Nowa funkcja dla SM - możliwość usunięcia ostrzeżenia |
Podoba siÄ™? ;> |
Tak |
|
76% |
[ 10 ] |
Nie |
|
15% |
[ 2 ] |
Nie mam zdania |
|
7% |
[ 1 ] |
|
G³osowañ: 13 |
Wszystkich G³osów: 13 |
|
|
|
Autor |
Wiadomo¶æ |
wafal
Moderator

Nick w grze: wafal
PlemiÄ™: AJMAROWIE
Wiek: 32 Do³±czy³: 20 Wrz 2006 Posty: 1004 Sk±d: wziąć kasÄ™ na piwo?
|
Wys³any: 2008-09-29, 21:06 Nowa funkcja dla SM - możliwość usuniÄ™cia ostrzeżenia
|
|
|
Proponuję, aby SM mogli zdejmować nie słuszne ostrzeżenia. Gracze mogli by zgłaszać nie słuszne ostrzeżenie poprzez kliknięcie w "[!]" umieszczone przed ostrzeżeniem, czyli Cytat: | [!] OD: moderatora za wypowiedź: treść | Wówczas zgłoszenie idzie do Super moderatorów, a Ci odpowiednio reagują lub idzie do jednego z SM, czyli HM lub Borszcza ;) |
|
 |
frytka
MoBika
Nick w grze: fryta
|
Wys³any: 2008-09-29, 21:12
|
|
|
nie wiem czy to się sprawdzi, bo (jak pewnie wiesz) są ludzie którzy wyślą podwójny link na placu, a potem się dziwią za co mają ostrzeżenie.
wszyscy by zglaszali swoje warny. i czy słuszny czy nie, to i tak zgłoszą.
SM mieli by mnóstwo roboty. |
_________________ (...) Jeden kradnie bo ma takie hobby, drugi kradnie bo jest głodny (...)
frytka reaktywacja :)

|
|
|
|
 |
wafal
Moderator

Nick w grze: wafal
PlemiÄ™: AJMAROWIE
Wiek: 32 Do³±czy³: 20 Wrz 2006 Posty: 1004 Sk±d: wziąć kasÄ™ na piwo?
|
Wys³any: 2008-09-29, 21:17
|
|
|
W połączeniu z moją poprzednią propozycją było by wiadomo, czy to flood czy też nie ;)
Dla tych nadużywających tą możliwość można by nakładać jakieś kary za zawracanie gitary SM - np. 12h tak na opamiętanie ;P
Nic teraz nie robią to widzisz ja im szukam zajęć nowych i przy okazji SiVo też |
|
 |
lukas9189
User

Nick w grze: lukas9189
PlemiÄ™: Chiricauha
Wiek: 32 Do³±czy³: 11 Lut 2008 Posty: 178 Sk±d: Pabianice
|
Wys³any: 2008-09-29, 21:25
|
|
|
NIE, NIE, NIE
bo jak np borszczu da warn mohave to ten wejdzie na hm i se zdejmie...juz była sprawa o tym zasiadani i dzisiaj przekonałem się że nadal zasiada bo, napisał żeby się popisać ile ran straciłem tyle że chyba podrobił hita bo miedzy 2 słowami spacji nie było, natychmias skasowano wpis...czy holigula w sek by skasowała i po co? wątpie
NIE
Nie off topuj... Na razie ostrzeżenie ustne... |
_________________ ==========: :==========
 |
Ostatnio zmieniony przez Holigula_Mixrus 2008-09-29, 21:48, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
|