INDIANIE.net Strona Gwna INDIANIE.net
Oficjalne forum

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UytkownicyUytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Nastpny temat
Ostrzeżenie przed banem.
Autor Wiadomo
wodzu
[Usunity]

Wysany: 2006-09-29, 23:05   Ostrzeżenie przed banem.

Witam.Właśnie dzisiaj zostałem zbanowany.I nie wiem dlaczego.Próbuję się zalogować a tu komunikat-zstałeś zbanowany.Ale za co?Przez kogo?NIe wiem.
W takim razie proponuję wprowadzić albo ostrzeżenie przed banem,albo informację na e-mail podany podczas rejestracji powód zbanowania,albo coś takiego.
Jestem strasznie zniechęcony załatwieniem sprawy w ten sposób.Nawet nie wiem dlaczego?Miałem wyjść z tipi a tu ban.Szkoda.Pozdrawiam-wodzu

simson86
[Usunity]

Wysany: 2006-09-29, 23:09   re:

Zostales zbanowany poniewaz na glownym placu w pewien piekny dzien miales napisane 5 wiadomosci... WSZYSTKIE byly o tresci: "Sprzedam maczuga (+5) za 150 priv"

SiVo 
Administrator
Wódz nad wodze :)

Nick w grze: sivo
Plemię: Apache
Doczy: 29 Sie 2006
Skd: Wrocław
Wysany: 2006-09-30, 10:50   

simson86 napisa/a:
napisane 5 wiadomosci

ja ze swojej strony sprostuje, ze po sprawdzeniu było ich.... 11 :)

cicha
[Usunity]

Wysany: 2006-09-30, 11:40   

ja nie patrze.. ja podglądam ;p dostałam ostrzeżenie. nie mówię że mi się nienależało bo święta nie jestem, ale czy mogę wiedzieć za co ? powinno odrazu pisać. pozdrawiam :*

simson86
[Usunity]

Wysany: 2006-09-30, 15:11   

SiVo napisa/a:
ja ze swojej strony sprostuje, ze po sprawdzeniu było ich.... 11 :)

mozliwe, ale jak wszedlem to na placu widoczne bylo 5 :P

Navka1
[Usunity]

Wysany: 2006-10-03, 17:00   

wodzu najpierw pomyśl co napisac przed wysłaniem wiadomości na czat i ile razy ją wyślesz... naprawde kłócicie się z adminem [ SiVo ] i moderatorami których jest wiele a obwinjacie np. mnie lub innych... piszecie głupstwa lub flood [czyli jak napiszecie podobną lub taką samą wiadomość kilka razy na czacie] to zostaje przez kogoś skasowana a potem płaczecie na priv lub na płacu ze macie jedno lub więcej ostrzeżeń nie wiedząc za co... najczęściej wytłumaczam dlaczego dostaliście ostrzeżenie[a] ale jak zwykle jest bunt i znowu lecą takie zdania "coo? ja nie spamuje można pisac co minute! to nie moja wina że jest coś takiego jak blokada i pisze co 1min. a Ty masz prawo usunąć moją wiadomość?!" i tak wkółko... może i jest blokada 1min. ale to nie znaczy że macie pisać co chwile[1min] po to SiVo dał 1minutkę by właśnie częściowo [ale bez skutku] nie floodować!

wodzu
[Usunity]

Wysany: 2006-10-06, 12:09   

NIE DOSTAŁEM OSTRZEŻENA!!!!OD RAZU BAN>

simson86
[Usunity]

Wysany: 2006-10-06, 12:22   re:

Wodzu dostales 4 ostrzezenia. Ale po prostu Twoich IDENTYCZNYCH wiadomosci bylo tyle, ze skasowane zostaly od razu 4 no i dostales bana...

Wywietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: