaną sprawę i mam nadzieje ze podejmie słuszna decyzje. To by było na tyle i nie warto tego dalej ciągnąć, czekamy na admina...

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: