INDIANIE.net Strona G³ówna INDIANIE.net
Oficjalne forum

FAQFAQ  SzukajSzukaj  U¿ytkownicyU¿ytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Jak zawsze jestem dziwny...
Autor Wiadomo¶æ
Ukryty_Samuraj
[Usuniêty]

Wys³any: 2006-10-12, 18:06   Jak zawsze jestem dziwny...

Mam wlasne plemie i mam jeszcze propozycje. Czy w "twoje plemie" nie moglo by byc cos takiego jeszcze jak "Strona Domowa" czy coś w tym rodzaju?Bo np. jak zrobiłem stronę internetową plemienia to nikt nie wchodzil bo bylo bez grafiki, same bajery, bo ja sie na grafie nie znam. Wiec w tej "Stronie domowej" Wódz móglby umieścić dowolne skrypty HTML, PHP i JS (dla niewtajemniczonych - JavaScript). W tej stron ie każdy wódz mógłby umieścićjakieś bajery, które mogłoby zobaczyć tylko plemię! Wiem, wiem, wiem. Zaraz będzie pod tym postem, posty typu: "Ale nie wszyscy znają PHP!", "A jak ktoś nie umie?" "To nie dla wszystkich potrzebne! NIektórzy nie umieją!" itd... Ale przeciez wystarczy wpisac w googlach "Skrypty php" lub "Skrypty JavaScript" i już na poczatku pojawiają się extra stronkiz fajnymi skryptami! Zebrałem te ciekawsze i zrobiłem bajerancką stronę: www.lisek.bee.pl . I co, nie podoba się?

mickey11
[Usuniêty]

Wys³any: 2006-10-12, 18:21   

Strona jest bajerancka a szczególnie biometr mój tata chwycił się za głowe jak zobaczył ile dni juz przeżył:) A co do pomysu mnie się podoba:) us mógłbyś mnie zalogować na tej stronie pod tym samym nickiem i hasłem co na stronie naszego plemienia???

Ukryty_Samuraj
[Usuniêty]

Wys³any: 2006-10-12, 19:38   

heh. prosze bardzo. ale tam nikogo nie ma. oprocz ciebie i mnie oczywiscie.ja takie stronki robie albo z pasji albo z nudow. lisek to bylo to pierwsze i drugie, bo mi sie nudzilo i dawno jakiejs stronki nie robilem to to zrobilem. ale na php tio sie tak dobrze nie znam, jestem na poziomie zmiennych (wstep w mojej ksiazce do PHP) a wszystko z liska to z neta

mickey11
[Usuniêty]

Wys³any: 2006-10-13, 09:56   

Zalogowałeś mnie już czy jeszcze nie???

Navka1
[Usuniêty]

Wys³any: 2006-10-13, 14:48   

hmm... pomysł nie jest zły... też prawda że nie wszyscy potrafią strony... nie muszą! przecież można zrobić bloga... co jest najprostszą stroną... np. www.blog.onet.pl i to może być jako strona [oczywiście trzeba założyć bloga] :)

mickey11
[Usuniêty]

Wys³any: 2006-10-13, 16:53   

Ja tam mam bloga tylko że na interii

Ukryty_Samuraj
[Usuniêty]

Wys³any: 2006-10-13, 17:28   

ale navka nie czisz o co chodzi. ja zrobilem strone internetowa plemienia ale nikomu nie chce sie tam wchodzic. a co do bloga. na wiekszosci blogow (w tym blog onet i interia) nie mozna edytowac kodu zrodlowego a mi na wlasnie tym zalezy.

Navka1
[Usuniêty]

Wys³any: 2006-10-13, 18:01   

ok, ok... ale ja mówie jeśli plemie miało by swoje /forum/ /bloga/ /strone/ a że Tobie należy to looz... ale inni tego nie potrafią i wolą bloga np...

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: