INDIANIE.net Strona Gwna INDIANIE.net
Oficjalne forum

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UytkownicyUytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Nastpny temat
Przesunity przez: Holigula_Mixrus
2008-10-23, 20:09
Czy w tej grze będą jacyś uczciwi SM?
Autor Wiadomo
pompka 
Kapitan_Bomba

Nick w grze: pompka
Doczy: 11 Pa 2008
Skd: sie bierze zloto O_o
Wysany: 2008-10-19, 18:35   

Holigula_Mixrus napisa/a:
Chciałam wam powiedziec, że jestem chyba jedną z najuczciwszych osób grajacych w ta grę

każdy może o sobie tak powiedzieć... Nie jest ważna Twoja opinia o Tobie tylko opinia innych graczy... A gracze nie mają o Tobie dobrego zdania... Chyba nie muszę tłumaczyć czemu :)

pierdziuch 

Nick w grze: pierdziuch
Doczy: 19 Pa 2008
Skd: Wrocław
Wysany: 2008-10-19, 18:35   

Chciałam wam powiedziec, że jestem chyba jedną z najuczciwszych osób grajacych w ta grę... Zaraz podam linka SiVo i niech sam sie wypowie...

To dobrze że nam powiedziałaś bo tak to nigdy byśmy nie wiedzieli. No ja bym sie z pewnością nie domyślił:)

moonchild 

Nick w grze: moonchild
Doczya: 17 Lip 2008
Skd: ...
Wysany: 2008-10-19, 19:06   

Chciałam wam powiedziec, że jestem chyba jedną z najuczciwszych osób grajacych w ta grę...

buueeeehhheeeeheeeeeehee, dawno się tak nie uśmiałam

[quote="Holigula_Mixrus"] Mohave rzeczywiście miał hasło na moje konto, nie będe kłamała
Cytat:

[quote="Holigula_Mixrus"]To prawda... Nawet do wspólnych nie dołączał mojego konta... Jak przyjechałam mogłam cały indeks sprawdzić... Raz wyszedł z tipi by wejść na urlop najprawdopodobniej... Nie atakował nic... Tylko inwe wypłacał...

dla przypomnienia zasiadanie jest NIELEGALNE. I nie pisz, że o tym nie wiedziałaś, bo hasło mógł mieć tylko od ciebie.

ja myślałam, że Ty załosna, naiwna i napuszona jesteś ala może ja cię źle oceniam - może ty zaniki pamięci masz po prostu???

tak czy inaczej - nie kompromituj się

NoName 

Nick w grze: NoName-portal
Doczy: 07 Pa 2008
Skd: z portalu :)
Wysany: 2008-10-19, 19:31   

pompka napisa/a:
Holigula_Mixrus napisał/a:
Chciałam wam powiedziec, że jestem chyba jedną z najuczciwszych osób grajacych w ta grę

każdy może o sobie tak powiedzieć... Nie jest ważna Twoja opinia o Tobie tylko opinia innych graczy... A gracze nie mają o Tobie dobrego zdania... Chyba nie muszę tłumaczyć czemu :)

O jakich graczach myślisz? Proszę, niech się wypowiedzą naprawdę dobrzy gracze, bezstronni. Wredna, lechu, uente... Old się wypowiedział - i jak widać jest po stronie HM. Ja też za nią stoję, bo mówić, że HM jest nieuczciwa i stronnicza to śmiech na sali. Błaźnisz się oskarżając najlepszego moderatora o nieuczciwość. Ja na miejscu Holighuli też bym pewnie zwariował. Do niektórych graczy naprawde nic nie dociera, po prostu jak grochem o ścianę.

Nie mam nic wspólnego z graczem NoName w grze. Zbieżność nicków :)

Holigula_Mixrus 

Nick w grze: Holigula_Mixrus
Plemię: Brudne Stopy
Doczya: 21 Mar 2007
Skd: Żarki Letnisko
Wysany: 2008-10-19, 19:33   

NoName napisa/a:
O jakich graczach myślisz? Proszę, niech się wypowiedzą naprawdę dobrzy gracze, bezstronni. Wredna, lechu, uente... Old się wypowiedział - i jak widać jest po stronie HM. Ja też za nią stoję, bo mówić, że HM jest nieuczciwa i stronnicza to śmiech na sali. Błaźnisz się oskarżając najlepszego moderatora o nieuczciwość. Ja na miejscu Holighuli też bym pewnie zwariował. Do niektórych graczy naprawde nic nie dociera, po prostu jak grochem o ścianę.

A żeby to nie były puste słowa to powiem, że noname był świadkiem a nawet próbował mi pomóc na placu przekonac niektórych ludzi, że sie mylą... Sam widziałes co się tutaj dzieję i jacy sa ludzie...

1. Moderator nie nabija wpisów - moderator ma wiele do przekazania.
2. Moderator nie myli się - moderator ma inne zdanie.
3. Moderator nie obija się - moderator czuwa.
4. Moderator nie rozmywa tematu - moderator przypomina o innych ważnych sprawach.
5. Moderator nie obraża innych - moderator dobitnie zwraca uwagę.
6. Moderator nie flooduje - moderator ekspresywnie wyraża swoje myśli.
7. Moderator nie wykłóca się - moderator szkoli userów.
8. Moderator nie porusza głupich tematów - moderator sprawdza czujność userów.
9. Kto przychodzi ze swoimi przekonaniami - wychodzi z przekonaniami moderatora.
10. Szanuj moda swego - możesz mieć gorszego.

ShermaN 
Game_Over

Nick w grze: ShermaN
Plemię: Najlepsze!
Doczy: 08 Pa 2008
Skd: się wzięło złoto?:O
Wysany: 2008-10-19, 19:40   

NoName napisa/a:
bo mówić, że HM jest nieuczciwa i stronnicza to śmiech na sali

buahahahaha buhahahah hahahah ahahahah ahahahah :D chłopie opanuj się :D hahaha najuczciwsza :D hahaha to najuczciwszy moderator daje hasło doswojego konta innym graczom wbrew regulaminowi? to są fakty..To zostało udowodnione więc podważając to sam się błaźnisz.... To że jest stronnicza to widać na każdym kroku.... A ty stoisz za nią bo macie wspólny portal o grze. Dobrze miejcie sobie ale panie miej litość i nie podważaj tego co udowodnione :)

NoName 

Nick w grze: NoName-portal
Doczy: 07 Pa 2008
Skd: z portalu :)
Wysany: 2008-10-19, 19:43   

ShermaN napisa/a:
To zostało udowodnione

Przez kogo? Pewnie przez jakąś szychę... Może pierdziucha.

ShermaN napisa/a:
A ty stoisz za nią bo macie wspólny portal o grze.

Ale ty płytki jesteś... Za dużo czytasz kolorowych magazynów i wszędzie doszukujesz się kłamstw, oszustwa i nie wiadomo czego.

ShermaN napisa/a:
buahahahaha buhahahah hahahah ahahahah ahahahah

Łyknij sobie coś, bo się udusisz.

Nie mam nic wspólnego z graczem NoName w grze. Zbieżność nicków :)

pierdziuch 

Wysany: 2008-10-19, 19:45   

NoName napisa/a:
Ja też za nią stoję, bo mówić, że HM jest nieuczciwa i stronnicza to śmiech na sali. Błaźnisz się oskarżając najlepszego moderatora o nieuczciwość.

To prawda... Nawet do wspólnych nie dołączał mojego konta... Jak przyjechałam mogłam cały indeks sprawdzić... Raz wyszedł z tipi by wejść na urlop najprawdopodobniej... Nie atakował nic... Tylko inwe wypłacał...

No aż boję się zapytać w takim razie co reprezentują sobą inni moderatorzy.

NoName napisa/a:
Ja na miejscu Holighuli też bym pewnie zwariował. Do niektórych graczy naprawde nic nie dociera, po prostu jak grochem o ścianę.

Nie przesadzajmy to że daje niesłuszne warny i nie jest bezstronna nie oznacza że zwariowała.

I trudno tu mówić o tym ze nie jestem bezstronny. Jeszcze kilka dni temu nie miałem pojęcia o indianach i kim jest HM ale juz zdążyłem sobie wyrobić o niej odpowiednie zdanie. Ciekawe czy tylko mohave daje haslo do konta moze mi też da skoro twierdzicie ze jest bezstronna.

[ Dodano: 2008-10-19, 19:48 ]
NoName napisa/a:
ShermaN napisa/a:
To zostało udowodnione

No nie no a teraz jeszcze nie wierzysz w słowa samej HM. A sobie wierzysz?
Ostatnio zmieniony przez pierdziuch 2008-10-19, 19:53, w caoci zmieniany 1 raz  

ShermaN 
Game_Over

Nick w grze: ShermaN
Plemię: Najlepsze!
Doczy: 08 Pa 2008
Skd: się wzięło złoto?:O
Wysany: 2008-10-19, 19:52   

NoName napisa/a:

poczytaj forum. Przy odrobinie szczęścia doczytasz się że sama się do tego przyznała :D

Old_Shatterhand 

Nick w grze: konto sprzedane
Plemię: Chiricauha
Doczy: 03 Kwi 2008
Skd: --
Wysany: 2008-10-19, 20:47   

Holigula często daje warny nie za konkretną wypowiedź, ale za szereg wypowiedzi - nagradza tę ostatnią.
Pierdziuch z kolei ma rację twierdząc, że za te wypowiedzi warn się nie należy.

Nie chcę brać udziału w tym sporze, bo jest to dla mnie po prostu niewygodne.

Ogólnie ten lincz na HM jest niepotrzebny. Jeśli można jej coś zarzucić to są to z pewnością błędy w ocenie, ale nie stronniczość.

pierdziuch 

Wysany: 2008-10-19, 20:50   

dobra SiVo zdjal warny. Temtat mozna zamknac. Mam nadzieje ze kolejnego otwierac nie bede musial.

SiVo 
Administrator
Wódz nad wodze :)

Nick w grze: sivo
Plemię: Apache
Doczy: 29 Sie 2006
Wysany: 2008-10-19, 20:51   

dobra, po rozmowie wychodzi na to, że to tak zwany miss-click był.... ostrzeżenia usunięte już są, a dodatkowo na wszelki wypadek wlepienie ostrzeżenia będzie wymagało dodatkowego kliknięcia w celu potwierdzenia...
za zamieszanie przepraszam :>

Wywietl posty z ostatnich:   
Ten temat jest zablokowany bez moliwoci zmiany postw lub pisania odpowiedzi
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: