Boruc musi miec bana!!!! |
Czy Boruc powinien mieć bana:?: |
tak |
|
75% |
[ 25 ] |
nie |
|
24% |
[ 8 ] |
|
G³osowañ: 33 |
Wszystkich G³osów: 33 |
|
|
|
Autor |
Wiadomo¶æ |
Borszczu
Siurak The Great

Nick w grze: Borszczu
PlemiÄ™: INKOWIE
|
Wys³any: 2008-04-27, 11:41
|
|
|
Ehh... Tyle w to gracie i dalej nie widzicie mechanizmu...
Multi są nieopłacalne już na 15 lvl. Za dużo srania jest z płukaniem nimi złota, a zyski z tego niewspółmierne do otrzymanego złota. W top 50 gwarantuje ze 95% osób ma co najmniej 1 multi przetrzymujące złoto (czyt. robiące za bank, który nigdy nie będzie dodany - Polak potrafi )
Skąd taki szybki rozwój? Jak znam historie indian to jest kolejny dość istotny bug. Ostatnio takie skoki w rankingu obserwowało się przy bugu z tipi powiązanym z wyprawami. Starsi gracze wiedza co go powodowało, ja sie nie mam ochoty rozpisywać bo to jest zbędne.
Wiec, jak łatwo zauważyć szukanie po multi jest raczej zbędne. Przypomnę ze była na Indianach sztuka mającą 80 multi i na 16 lvl spasował, bo nie było sensu już płukać złota. |
|
|
|
 |
Holigula_Mixrus

Nick w grze: Holigula_Mixrus
PlemiÄ™: Brudne Stopy
Wiek: 31 Do³±czy³a: 21 Mar 2007 Posty: 634 Sk±d: Å»arki Letnisko
|
Wys³any: 2008-04-27, 12:03
|
|
|
Borszczu napisa³/a: | Ehh... Tyle w to gracie i dalej nie widzicie mechanizmu...
Multi są nieopłacalne już na 15 lvl. Za dużo srania jest z płukaniem nimi złota, a zyski z tego niewspółmierne do otrzymanego złota. W top 50 gwarantuje ze 95% osób ma co najmniej 1 multi przetrzymujące złoto (czyt. robiące za bank, który nigdy nie będzie dodany - Polak potrafi )
Skąd taki szybki rozwój? Jak znam historie indian to jest kolejny dość istotny bug. Ostatnio takie skoki w rankingu obserwowało się przy bugu z tipi powiązanym z wyprawami. Starsi gracze wiedza co go powodowało, ja sie nie mam ochoty rozpisywać bo to jest zbędne.
Wiec, jak łatwo zauważyć szukanie po multi jest raczej zbędne. Przypomnę ze była na Indianach sztuka mającą 80 multi i na 16 lvl spasował, bo nie było sensu już płukać złota. |
Zgadzam się całkowicie, lecz to nie zaprzecza, że nie wolno miec multi!! Niestety ci co są w top to widzą jak ludzie szybko przeskakują miejsca... Niestety oni odnalexli pewne bugi w grze i ich nie zgłosili i na nich grali lub jeszcze grają... Za coś takiego powinien byc automatyczny ban na stałe... |
_________________ Lecz zaklinam, niech żywi nie tracą nadziei!
A kiedy trzeba, na śmierć idą po kolei,
Jak kamienie przez Boga rzucane na szaniec...
1. Moderator nie nabija wpisów - moderator ma wiele do przekazania.
2. Moderator nie myli siÄ™ - moderator ma inne zdanie.
3. Moderator nie obija siÄ™ - moderator czuwa.
4. Moderator nie rozmywa tematu - moderator przypomina o innych ważnych sprawach.
5. Moderator nie obraża innych - moderator dobitnie zwraca uwagę.
6. Moderator nie flooduje - moderator ekspresywnie wyraża swoje myśli.
7. Moderator nie wykłóca się - moderator szkoli userów.
8. Moderator nie porusza głupich tematów - moderator sprawdza czujność userów.
9. Kto przychodzi ze swoimi przekonaniami - wychodzi z przekonaniami moderatora.
10. Szanuj moda swego - możesz mieć gorszego.
 |
|
|
|
 |
lukas9189
User

Nick w grze: lukas9189
PlemiÄ™: Chiricauha
Wiek: 32 Do³±czy³: 11 Lut 2008 Posty: 178 Sk±d: Pabianice
|
Wys³any: 2008-04-28, 15:00
|
|
|
w tej grze mozna zrobić wszystko jest blad na bledzie i multi na trio i wiecej, w grze co chwila jakies skrypty mozna wykorzystac (jak sie umie) wyskakujące. wierze ze jakby SiVo sie wzial za dopieszczenie gry byla by uczciwsza i lepsza(i tak jest lepsza niz menele ale ja osobiscie nie wstawiam linku na gg do indian bo nie jest to gra na tyle uczciwa by ja polecać) mam nadzieje ze to sie zmieni. czytajcie uwagi i bledy ostatni temat i zglaszajcie takie rzeczy. moze kiedys ktos sie za to wezmie...
i to na tyle mojej paplaniny ;PPP |
|
|
|
 |
trapek [Usuniêty]
|
Wys³any: 2008-04-28, 20:18
|
|
|
lukas - załóż nowy temat!
ja założyłem coś takiego i widzisz??
niedługo bedzie nowy SM |
|
|
|
 |
lukas9189
User

Nick w grze: lukas9189
PlemiÄ™: Chiricauha
Wiek: 32 Do³±czy³: 11 Lut 2008 Posty: 178 Sk±d: Pabianice
|
Wys³any: 2008-04-28, 20:22
|
|
|
to teraz może temacik zamiast boruc to kamili? nagle w ajmarach i wbił 24 lvl ma itemki z 26 i 80 piórek czyżby jakiś bug na sms? mohave to samo tyle że miliony na kontach i sahem na pare lat lol oszuści
[ Dodano: 2008-08-14, 23:47 ]
+ matrix do nich poszedł itemki ma z 26 i z 16 lvlu na 20 wbił, mohave chwali się 15oma muszkietami lol2 oszuści |
|
|
|
 |
|