Ban dla moda: Holigula mixrus i koleszki mohave |
Autor |
Wiadomo |
Mahone
Nick w grze: Mahone
Plemię: AJMAROWIE
Doczy: 08 Kwi 2008 Posty: 55 Skd: Błękitni
|
Wysany: 2008-08-05, 08:28
|
|
|
Yamakasi napisa/a: | pocahontas zrozum to! HM dała hasło do konta po to, żeby TYLKO Mohave mogł wybierać złoto z inwy. A że 'denerwowaliscie' Mohave to on wykorzystał to, ze HM ma moda i dawał warny SŁUSZNIE.
I naprawde HM dużo pomaga SiVo'wi, więc nie mówcie, że nie. |
2. Konta.
[b]2.2. Zasiadanie - od 48h do stałego.
2.3. Pushing - od 7 dni do stałego.
Ja to tak rozumiem :D
= BAN :D:D |
|
|
|
 |
tutus

Nick w grze: matrix
|
Wysany: 2008-08-05, 09:23
|
|
|
z tego co wiem to Mohawe przedłużał Hm tylko tipi i nic więcej nie dotykał nawet do wspólnych nie dołączał jej kontem :) |
|
 |
Yamakasi
:/

Nick w grze: Yamakasi
|
Wysany: 2008-08-05, 09:26
|
|
|
Mahone nie wiesz co to jest pushing. |

|
|
|
|
 |
Mahone
|
Wysany: 2008-08-05, 12:50
|
|
|
LEGENDA:
* Zasiadanie - używanie jednego konta przez kilka osób.
* Pushing - Przekazanie dóbr na inne konto "za darmo" (np. przedmiotów z usuwanego konta)
*
Jak sie loguje na inne konto i przelewa na siebie złoto to chyba robi to za darmo a nie płaci za to. |
|
|
|
 |
Molph
Nick w grze: mohave
Doczy: 01 Sty 2008 Posty: 248 Skd: Chełm
|
Wysany: 2008-08-05, 13:41
|
|
|
Mahone napisa/a: | Jak sie loguje na inne konto i przelewa na siebie złoto to chyba robi to za darmo a nie płaci za to. |
Niech SiVo pokaże mój index, nawet 1 złota nie wziełem od niej z konta, jeszcze dawałem jak na eq zabrakło ze swojego. |
|
|
|
 |
Holigula_Mixrus

Nick w grze: Holigula_Mixrus
Plemię: Brudne Stopy
Wiek: 31 Doczya: 21 Mar 2007 Posty: 634 Skd: Żarki Letnisko
|
Wysany: 2008-08-05, 14:12
|
|
|
To prawda... Nawet do wspólnych nie dołączał mojego konta... Jak przyjechałam mogłam cały indeks sprawdzić... Raz wyszedł z tipi by wejść na urlop najprawdopodobniej... Nie atakował nic... Tylko inwe wypłacał...
Myślę, że dalsza dyskusja nie ma sensu... Trzeba czekać na siva, którego nie ma... |
_________________ Lecz zaklinam, niech żywi nie tracą nadziei!
A kiedy trzeba, na śmierć idą po kolei,
Jak kamienie przez Boga rzucane na szaniec...
1. Moderator nie nabija wpisów - moderator ma wiele do przekazania.
2. Moderator nie myli się - moderator ma inne zdanie.
3. Moderator nie obija się - moderator czuwa.
4. Moderator nie rozmywa tematu - moderator przypomina o innych ważnych sprawach.
5. Moderator nie obraża innych - moderator dobitnie zwraca uwagę.
6. Moderator nie flooduje - moderator ekspresywnie wyraża swoje myśli.
7. Moderator nie wykłóca się - moderator szkoli userów.
8. Moderator nie porusza głupich tematów - moderator sprawdza czujność userów.
9. Kto przychodzi ze swoimi przekonaniami - wychodzi z przekonaniami moderatora.
10. Szanuj moda swego - możesz mieć gorszego.
 |
|
|
|
 |
luksus
Nick w grze: lukas9189
Doczy: 04 Sie 2008 Posty: 7 Skd: skątowni
|
Wysany: 2008-08-05, 14:16
|
|
|
zaraz, zaraz bo według mnie to jest jedna wielka paranoja, gdybym wchodził na konto mahone nikt by sie mnie nie pytał i bym dostał bana jeszcze by zaczeli wymyślać że hackuje gre robie sobie złoto i podrabiam eq i staty, a tutaj sobie mohave po legalu wchodzi na konto jest sobie modem chociaż nikt nie głosował na niego i nie został nim wybrany, yamakasi jeszcze się cieszy że mohave się w moda bawi no to brawo, teraz ja chce hasło na konto moda jak ktoś wykroczenie popełni bo też chcę sie pobawić w moda.
ja tego kompletnie nie rozumiem spprawa jest jasna mohave nie może dawać warnów bo nie jest modem i koniec. za takie coś się należy 7-14 dni ban, a ja tu widzę że ajmarzy to wogóle nie ponoszą koncekwencji za to co robią żalll. |
|
|
|
 |
Molph
Nick w grze: mohave
Doczy: 01 Sty 2008 Posty: 248 Skd: Chełm
|
Wysany: 2008-08-05, 15:18
|
|
|
Ty lukas przedstaw lepiej ile masz warnów i czemu bana nie masz. Tutaj też jest sprawa jasna, 5 warnów bez bana - czyli ban stały za oszustwa. |
|
|
|
 |
luksus
|
Wysany: 2008-08-05, 17:32
|
|
|
dla ciebie warn za offtopic, jest temat z tym i nie wymiguj się bo rozmawiamy tu nie o mnie tylko o twoich brudach, ja chcę tą sprawę wyjaśnić ale nie ma siva, a to nie moja wina...jak powiedziałem sprawa nie była wyjaśniana a za nic się kar nie przydziela, ja mam dowody co ty zrobiłeś a ty takowych nie masz ponieważ nie istnieją. |
|
|
|
 |
Yamakasi

|
Wysany: 2008-08-05, 17:41
|
|
|
lukas ja sie nie ciesze :P Wyobraz sobie taka akcje:
Ja Ciebie bluzgam na placu. Ty sie denerwujesz, a ja sie dalej nabijam z Ciebie i Cie bluzgam. Mohave to wszystko widzi. I wtedy chyba lepiej zebym dostał warny, a pozniej bana, niż zebym dalej Cie bluzgal. Prawda? |

|
|
|
|
 |
luksus
|
Wysany: 2008-08-05, 18:10
|
|
|
a wyobraź sobie taką akcjię że jak mnie zbluzgają to mohave wcale nie wejdzie na moda o ile to nie jest nikt z naszych, myslisz że jak sam mnie zbluzga albo np dzako to się ukara? zrozum to że to była prowokacja żeby specjalnie naszych udupiać.
jeśli tak to ja też chce hasełko do jakiegoś moda najlepiej to niech każdy ma moda żeby mogli interweniować zawsze |
|
|
|
 |
pocahontas [Usunity]
|
Wysany: 2008-08-07, 04:35
|
|
|
HM z sivem maja dobry kontakt, wiec co by sie nie stalo to ona bedzie miala SM, nic nie wywalczycie... ona jest jego prawa reka i mu pomaga a sam SiVo zasteppstwa za nia nie znajdzie wiec nie ma co sie juz wyklocac o ukaranie...:(
A Yamakasi zjadl wszystkie rozumy... a epitety niech zachowa dla swojej [wycieto]matki |
|
|
|
 |
Yamakasi

|
Wysany: 2008-08-07, 09:32
|
|
|
Nie zjadłem wszystkich rozumów.
A w ogóle to żal mi Ciebie bocie. |

|
|
|
|
 |
Holigula_Mixrus

Nick w grze: Holigula_Mixrus
Plemię: Brudne Stopy
Wiek: 31 Doczya: 21 Mar 2007 Posty: 634 Skd: Żarki Letnisko
|
Wysany: 2008-08-07, 09:46
|
|
|
To prawda jestem jego prawą ręka ale zastanówcie się dlaczego? Jestem jedną z nielicznych co gra od początku... Grałam na innym koncie jak gra powstała, potem załozyłam to... Zawsze starałam się pomóc... Nie robiłam przekrętów itp... SiVo zauważył, ze pomagam nowym graczom, by pozostali przy grze a to dla niego zysk i postanowił mnie nagrodzić... Wczesniej było głosowanie demokratyczne na moderatora i je wygrałam z 2 osobami... A sm na początku nie chciałam... Pamietam jak sivem na pw rozmawiałam o tym i że on na razie tylko mi tak ufa by dac takie uprawnienia... Ja to testowałam wtedy i nikt przez 3 miesiace nawet nie wiedział, że coś takiego istnieje... |
_________________ Lecz zaklinam, niech żywi nie tracą nadziei!
A kiedy trzeba, na śmierć idą po kolei,
Jak kamienie przez Boga rzucane na szaniec...
1. Moderator nie nabija wpisów - moderator ma wiele do przekazania.
2. Moderator nie myli się - moderator ma inne zdanie.
3. Moderator nie obija się - moderator czuwa.
4. Moderator nie rozmywa tematu - moderator przypomina o innych ważnych sprawach.
5. Moderator nie obraża innych - moderator dobitnie zwraca uwagę.
6. Moderator nie flooduje - moderator ekspresywnie wyraża swoje myśli.
7. Moderator nie wykłóca się - moderator szkoli userów.
8. Moderator nie porusza głupich tematów - moderator sprawdza czujność userów.
9. Kto przychodzi ze swoimi przekonaniami - wychodzi z przekonaniami moderatora.
10. Szanuj moda swego - możesz mieć gorszego.
 |
|
|
|
 |
Mahone
|
Wysany: 2008-08-07, 13:41
|
|
|
tak sie zachowuje prawa reka SiVa, moderator? Dajcie spokoj...
 |
|
|
|
 |
|