|
INDIANIE.net
Oficjalne forum
|
BAN.. |
Autor |
Wiadomo¶æ |
Ukryty_Samuraj [Usuniêty]
|
Wys³any: 2007-03-02, 18:10
|
|
|
hahah... sorki ze dawno nie bylem na forum... taikomol i programy do łamania haseł. On jest za przeproszeniem "za ciemny"... on i jego kolega... mustang.... mustang kupil konto Andri, pozniej kupil konto Jaguar, a pozniej dostał Anulke... ja wole do wszystkieo sam dojsc jak pewnie wszyscy...poza tym. co jak co - wszystkie hasla zalatwial mu Anulek via Jaguar via Andri via mustang :D
tylko szkoda mi tego warna za tego posta.... bo pewnie dostane za mowienie szczerej prawdy o taikomolu.. ale mam prosbe... moderatorzy - dobra postawcie mi warna, tylko zostawcie tego posta ze 2 dni niech sobie ludzie poczytaja o nim prawde... SiVo - (bez obrazy!) - gra jest łatwa i malo rozbudowana... dlatego taki c**c jak taikomol jest w niej dorby... probowal grac w my-fantasy... gra byla dla niego zbyt skomplikowana... i poprzestal na 3 levelu... frytka ma 20-któryś... a nawet frytka ktora wg mnie jest niesprawiedliwie mowione ze jest "głupia" ma duzo wiekszy level od taikomola-p*****a... hahaha... to przez tego je**pa odeszłem z Inków... nmoto żegnam państwa... jak ktoś chce coś jeszcze wiedzieć o taikomolu - pisac na gg - 1674572
Życzę miłego dnia! :) |
Ostatnio zmieniony przez wafal 2007-03-02, 18:30, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Yamakasi
:/

Nick w grze: Yamakasi
PlemiÄ™: AJMAROWIE
|
Wys³any: 2007-09-29, 12:32
|
|
|
SiVo oddaj mi itemy! innym oddajesz a mi? Co ty mnie nie lubisz ze mi itemów nie chcesz oddac. Fakt to troche dawny temat.. Ale jest! |

|
|
|
|
 |
|
|