INDIANIE.net Strona G³ówna INDIANIE.net
Oficjalne forum

FAQFAQ  SzukajSzukaj  U¿ytkownicyU¿ytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Ekipa Aparacho...
Autor Wiadomo¶æ
lukas9189 
User

Nick w grze: lukas9189
PlemiÄ™: Chiricauha
Do³±czy³: 11 Lut 2008
Sk±d: Pabianice
Wys³any: 2008-07-18, 15:39   

to już jest przeginka wysyłam co miesiąc poeprzone 10 złotych na indianów gram uczciwie i co? jestem traktowany jak się komu podoba bo holigula ajmarom załatwia zdejmowanie warnów kasuje ich wpisy zamiast dawać warny DYSKRYMINUJE nasze plemie i wiele innych, a wszyscy się czepiają komorników, wyrobiłem już sobie taką opinię że ajmarzy to większi oszuści niż komornicy. Myśle ze jesli wysylam na ta gre kase to mam prawo być traktowany równo z każdym innym graczem a nie że jakiś mohave napisze że mu się nie podoba coś to holigula gadka do siva i chiricauha udupione:((

co do tej wojny:
kropek mówi że jego kumpel kostek i tak teraz za bardzo nie ma czasu grac t zrobi ekipe zebyśmy go nawalali i tak się stało ale z menelskiego wywalili sporo ludzi np kukły więc przezszly do aparacho i przechodziło coraz więcej nagle osobnik mohave pozazdroscił że uprzejmy kolega kostek wyzwał nas w wojnie żeby pomóc koledze kropkowi i jego plemieniu zarobić doświadczenia i osobnik mohave napisał na forum że mu się to nie podoba i natychmiast osobnik holigula napisała że to wielkie przestępstwo chociaż nie było w tym żadnego oszustwa i napisała żeby lvle pocofać i zabrać wszystko co mają (bardzo mądre z jej strony) żal mi ajmarów że nie umieją grać tylko muszą wykorzystywać to że mają moda a najbardziej mi żal uente bo wygląda na normalnego i dobrego gracza a przyswoił do plemienia takich opryszków...żegnam, bez poważania dla admina!

[ Dodano: 2008-07-18, 15:46 ]
Cytat:
w indianie liczy sie tylko ajmarowie

drugi pgr
a co do siva to mam do niego wielkie pretensjie i chciałbym z nim porozmawiać mano w mano a nie przez forum bo zaras inteligentna holigula czy pan borszczu pokasują
jednak jeśli mam sprawe do siva jak ostatni ignorant nie odpisuje widać jemu się podoba taka gra może lepiej nie kryjcie się już tylko dajcie siva do ajmarów i niech wam 30 lvle powbija i da ekwipunek wtedy będzie taka sprawiedliwa gra i ciekawa że hej! bez poważania dla admina

[ Dodano: 2008-07-18, 15:51 ]
aha i jeśli coś złego napisałem prosze powycinać tekst bo chcę żeby przeczytał to SiVo i porozmawiał wreszcie bo chyba mi sie to należy jako graczowi który aktywnie gra kupuje konto premium!

[ Dodano: 2008-07-18, 16:14 ]
i następna rzecz puściły mi nerwy i obrzucałem trampka obelgami, natychmiast się pojawiła holigula i dostałem 2 warny po czym szybko zniknęła ale co tam według admina to normalne dodam iż online był mohave i uente i tego 1 podejrzewam że wszedł na ej konto...po za tym gdy holigula jest na indianach jest też na gg a jej nie było hmm ale to zupełnie normalne poprostu mohave zaalarmował na jej pejdżer i sie zalogowała

kaban99 

Nick w grze: kaban99
Do³±czy³: 01 Cze 2008
Sk±d: Skierniewice
Wys³any: 2008-07-18, 18:14   

A i dlaczego HM nadużywa moda dla celów Mohave to ze jest w Ajamarach to nie znaczy ze ma im dawac wszelakie wiadosmosci na temat innych graczy.

PS. Ciekawe czy nam by dała na temat graczy z Ajmarow
Mod powinien byc neutralny, HM o mod stronniczy i każdy o tym wie.

Molph 

Nick w grze: mohave
PlemiÄ™: AJMAROWIE
Do³±czy³: 01 Sty 2008
Sk±d: CheÅ‚m
Wys³any: 2008-07-18, 18:28   

Poprosiłem ją o sprawdzenie i sprawdziła i mi powiedziała, chyba nic złego.

kaban99 

Wys³any: 2008-07-18, 18:44   

Nic złego!? nie jestes Modem po pierwsze wiec taka sprawą powinna zająć sie ona, a nie dawać komuś takie wiadomości.HAHAHA w końcu wyszło na jaw ze HM to mod jedno strony, a mieliście pretensje do mnie, a co raz więcej ludzi mnie popiera bo tak gra staje sie uciążliwa dla naszego plemienia ale także dla innych graczy.

Dosyć Dzieci którzy sprawują władzę!!!

Molph 

Nick w grze: mohave
PlemiÄ™: AJMAROWIE
Do³±czy³: 01 Sty 2008
Sk±d: CheÅ‚m
Wys³any: 2008-07-18, 19:11   

Nie chcesz nie graj, nikt Ci nie każe.
PS jak by było trzeba napisał byś do siva też by sprawdził jakąś rzecz dla Ciebie.

kaban99 

Wys³any: 2008-07-18, 19:25   

Po pierwsze to ja decyduje czy bede gral czy nie.Napewno nie ty!!!
To ty chyba nie rozumiesz nie po to kupuje kody np.premium za ciezko zarobione pieniadze zeby jakas gowniara to wszytsko bez podstawnie psula,i zobacz ze dotyczy nie tylko mnie ale juz co raz wiekszej ilosci graczy.

Holigula_Mixrus 

Nick w grze: Holigula_Mixrus
PlemiÄ™: Brudne Stopy
Do³±czy³a: 21 Mar 2007
Sk±d: Å»arki Letnisko
Wys³any: 2008-07-18, 19:39   

A więc tak... Powiedźcie mi o co wam tak na prawdę chodzi... Ja spokojnie porozmawiałam z mahone i myślę, że jest ok między nami... Jeśli wam to przeszkadza, to odejte z plemienia... mi to lotto.
Mnie teraz w domu nie było, wiec nie weszłam na indian... wróciłam o 19 jak zadzwonili po mnie, że było włamanie na konto i że mam sprawdzić i pogadac z sivem...
Nie zaśmiecajmy forum takimi prywatnymi rzeczami... Zapraszam na gg 4803271 lub jak ktoś ma mój nr bo mu dałam niech dzwoni to wyjasnimy sprawę...
Na razie tylko tyle, bo musze posprawdzac parę rzeczy jeszcze... jak znajdę czasto dokładniej przeczytam te odpowiedzi i się wypowiem...

1. Moderator nie nabija wpisów - moderator ma wiele do przekazania.
2. Moderator nie myli siÄ™ - moderator ma inne zdanie.
3. Moderator nie obija siÄ™ - moderator czuwa.
4. Moderator nie rozmywa tematu - moderator przypomina o innych ważnych sprawach.
5. Moderator nie obraża innych - moderator dobitnie zwraca uwagę.
6. Moderator nie flooduje - moderator ekspresywnie wyraża swoje myśli.
7. Moderator nie wykłóca się - moderator szkoli userów.
8. Moderator nie porusza głupich tematów - moderator sprawdza czujność userów.
9. Kto przychodzi ze swoimi przekonaniami - wychodzi z przekonaniami moderatora.
10. Szanuj moda swego - możesz mieć gorszego.

Holigula_Mixrus 

Wys³any: 2008-07-18, 20:13   

A więc tak... Zacznijmy od początku:

lukas9189 napisa³/a:
to już jest przeginka wysyłam co miesiąc poeprzone 10 złotych na indianów gram uczciwie i co? jestem traktowany jak się komu podoba bo holigula ajmarom załatwia zdejmowanie warnów kasuje ich wpisy zamiast dawać warny DYSKRYMINUJE nasze plemie i wiele innych, a wszyscy się czepiają komorników, wyrobiłem już sobie taką opinię że ajmarzy to większi oszuści niż komornicy. Myśle ze jesli wysylam na ta gre kase to mam prawo być traktowany równo z każdym innym graczem a nie że jakiś mohave napisze że mu się nie podoba coś to holigula gadka do siva i chiricauha udupione:((

Ja nie mam uprawnień by zdejmować warny i bany! Nie jestem na niczyje zawołanie... Mohave kiedyś nienawidziłam, zresztą ajmary znają tę sprawę... byłam przez nich tępiona, bo im warny dawałam za wyzywanie... Nadal je dostają, jak lamią regulamin...

lukas9189 napisa³/a:
co do tej wojny:
kropek mówi że jego kumpel kostek i tak teraz za bardzo nie ma czasu grac t zrobi ekipe zebyśmy go nawalali i tak się stało ale z menelskiego wywalili sporo ludzi np kukły więc przezszly do aparacho i przechodziło coraz więcej nagle osobnik mohave pozazdroscił że uprzejmy kolega kostek wyzwał nas w wojnie żeby pomóc koledze kropkowi i jego plemieniu zarobić doświadczenia i osobnik mohave napisał na forum że mu się to nie podoba i natychmiast osobnik holigula napisała że to wielkie przestępstwo chociaż nie było w tym żadnego oszustwa i napisała żeby lvle pocofać i zabrać wszystko co mają (bardzo mądre z jej strony) żal mi ajmarów że nie umieją grać tylko muszą wykorzystywać to że mają moda a najbardziej mi żal uente bo wygląda na normalnego i dobrego gracza a przyswoił do plemienia takich opryszków...żegnam, bez poważania dla admina!

Napisałam JESLI TO PRAWDA! Nauczcie się czytać ze zrozumieniem... Zasugerowałam, że powinien zostać cofnięty lvl, prawda pomyliłam się. Za coś takiego powinień być ban tymczasowy, lub tak jak SiVo zrobił, nie zaliczyć wojny...

lukas9189 napisa³/a:
drugi pgr
a co do siva to mam do niego wielkie pretensjie i chciałbym z nim porozmawiać mano w mano a nie przez forum bo zaras inteligentna holigula czy pan borszczu pokasują
jednak jeśli mam sprawe do siva jak ostatni ignorant nie odpisuje widać jemu się podoba taka gra może lepiej nie kryjcie się już tylko dajcie siva do ajmarów i niech wam 30 lvle powbija i da ekwipunek wtedy będzie taka sprawiedliwa gra i ciekawa że hej! bez poważania dla admina

Czy ja skasowałam jakiś twój post? SiVo nic nam nie daje! Ile razy mam to powtarzać;/ Jakby tak było, to dawno bym was w rankingu wyprzedziła... SiVo często nie odpisuje, nawet mi... Co prawda mam do niego nr tel, ale nigdy go nie użyłam... On ma też osobiste zycie i to rozumiem...

lukas9189 napisa³/a:
i następna rzecz puściły mi nerwy i obrzucałem trampka obelgami, natychmiast się pojawiła holigula i dostałem 2 warny po czym szybko zniknęła ale co tam według admina to normalne dodam iż online był mohave i uente i tego 1 podejrzewam że wszedł na ej konto...po za tym gdy holigula jest na indianach jest też na gg a jej nie było hmm ale to zupełnie normalne poprostu mohave zaalarmował na jej pejdżer i sie zalogowała

Powiem tak. Ja dzisiaj nie dalam żadnych warnów... Na indianach jestem prawie zawsze wtedy, kiedy na gg, no chyba, że ono nawali;/ Jeśli rzucałeś obelgi, które mogły go urazić, to warn się należał... Nie wiem... nie było mnie!

kaban99 napisa³/a:
A i dlaczego HM nadużywa moda dla celów Mohave to ze jest w Ajamarach to nie znaczy ze ma im dawac wszelakie wiadosmosci na temat innych graczy.

Jakie informacje? Ja nic o waszych kontach nie wiem! Oprócz tego jakie macie ip i z jakieś przegladrki korzystacie1 Z tego nie ma żadnych korzysci na indianach!

kaban99 napisa³/a:
Nic złego!? nie jestes Modem po pierwsze wiec taka sprawą powinna zająć sie ona, a nie dawać komuś takie wiadomości.HAHAHA w końcu wyszło na jaw ze HM to mod jedno strony, a mieliście pretensje do mnie, a co raz więcej ludzi mnie popiera bo tak gra staje sie uciążliwa dla naszego plemienia ale także dla innych graczy.

Dosyć Dzieci którzy sprawują władzę!!!

Wiele osób prosi mnie bym sprawdziła kogoś ip... Jesli nie jestem zajęta to to robie... Nie podaje im jednak żadnych danych... ani nie działam od razu... po prostu zapisuje sobie osobe w notatniku, by za kilka dni jeszcze raz go sprawdzić i jeśli jest czysty, to dać mu spokój...

I jeszcze raz to napisze.

Nie zaśmiecajmy forum takimi prywatnymi rzeczami... Zapraszam na gg 4803271 lub jak ktoś ma mój nr bo mu dałam niech dzwoni to wyjasnimy sprawę...

4. Moderator nie rozmywa tematu - moderator przypomina o innych ważnych sprawach.
9. Kto przychodzi ze swoimi przekonaniami - wychodzi z przekonaniami moderatora.

lukas9189 
User

Wys³any: 2008-07-18, 22:25   

Cytat:
Powiem tak. Ja dzisiaj nie dalam żadnych warnów... Na indianach jestem prawie zawsze wtedy, kiedy na gg, no chyba, że ono nawali;/ Jeśli rzucałeś obelgi, które mogły go urazić, to warn się należał... Nie wiem... nie było mnie!

pani holigulo więc kto ma hasło na twoje konto powiedz bo tym co napisałaś wkopałaś współplemieńca, dzisiaj dostałem warna od ciebie około 16 więc teraz już nie mów że to nie prawda ze na konto ci wchodzą
prosze:

Twoje ostrzeżenia:
OD: Holigula_Mixrus za wypowiedź: trapek ciulu zajebany zamknij morde bo cie kurwa dorwe to cie rozpierdole szmato jebana i tak mam już nerwy popsute zajebany pederasto
OD: Holigula_Mixrus za wypowiedź: twój stary jest ciulem i tej mordy tak nie ciesz bo ci mówie kurwo jak skończysz
dostałem je dzisiaj...

i proszę sprawdzić czy gracz trapek dostał warn za:

[ Dodano: 2008-07-18, 22:33 ]
Cytat:

a ja bym się upierał żeby pisać na forum od tego ono jest bo tu może się każdy wypowiedziec i bardzo bym chciał żeby pan SiVo zniżył się do tego poziomu aby porozmawiać wreszcie z graczami...
Ostatnio zmieniony przez lukas9189 2008-07-18, 22:29, w ca³o¶ci zmieniany 2 razy  

burek
[Usuniêty]

Wys³any: 2008-07-18, 22:42   

a skąd mohave miał nagle kasę na itemy? jak nie było itemow to siedział poza tipi bez dużej kasy i bil sie z innymi a jak sie itemy tylko pojawiły to nagle jego budżet wzrósł o co najmniej 160k

lukas9189 
User

Wys³any: 2008-07-18, 23:47   

ja napisa³/a:
i niech wam 30 lvle powbija i da ekwipunek

holigula napisa³/a:
SiVo nic nam nie daje!

stosuj siÄ™ do swojej zasady

zÅ‚ota zasada holiguli napisa³/a:
Nauczcie się czytać ze zrozumieniem..

:->

Holigula_Mixrus 

Wys³any: 2008-07-19, 14:45   

Jeszcze jeden post nie na temat, a zamknÄ™ tematy i dam warny! Piszcie tylko na temat, a nie co chwila spamujecie!

Old_Shatterhand 

Nick w grze: konto sprzedane
Do³±czy³: 03 Kwi 2008
Sk±d: --
Wys³any: 2008-07-21, 21:06   

Ja nic nie wiedziałem o żadnych kukłach. I tak za tę wojnę wiele nie dostaliśmy... 1000 expa to dla mnie 20 minut expienia.

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: