Zamkniêty przez: GRASSMAN 2009-02-13, 11:34 |
Dać pajacowi super moda... phi |
Autor |
Wiadomo¶æ |
wilk
...;))
Nick w grze: sivo
PlemiÄ™: AJMAROWIE
Do³±czy³: 14 Lip 2008 Posty: 10 Sk±d: Lbrt
|
Wys³any: 2009-02-11, 22:20
|
|
|
hahaha sherman gdzie ty siÄ™ dzieciaku neostrady uchowales?;D myslisz ze jak ten pusrtak SiVo dal ci sm to mozesz wszystko? ;] puknij siÄ™ w baniaka niedojebie |
|
|
|
 |
ShermaN
Game_Over
Nick w grze: ShermaN
PlemiÄ™: Najlepsze!
Do³±czy³: 08 Pa¼ 2008 Posty: 101 Sk±d: siÄ™ wzięło zÅ‚oto?:O
|
Wys³any: 2009-02-11, 22:20
|
|
|
Cytat: | Nikt nie zwracał uwagi na przekazywanie złota a jak ty dostałeś SM to od razu bany |
nikt nie zwracał uwagi bo HM była ewidentnie stronniczym SM i to na waszą korzyść co teraz widać najlepiej.. nie ma mozliwości żeby przeoczyć tyle tak oczywistych multikont. |
_________________ z opinią jest jak z dziurą w dupie, każdy z nas ją ma |
|
|
|
 |
GraSS
Moderator
Nick w grze: Grassman
PlemiÄ™: TMK09
|
Wys³any: 2009-02-11, 22:21
|
|
|
hahah Shermanku chyba sie za mocno w głowe uderzyłeś spadajac z tych lotów na rowerku :) alemniejsza z tym.. Admin z menelii po mojej interwenkcji wymoderował twój opis a nie ty go usunąłeś. Jesli ktos ma watpliwosci a w szczegołnosci SiVo to nie go sam zapyta.. Spoko sherman ale w tym samym momencie napsiałes post: w stylu: "Ta sa bracia i oba maja na imie Kamil" Po nazwisku Ci nikt nie jechał tylko po imieniu zreszta padła tylko twoja ksywa i imie robola!!!! nie było mowy o nazwiskach... I nie gadaj głupstw ani nie wciskaj kitów ze jestes taki czysty bo to gówno prawda... sam robisz gnój, prokowkujesz a teraz dorwałes sie władzy i kozak jestes |
|
|
|
 |
ShermaN
Game_Over
|
Wys³any: 2009-02-11, 22:28
|
|
|
heh to ciekawe co mówisz... opis usuwałem sam i jestem tego pewien.. poza ty admin meneli chyba powinien zająć sie swoją grą a nie indianami.. przyznając się do pomocy z jego strony (nie wiem czy było tak w istocie) sam robisz problemy i sobie i jemu..
dalej prowokacja nie jest nigdzie zabroniana a moja prowokacja nie wychodzi poza kanony dobrego wychowania i dobrego smaku.. wasza owszem.. czemu za docinki w kierunku robola i jego narzeczonej ani Ty ani mohave nie mają nawet warnów? Nie wiedziałeś że SM widzi warny? Ty śmiesz sie nazywać dobrym moderatorem i chcesz mi wmówić że wypełniasz swoje obowiązki lepiej ode mnie? Otóż nie! dajesz warny tylko loży.. żaden ajmar ani członek TMK nie ma warna ani od Ciebie ani od boruca.. tylko loża. Ja wbrew waszej opini zbanowałem nie tylko wasze multi ale również nasze.. i tak to do was nie dotrze ale to już nie moja broszka; )
[ Dodano: 2009-02-11, 22:36 ]
chcecie żebym był na prawdę stronniczy? mogę pójść śladami holiguli i dać wam wszystkim bany na miesiąc za wyzywanie Sm.. robol dostał bo wyzwał ją na gg.. wy mnie wyzywacie non stop i na forum i na placu w grze i na gg.. jakoś wtedy nikt nie miał pretensji... |
|
|
|
 |
...Morderca
Nick w grze: Zawodowy_Morderca
Do³±czy³: 03 Sty 2008 Posty: 202 Sk±d: Polska
|
Wys³any: 2009-02-11, 22:37
|
|
|
Ciekawe bo ja niedawno jeszcze miałem warna od Grassmana... |
_________________ Zawodowy_Morderca The Best :) |
|
|
|
 |
Yamakasi
:/

Nick w grze: Yamakasi
|
Wys³any: 2009-02-11, 22:38
|
|
|
ShermaN napisa³/a: | Ja wbrew waszej opini zbanowaÅ‚em nie tylko wasze multi ale również nasze.. | to dlaczego czarna gira nadal gra? |

|
|
|
|
 |
ShermaN
Game_Over
|
Wys³any: 2009-02-11, 22:39
|
|
|
dlaczego gra? prosta sprawa.. bo jest samodzielnym graczem! chcesz wiedzieć kto to? proszę bardzo jest to szakal z meneli.. spytaj mohave lub grassmana na pewno go znają.. |
|
|
|
 |
Kamili
Nick w grze: Kamili
Do³±czy³: 18 Sty 2009 Posty: 21 Sk±d: Stolica
|
Wys³any: 2009-02-11, 22:40
|
|
|
Zbanował ich multi, ale wcześniej przelali sobie kasę ;DDDD Śmiech na sali co tu się dzieje ;DDD |
|
|
|
 |
ShermaN
Game_Over
|
Wys³any: 2009-02-11, 22:43
|
|
|
śmiech na sali to wasze multi na których były miliony złota.. i to że nikt z tym nic nie robił przez tak długi czas.. nasze kukły zawsze były wyszukiwane i banowane po krótkim czasie... nie mielismy nawet szansy zrobić tylu kukieł i uzbierać na nich takiej ilości złota jak wy.. w sumie to nawet rozumiem wasze zdruzgotanie tym faktem ale pamiętajcie że z każdym nałogiem można wygrać ;) |
|
|
|
 |
kaban99
Nick w grze: kaban99
PlemiÄ™: Chiricauha
Do³±czy³: 01 Cze 2008 Posty: 69 Sk±d: Skierniewice
|
Wys³any: 2009-02-12, 06:52
|
|
|
Ban sluszny jak najbardziej.
Wrescie prawowity SM sprawuje wladze bo HM to to samo co Mohave |
_________________ Mohave gdzie moj winchester???na baazarze za 50k jak dla ciebie!!! |
|
|
|
 |
GraSS
Moderator
Nick w grze: Grassman
PlemiÄ™: TMK09
|
Wys³any: 2009-02-12, 08:42
|
|
|
Zal, zal i jeszcze raz żal!!!!! odkąd sherman dorwał sie stanowiska SM ustanowiły się jakies nowe prawa :) pokaż mi gdzie naruszyłem regulamin piszac do Ciebie po imieniu??? hee???. SiVo zdjemij z niego moda bo ta gra całkiem padnie |
|
|
|
 |
marcino1
Nick w grze: marcino1
PlemiÄ™: Ajmarowie
Do³±czy³: 15 Lip 2008 Posty: 67 Sk±d: Polska
|
Wys³any: 2009-02-12, 09:12
|
|
|
Członkowie Loży ciągle piszą do mnie po imieniu więc i tam powinny być bany.
Nie rozumiem tego że Grassman za napisanie do kogos po imieniu ma bana a Ty i Twoi koledzy nie!
Jak juz dajesz bany to dawaj sprawiedliwie. |
|
|
|
 |
wilk
...;))
Nick w grze: sivo
Do³±czy³: 14 Lip 2008 Posty: 10 Sk±d: Lbrt
|
Wys³any: 2009-02-12, 09:49
|
|
|
sherman jak będziesz banowal to teraz zacznij od siebie zlamasie ;) |
|
|
|
 |
frytka
MoBika
Nick w grze: fryta
|
Wys³any: 2009-02-12, 13:15
|
|
|
ShermaN, nie Ty, więc kto?
SM miała tylko Hola i Borszczu. Wątpie żeby to byli oni ;) Admina też nie podejrzewam.
Yama, dzięki że wspominasz o mnie, bo sama chyba nic nie zrobię.. Czekam, proszę i nici.. |
_________________ (...) Jeden kradnie bo ma takie hobby, drugi kradnie bo jest głodny (...)
frytka reaktywacja :)

|
|
|
|
 |
ShermaN
Game_Over
|
Wys³any: 2009-02-12, 15:34
|
|
|
z tym problemem nie do mnie złotko ;) nie ja Cię zbanowałem i nie interesuje mnie kto to zrobił.. może właśnie jedna z tych osób których nie podejrzewasz? |
|
|
|
 |
|