Zamkniêty przez: GRASSMAN 2009-02-13, 11:34 |
Dać pajacowi super moda... phi |
Autor |
Wiadomo¶æ |
kropek
ZIOMALEK1 to JA

Nick w grze: ziomalek1
PlemiÄ™: TMK09
Wiek: 29 Do³±czy³: 06 Lip 2008 Posty: 126 Sk±d: zza krzaka
|
Wys³any: 2009-02-12, 15:52
|
|
|
ShermaN napisa³/a: | chcecie żebym byÅ‚ na prawdÄ™ stronniczy? mogÄ™ pójść Å›ladami holiguli i dać wam wszystkim bany na miesiÄ…c za wyzywanie Sm.. robol dostaÅ‚ bo wyzwaÅ‚ jÄ… na gg.. wy mnie wyzywacie non stop i na forum i na placu w grze i na gg.. jakoÅ› wtedy nikt nie miaÅ‚ pretensji... | Shermanku :) wtedy H_M nie byÅ‚a w Ajmarach :) Bo o coÅ› tam poszÅ‚o :) i wcale nie byÅ‚a za ajmarami ani za wami...
[ Dodano: 2009-02-12, 15:53 ]
PS: A to że dała bana robalowi to już świadczy o wychowaniu robola :D |
_________________ Trzeba być twardym... Jak żelki z biedronki ;DD xDD |
|
|
|
 |
wafal
Moderator

Nick w grze: wafal
PlemiÄ™: AJMAROWIE
Wiek: 32 Do³±czy³: 20 Wrz 2006 Posty: 1004 Sk±d: wziąć kasÄ™ na piwo?
|
Wys³any: 2009-02-12, 15:56
|
|
|
Cytat: | nie ja Cię zbanowałem i nie interesuje mnie kto to zrobił.. | Podejście SM do sprawy ważnej, gratuluję! |
|
 |
kaban99
Nick w grze: kaban99
PlemiÄ™: Chiricauha
Do³±czy³: 01 Cze 2008 Posty: 69 Sk±d: Skierniewice
|
Wys³any: 2009-02-12, 17:23
|
|
|
korpek cioto w dupeibyles gowno wiesz noobie, jak nie byla HM ja ajmarami jak Cwelhave mial haslo do jej konta bo mu dala taka sama jest oszustka jak reszta tej bandy przyglupow.
Sherman dobrze mzoe ty wrescie zrobisz porzadek bo SiVo i ta zjebana HM sobie rady nei dawali |
_________________ Mohave gdzie moj winchester???na baazarze za 50k jak dla ciebie!!! |
|
|
|
 |
Molph
Nick w grze: mohave
Do³±czy³: 01 Sty 2008 Posty: 248 Sk±d: CheÅ‚m
|
Wys³any: 2009-02-12, 17:32
|
|
|
kaban99 napisa³/a: | korpek cioto w dupeibyles gowno wiesz noobie, jak nie byla HM ja ajmarami jak Cwelhave mial haslo do jej konta bo mu dala taka sama jest oszustka jak reszta tej bandy przyglupow.
Sherman dobrze mzoe ty wrescie zrobisz porzadek bo SiVo i ta zjebana HM sobie rady nei dawali |
ty kurwo wyskocz na real a nie kozaczysz przez neta szmatławcu pierdolony, na realu bym ci najebał tak ze by cie matka nie poznała, wysrał bym cie kurwo jebana bo pizdą jestes na jeden strzał kruwiago pierdolona, jestes na nikim, na indianach cie wypierdoliłem i kurwa na menelach jak masz problem to wbijaj na real to nie wrócisz do domu szmato |
|
|
|
 |
kaban99
|
Wys³any: 2009-02-12, 17:41
|
|
|
Ja jestem nikim??? to kurwa kim jestes Cwelhave ??? Jestes jebanym malcem robionym palcem zeskrobanym na obciagarce,w realu kozak buahaha kurwa zarosnieta parowa jestes to ci powiem a takie prostytutki jak ty nie zasluguja na litosc frajerze denty!!!
Ja juz slyszalem jaki ty kozak jestes w realu kurwa daj spokoj piekny obciagaczu, jebany hiphopowiec w obcislych spodnaich i w rumunskim swetrze z grucha czy bez dla mnie to bez roznicy jak cie dojade to spierdolisz do mamy do spodnicy. |
_________________ Mohave gdzie moj winchester???na baazarze za 50k jak dla ciebie!!! |
|
|
|
 |
Molph
Nick w grze: mohave
Do³±czy³: 01 Sty 2008 Posty: 248 Sk±d: CheÅ‚m
|
Wys³any: 2009-02-12, 18:29
|
|
|
No to kurwo jebana dawaj na real, wiesz jak wyglądam wiesz gdzie mieszkam to zobaczymy jaka kurwa jestes pizda i tyle kurwo powiem, najebałbym cie w realu szmatławcu pierdolony, pajacu zasrany |
|
|
|
 |
frytka
MoBika
Nick w grze: fryta
|
Wys³any: 2009-02-12, 20:09
|
|
|
Ej, spokój. Opanujcie się... |
_________________ (...) Jeden kradnie bo ma takie hobby, drugi kradnie bo jest głodny (...)
frytka reaktywacja :)

|
|
|
|
 |
Holigula_Mixrus

Nick w grze: Holigula_Mixrus
PlemiÄ™: Brudne Stopy
Wiek: 31 Do³±czy³a: 21 Mar 2007 Posty: 634 Sk±d: Å»arki Letnisko
|
Wys³any: 2009-02-12, 20:37
|
|
|
Spokój bo zaz chwilę każdemu dam bana na uspokojenie sie!! Nie było mnie kilkanaście dni i juz taki bałagan!!
Nawet nie mozna się oderwać na chwilę... sherman napisz do mnie na gg... Musimy pogadac!! I jeszcze raz zobacze wyzwiska to zablokuję wam konta na stałe!! |
_________________ Lecz zaklinam, niech żywi nie tracą nadziei!
A kiedy trzeba, na śmierć idą po kolei,
Jak kamienie przez Boga rzucane na szaniec...
1. Moderator nie nabija wpisów - moderator ma wiele do przekazania.
2. Moderator nie myli siÄ™ - moderator ma inne zdanie.
3. Moderator nie obija siÄ™ - moderator czuwa.
4. Moderator nie rozmywa tematu - moderator przypomina o innych ważnych sprawach.
5. Moderator nie obraża innych - moderator dobitnie zwraca uwagę.
6. Moderator nie flooduje - moderator ekspresywnie wyraża swoje myśli.
7. Moderator nie wykłóca się - moderator szkoli userów.
8. Moderator nie porusza głupich tematów - moderator sprawdza czujność userów.
9. Kto przychodzi ze swoimi przekonaniami - wychodzi z przekonaniami moderatora.
10. Szanuj moda swego - możesz mieć gorszego.
 |
|
|
|
 |
GraSS
Moderator
Nick w grze: Grassman
PlemiÄ™: TMK09
|
Wys³any: 2009-02-12, 21:10
|
|
|
Kaban Ty nawet nie wiesz na kogo sie porywasz "malcem robionym placem" nie kopiuj tu tekstów TeDe załosny jestes zapewne w realu jestes zagubionych chłopcem i marzysz żeby być takim za jakiego sie podajesz. Odgrażasz sie ciągle że znasz Moje i Mohave dane... gdzie mieszkamy jak sie nazywamy itp itd Mówiles ze nas pozabijasz itp :) ale co z tego gadania jak na słowach sie skończyło... Powiem Ci że takich cwaniaków jak Ty było wielu i co z tego? Jakby brał Was na poważnie to musiałbym chyba z 10 razy zginąć ;) Bo miałem być "zajebany" hehehe wiesz.... żałosne teksty mi tu ładujesz... nie znasz możliwości przeciwnika a juz kozaczysz że Nas zniszczysz.... Zrobiłem Ci taki wygład przeczytaj go sobie jeszcze 10 razy to mzoe dotrze i nie kozakuj... Pozdro!! |
|
|
|
 |
kaban99
|
Wys³any: 2009-02-13, 06:54
|
|
|
Grass troche wiecej mam lat od Mohave i jestem na 100% pewien zeby go uwalil chcesz to przyjedz kozaku dane ci moge na priv podac jak nie dygasz,nie znam danych hahaha a kto ich nie zna jak chlopaki z lozy mieli je we wlasnym koncie na indianach keke, po drugie od czego jest nasza klasa buhaha, po trzecie nie przypominam sobie zebym o tobie cos pisal tym bardziej grozil. Elo Skarbie
PS.pozdro Kochanie |
|
|
|
 |
GRASSMAN
Imperator
Nick w grze: Grassman
Wiek: 34 Do³±czy³: 12 Lut 2008 Posty: 63 Sk±d: tu wziąść kase??
|
Wys³any: 2009-02-13, 11:34
|
|
|
Wyjaśnione Temat zamykam!! |
|
|
|
 |
|