Zamknity przez: SiVo 2008-10-28, 21:36 |
Casting moderatorów część 2 |
Autor |
Wiadomo |
SiVo
Administrator Wódz nad wodze :)

Nick w grze: sivo
Plemię: Apache
Doczy: 29 Sie 2006 Posty: 625 Skd: Wrocław
|
Wysany: 2008-10-24, 18:58 Casting moderatorów część 2
|
|
|
Wszystkich kandydatów na moderatorów proszę o napisanie "listu motywacyjnego" i ogólnego zaprezentowania swojej osoby.
Wpisy w tym forum będą moderowane, czyli do zakończenia tego etapu będą ukryte :) |
|
|
|
 |
malydupek
Pancur!
Nick w grze: malydupek
Plemię: Chiricauha
|
Wysany: 2008-10-24, 19:07
|
|
|
Mam 17 lat, mimo że nie byłem moderatorem na żadnej grze-czuję się człowiekiem bardzo odpowiedzialnym i sumiennym. Znam dobrze regulamin gry i nie zawaham się dać warna nawet graczowi z własnego plemienia. Nie używam żadnych bugów, przekrętów etc. Zawsze będę starał się iść na rękę uczciwym graczom-nawet jeśli będą to gracze z wrogiego plemienia. Obiektywnie. Na indianach jestem często, także w godzinach szkolnych. Oprócz tego na codzień jestem miłym człowiekiem, co moim zdaniem wpływa na przystępność gry ze mną i ewentualną pracę moderatora. Jestem również w stanie w razie potrzeby przygotować parę projektów zmian w grze. Pozdrawiam wszystkich serdecznie :)
Mały Dupek |
|
|
|
 |
Kojocik
Nick w grze: duzy_kojot
Doczya: 03 Pa 2008 Posty: 10 Skd: Łódź
|
Wysany: 2008-10-24, 19:12 Moderator
|
|
|
Jestem bardzo aktywnym graczem, jestem codziennie, wiec nikt nie umknie przed warnem, przestrzegam ortografi i różnych tam. Dlatego chce zostac Moderatorem |
|
|
|
 |
Tyleq
cFaNiAkI 4EvEr
Nick w grze: Tyleq
Wiek: 31 Doczy: 29 Maj 2008 Posty: 224 Skd: Jastrzębie Zdrój
|
Wysany: 2008-10-24, 19:37
|
|
|
Nie wiem co tu napisać więc pisze to co wydaje mi się najbardziej potrzebne w takiej sytuacji: a więc:
- gram w tą grę dosyć długo (coś koło roku)
- znam dobrze regulamin
- nie wdaje się w niepotrzebne konflikty na placu głównym
- wiem jak pisać zwięźle i na temat
- Mam dobre stosunki z wieloma osobami z poza mojego plemienia więc wydaje mi się że o stronniczości nie będzie mowy
- nie robię błędów ortograficznych oraz składniowych(chyba że wyniknie to z literówki)
- jakiekolwiek warny zbieram bardzo rzadko, głównie są one wynikiem tego, że mod który daje warna ma inne zdanie na temat tego, za co ukarał mnie ostrzeżeniem.
- przy grze przebywam dziennie 4-8h
Nie wiem co tu więcej trzeba, ale jak by ktoś coś chciał jeszcze wiedzieć to chętnie odpowiem |
_________________ Tyleq nie kradnie - bierze, co mu sie nalezy
Tyleq nie grozi - uswiadamia o przyszlosci
Tyleq nie rozkazuje - stanowczo doradza
Tyleq nie spi - Tyleq CZUWA !!!
Tanie wino jest dobre, bo jest dobre i tanie :) |
|
|
|
 |
Molph
Nick w grze: mohave
Plemię: AJMAROWIE
Doczy: 01 Sty 2008 Posty: 248 Skd: Chełm
|
Wysany: 2008-10-24, 20:05
|
|
|
Witam.
Hmmm na początku powiem, że czekam aż spadnie mi ban :) spada mi w niedziele rano, może dlaczego chcę być moderatorem?
Może z chęci sprawdzenia się na tym stanowisku, moderatora zawsze można zabrać jeśli się nie będę sprawdzał, lecz od razu mówię, że byłbym sumiennym moderatorem dbającym o kulturalne wypowiedzi na kulturalnym placu...
Na indianach spędzam dość dużo czasu, praca przy komputerze to czasami zajrzę na indianie...
Jeśli dostanę tą szansę być moderatorem nie zaprzepaszczę jej jakimś głupim posunięciem
Z poważaniem - mohave. |
|
|
|
 |
...Morderca
Nick w grze: Zawodowy_Morderca
Doczy: 03 Sty 2008 Posty: 202 Skd: Polska
|
Wysany: 2008-10-24, 20:28
|
|
|
Byłem już moderatorem na placu głównym i duzo osób było zadowolonych ponieważ przebywałem często i nie było zbędnych wiadomości.
Moderowałem dobrze, nie byłem po niczyjej stronie chociaz inni myslą co innego. Bycie w jednym plemieniu z moderatorem nie oznacza ze są jakieś ulgi!
Chętnie bym powrócił na moje stanowisko spowrotem. ;) |
_________________ Zawodowy_Morderca The Best :) |
|
|
|
 |
Old_Shatterhand
Nick w grze: konto sprzedane
Doczy: 03 Kwi 2008 Posty: 352 Skd: --
|
Wysany: 2008-10-24, 21:09
|
|
|
Nazywam się Krystian. Mam X lat. Na tyle, że umysł panuje nad mentalnością.
Stosunek do Indian
Od dawna interesuję się socjologią indiańską oraz historią tubylców północnoamerykańskich. Stąd w ogóle moja obecność w grze, a przez to i na forum. Mam funkcję redaktora na portalu. Zajmuję się pisaniem artykułów na temat Indian.
Mój stosunek do gry
Gra Indianie.net to od długiego czasu gra nr. 1 na mojej liście. Poświęcam jej bardzo dużo swojego czasu. Chodzi mi tu również oczywiście o forum i od niedawna nowy nieoficjalny portal. Na forum jestem średnio około godziny dziennie i jest to czas AKTYWNY, a nie jak to u niektórych bywa "aktywny inaczej". Bardzo często śledzę statystyki (kręci mnie to) i często jestem pierwszym userem, który komentuje nowy temat. Sam też sporo tematów zakładam. Moje posty są rzeczowe (przyznam, że nie wszystkie, ale się staram).
Często poddaję pomysły innowacji, które są lub nie wprowadzane do gry. Takie pomysły, które "przeszły" to np. nowe sposoby pracowania, usunięcie zbanowanych graczy z rankingu, bronie z bonusami (moim pomysłem były oddzielne bonusy) itd.
Moje predyspozycje
Bardzo sprawnie posługuję się językiem polskim, wiem co należy uznać za obrazę, wulgaryzm itd., a to w naszym modteam'ie często kuleje. Nigdy nie używam wulgaryzmów - obrzydzają mnie. Również nie wdaję się w szczeniackie tematy przesycone wulgaryzmami.
Będąc modem bardzo się będę starał być obiektywny, surowy i solidny. O żadnej stronniczości nie może być mowy.
Moje atuty, że tak powiem rzeczowe:
3. miejsce w gminnym konkursie ortograficznym*
22. miejsce (na 2592 uczestników) w ogólnopolskim konkursie "Z poprawną polszczyzną na co dzień"*
2. miejsce w szkolnym konkursie ortograficznym w LO.
1. miejsce w szkolnym konkursie ortograficznym w LO.
Oraz pomniejsze sukcesy w konkursach ortograficznych i gramatycznych w szkole podstawowej i gimnazjum.
Moje wady (ciekawe, czy ktoś napisze o swoich)
Sporadycznie wdaję się w niepotrzebne przepychanki słowne co będzie musiało oczywiście zniknąć kiedy zostanę moderatorem.
Piszę/mówię co myślę. To także musi zniknąć.
*potrafię udowodnić (prześlę zdjęcie na życzenie Siva) |
_________________ ... |
|
|
|
 |
Go
|
Wysany: 2008-10-24, 21:18
|
|
|
marcino1 Uważam ze byłbym dobrym moderatorem,gdyż pelnię funkcję Game Huntera w grze przeglądarkowej Car-out.Przy komputerze spędzam wiele czasu średnio 6h dziennie i większość poswiecam na indian.NIe jestem stronniczy i potrafię się odpowiednio zachować.Jednak decyzja należy do ciebie. Ja moge tylko zapewnic ze gdy dostanę swoją szansę nie zmarnuje jej. |
Ostatnio zmieniony przez SiVo 2008-10-28, 21:08, w caoci zmieniany 2 razy |
|
|
|
 |
napoleon12
Go
|
Wysany: 2008-10-24, 22:27
|
|
|
wydaje mi sie ze mógłbym być moderatorem w gre gram już jakies 2 lata i nie mam zamiaru przestać byłem moderatorem na kilku forach licznych i administratorem moich for które założyłem umiem rozróżnić dobry post od złego tyle z mojej strony |
|
|
|
 |
Go
|
Wysany: 2008-10-24, 22:43
|
|
|
GOJK Doświadczenie :Brak
Co moge obiecać : Bezstronność
Nie wiem co moge jeszcze o sobie napisać;P Jeśli uważacie że warto mi dać szanse zagłosujcie na mnie jeśli nie to też się nie obraże ;-) |
Ostatnio zmieniony przez SiVo 2008-10-28, 21:08, w caoci zmieniany 2 razy |
|
|
|
 |
taikomol
Nick w grze: takiomol
Doczy: 06 Pa 2008 Posty: 25 Skd: ta tępota
|
Wysany: 2008-10-24, 23:59
|
|
|
no wiec tak.
za swoj najwiekszy atut uwazam zdecydowanie wiek i doswiadczenie zyciowe. zyje juz 28 lat na tym swiecie mam dziecko i wiem sporo o tym co nas otacza. osobiscie uwazam ze nie mozna dopuscic zeby tak odpowiedzialne stanowiska zajmowaly zbyt mlode osoby bo sa one czesto nieprzygotowane pod wzgledem inteligencji ale i mentalnym. tutaj trzeba chlodno ocenic sytuacje nie ulegac presji otoczenia i nie dac sie zastraszyc. ja te wszystkie cechy mam. zawsze posiadam swoje zdanie ktorego sie trzymam. potrafie jednak tez sie przyznac do bledu i przeprosic. jednak na pewno nie przez grozby i tego typu akcje. uwazam tez ze czesto zrodlem konfliktu jest zbyt pochopne dawanie warnow. u mnie to by byla ostatecznosc. w wiekszosci wypadku wystarczy po prostu kasacja a w dalszej kolejnosci slowne ostrzezenie. najlepiej na priva bo publiczne upominanie tez wielu osobom dziala na nerwy i niepotrzebnie podnosi cisnienie. no i podstawa jest tez bycie sprawiedliwym. ja mam zycie ulozone jestem dosc spelniona osoba wiec na pewno nie bedzie mi na tym zalezalo zeby na kogos specjalnie "polowac" i na sile karac warnami. mam inne priorytety. nie bede podchodzil do takich sprawa emocjonalnie. nie bedzie tez mowy o jakims mszczeniu sie czy napietnowaniu ludzi tylko z jednej ekipy. to chyba tyle.
a poza indianami mozna mnie znalezc na kilku forach gdzie czesto sa toczone rozne dyskusje. to na pewno mi pomaga. dodatkowo na 2 z nich jestem moderatorem powszechenie szanowanym. szczegolow wole nie zdradzac z powodow osobistych. mogloby to zostac wykorzystane przeciwko mnie. ewentualnie jak cos to na pria SiVo ale mysle ze to co napisalem powinno wystarczyc. a jesli nie to mowi sie trudno.
pozdrawiam czytajacych a zwlaszcza kontrkandydatow. |
|
|
|
 |
Yamakasi
:/

Nick w grze: Yamakasi
|
Wysany: 2008-10-25, 07:32
|
|
|
Zgłosiłem swoją kandydature na moderatora, ponieważ myśle, że się dobrze spisze na tej funkcjii. Jestem 'starym' graczem, znam regulamin, wiem kiedy dawać warny, a kiedy tylko usuwać wypowiedzi. Może nie siedze na grze non stop, ale jestem czasami jestem wtedy, kiedy ludzie troche przesadzaja.
To tyle z mojej strony.
Granat-e |

|
|
|
|
 |
patryk16652
Nick w grze: szczepionki
Plemię: woltowianie
|
Wysany: 2008-10-25, 09:40
|
|
|
[=size=24]oczekuje na akceptację[/size]
[ Dodano: 2008-10-25, 09:40 ]
oczekuje na akceptację
[ Dodano: 2008-10-25, 09:41 ]
oczekuje na akceptację |
_________________ you zginiesz marnie |
|
|
|
 |
Go
|
Wysany: 2008-10-25, 11:12
|
|
|
moonchild
1. Często zaglądam na tę stronkę
2. Nie dostałam nigdy warna za wypowiedzi na placu
3. Znam język polski w stopniu wystarczającym (w każdym razie powyżej średniej prezentowanej na placu)
4. Mój wiek też jest powyżej średniej (może nie powinnam sie tym chwalić) ale generalnie wiek pozytywnie wpływa na kulturę, obiektywność i nieuleganie zbędnym emocjom
5. Gram w tę gre dla zabawy, nie próbuję więc nic nikomu udowadniać, pokazać kto jest lepszy, kto gorszy itd. co sprawia, że na każdą sprawę jestem w stanie spojrzeć obiektywnie
6. Staram się wypowiadac merytorycznie w sprawach dotyczących gry czy to na forum czy placu, bo chcę, żeby WSZYSTKIM grało się przyjemnie[/b] |
Ostatnio zmieniony przez SiVo 2008-10-28, 21:09, w caoci zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Dziobinho

Nick w grze: Blady_Dziob
Doczy: 10 Lip 2008 Posty: 13 Skd: Z tamtąd.
|
Wysany: 2008-10-25, 11:41
|
|
|
Witam.
Mam 15 lat. Byłem moderatorem ławeczki na menelach, zrzekłem się z tej funkcji, ponieważ skończyłem grę. Prowadziłem 2 fora. Byłem moderatorem na 1 forum...
Obecnie nie jestem.
Nie piszę błędów ortograficznych.
Proszę o rozpatrzenie mojej prośby :) |
|
|
|
 |
|