INDIANIE.net Strona G³ówna INDIANIE.net
Oficjalne forum

FAQFAQ  SzukajSzukaj  U¿ytkownicyU¿ytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Czyności w stanie nieżywym
Autor Wiadomo¶æ
Tomcraft
[Usuniêty]

Wys³any: 2007-09-16, 19:41   CzynoÅ›ci w stanie nieżywym

Gdy się nie żyje, mogło by się dać chociaż czytać wiadomości, nie mówiąc już o innych rzeczach, bo wiadomości są chyba w tym wypadku najważniejsze :-/

pixxel
[Usuniêty]

Wys³any: 2007-09-17, 09:43   

dziwnie by to troche wygladalo jakby trup pisal listy... z jednej strony jak sie zaloguj i ma sie trupa to pisze: jestes trupem! idz do szamana aby cie wskrzesil!
Trupy chyba nie chodza do do szamana

Artur0
[Usuniêty]

Wys³any: 2007-09-17, 11:22   

według mnie powinno chociaż dać wejść w ustawienia. I po założeniu tego tematu przyszedł mi na myśl pewien pomysł możnaby podczas śmierci gracza (3dni) żeby czas sachema się przedłużył o czas kiedy gracz był nieżywy czyli powiedzmy 3dni bo i tak wtedy nie gramy a sachem się marnuje ;/

Borszczu 
Siurak The Great

Nick w grze: Borszczu
PlemiÄ™: INKOWIE
Do³±czy³: 08 Wrz 2006
Sk±d: Kielce
Wys³any: 2007-09-18, 13:19   

Artur0 napisa³/a:
I po założeniu tego tematu przyszedł mi na myśl pewien pomysł możnaby podczas śmierci gracza (3dni) żeby czas sachema się przedłużył o czas kiedy gracz był nieżywy czyli powiedzmy 3dni bo i tak wtedy nie gramy a sachem się marnuje ;/

No to odpada. Nie po to masz sachema żeby Cię ktoś zabijał. W nim masz już takie udogodnienia ze nie da sie zginać. A jeśli dalej nie potrafisz uniknąć śmierci to już tylko i wyłącznie Twój problem...

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: