Mała propozycja |
Autor |
Wiadomo¶æ |
Ukryty_Samuraj [Usuniêty]
|
Wys³any: 2006-09-09, 21:52 MaÅ‚a propozycja
|
|
|
Ja rozumiem, że ma być baaardzo dużo realizmu, ale taka mała prośba. Żeby będąc w tipi można by było wyjść na główny plac lub nawet baazar. Bo ja np. jak mam mało energii lub życia i mam mało kasy to wchodze do tipi na 1h i gre mam ciagle wlaczona, i zazwyczaj wtedy ide na forum ale też dalej nie ma co robić. Więc fajnie by było żeby można było wyjść na glówny plac. |
|
|
|
 |
moczyk [Usuniêty]
|
Wys³any: 2006-09-09, 23:46
|
|
|
to juz wogule by nikt z tipi niewychodził... |
|
|
|
 |
Azarel [Usuniêty]
|
Wys³any: 2006-09-10, 10:10
|
|
|
Właśnie według mnie za dużo wymagasz |
|
|
|
 |
SiVo
Administrator Wódz nad wodze :)

Nick w grze: sivo
PlemiÄ™: Apache
Do³±czy³: 29 Sie 2006 Posty: 625 Sk±d: WrocÅ‚aw
|
Wys³any: 2006-09-10, 13:14
|
|
|
moge to zmienić jeśli koniecznie chcecie.... |
|
|
|
 |
Azarel [Usuniêty]
|
Wys³any: 2006-09-10, 13:16
|
|
|
Tylko na główny plac żeby pogadać i zrób tak żeby można było dodawać avatar i mały opis |
|
|
|
 |
Navka1 [Usuniêty]
|
Wys³any: 2006-09-10, 19:21
|
|
|
dobre by to było :) |
|
|
|
 |
Ukryty_Samuraj [Usuniêty]
|
Wys³any: 2006-09-10, 19:36
|
|
|
no to zeby byl ten glowny plac bo ja lubie tam przesiadywac... |
|
|
|
 |
Azarel [Usuniêty]
|
Wys³any: 2006-09-10, 19:37
|
|
|
Ja tak samo fajnie się gada z innymi a jak siedzisz w tipi i masz np 30 minut do końca i w nic nie grasz to się nudzi i lepiej zabić czas na gadaniu |
|
|
|
 |
bitus [Usuniêty]
|
Wys³any: 2006-09-10, 19:46
|
|
|
wogule mogliby usunac te tipi .. ja z tego niekorzystam :) wiem ze wielu sie niezgodzi ale ta gra polega na walce a nie ukrywaniu sie w jakims tipi ... kto walczy najczesciej staje sie najsilniejszym |
|
|
|
 |
Azarel [Usuniêty]
|
Wys³any: 2006-09-10, 19:48
|
|
|
A jak ktoś jedzie do babci i daje se do tipi postać żeby ją nie umartwili przez ten czas pomyśl nie każdy chce tracić 1,22 na wskrzeszanie |
|
|
|
 |
bitus [Usuniêty]
|
Wys³any: 2006-09-10, 19:52
|
|
|
no to powinli dac taka opcje w grze ze " uaktywnij urlop" jak ma sie urlop energia zloto nic nierosnie ... i minimum 2 dni trzyma urlop niemozesz nic zrobic przez 2 dni jak amsz urlop przyjezdzasz od babci po 2 Tygodniach wchodzisz na konto dajesz " Aktywuj Gre" nic ci sie niestalo z kontem oprocz tego ze przeciwnicy maja o 20 lvl wyzej :) |
|
|
|
 |
SiVo
Administrator Wódz nad wodze :)

Nick w grze: sivo
PlemiÄ™: Apache
Do³±czy³: 29 Sie 2006 Posty: 625 Sk±d: WrocÅ‚aw
|
Wys³any: 2006-09-10, 20:32
|
|
|
dobra, już możecie sobie poplotkować będąc w tipi :)
a co do tego urlopu... kasa sama z siebie to nie rośnie tutaj ;) energi jakoś strasznie dużo to też sie nie dostanie :> może by najwyżej zrobić, że włanczasz urlop i Ci za każdy dzień ubywa ileśtam kasy (zależne od lvlu) i możesz go wyłączyć najwcześniej po 2 dniach, ale jak przypadkiem kasa wcześniej sie na koncie skończy to urlop sam sie wyłącza ;) |
|
|
|
 |
bitus [Usuniêty]
|
Wys³any: 2006-09-10, 21:08
|
|
|
:) no mogloby tak byc :P bo ktos niema czasu na gre albo wyjedzie to praktycznie zaczyna od 0 ... ;[ no niezupelnie no ale konto moze byc gorsze o wiele :P |
|
|
|
 |
|