5 ostrzeżenie |
Autor |
Wiadomo¶æ |
lukas9189
User

Nick w grze: lukas9189
PlemiÄ™: Chiricauha
Wiek: 32 Do³±czy³: 11 Lut 2008 Posty: 178 Sk±d: Pabianice
|
Wys³any: 2008-08-01, 21:03 5 ostrzeżenie
|
|
|
Masz już 5 ostrzeżeń! (4 ostrzeżenia = BAN)
Twoje ostrzeżenia:
OD: wafal za wypowiedź: szlony łapie na tej stronie dzako w pokebola x]
OD: Holigula_Mixrus za wypowiedź: trapek ciulu zajebany zamknij morde bo cie kurwa dorwe to cie rozpierdole szmato jebana i tak mam już nerwy popsute zajebany pederasto
OD: Holigula_Mixrus za wypowiedź: twój stary jest ciulem i tej mordy tak nie ciesz bo ci mówie kurwo jak skończysz
OD: Holigula_Mixrus za wypowiedź: zdechniesz mohave i twoja stara kobyła też
OD: Holigula_Mixrus za wypowiedź: hahah ja nie musze z tkimi trampkami bić nawet sie nie zgadywałem teraz choć na gg było z 6 osób z pllemienia jak chcesz to bij z takimi wyrzutkami
proszę siva o rozmowę 11758800 bo ja nie wiem jak to się dzieje a mnie oskarżają i strasza stałym banem!! a ja nie wiem o co chodzi że nie mam bana i 5 ostrzeżeń!!!!!!!!!
[ Dodano: 2008-08-01, 21:04 ]
p.s nie mam zamiaru cierpieć za błąd w grze ! przesiedziałem na urlopie już ten czas co by ban był proszę o rozmowę z sivem! |
_________________ ==========: :==========
 |
|
|
|
 |
Old_Shatterhand
Nick w grze: konto sprzedane
Do³±czy³: 03 Kwi 2008 Posty: 352 Sk±d: --
|
Wys³any: 2008-08-01, 21:07
|
|
|
Może Ci nie dają specjalnie, żeby Ci potem dać stałego bana za "zdejmowanie sobie bana". <lol666> A tak szczerze to dwóch warnów z tych 5. w ogóle bym nie dał. :P Ale nie ja tu jestem w nieudolny... |
_________________ ... |
|
|
|
 |
lukas9189
User

Nick w grze: lukas9189
Wiek: 32 Do³±czy³: 11 Lut 2008 Posty: 178 Sk±d: Pabianice
|
Wys³any: 2008-08-01, 21:10
|
|
|
ja mogełem dostać tego na 7 dni nie mam nic przeciwko skoro 4 ostrzeżenia były ale SiVo nie chce napisać do mnie
[ Dodano: 2008-08-21, 12:54 ]
dzisiaj podobno dostawałem warny od zm,
po 1 nie mam żadnych i nie wiem czy to błąd czy specjalnie mnie wkręcają żebym wyszedł na oszusta po 2 mohave pisał teksty zasługujące na warny zbliżone do moich więc proszę sprawdzić czy ma jakieś warny....
prosze siva o pisanie tutaj lub skontaktowanie sie w tej sprawie ponieważ wkurza mnie to że zarzucają mi zdejmowanie banów a teraz unikanie warnów...chcę jak najszybciej wyjaśnić sprawę! |
_________________ ==========: :==========
 |
|
|
|
 |
|