Walki plemion |
Czy chciałbyś dodać coś takiego?? |
Nie |
|
20% |
[ 2 ] |
Nie mam zdania |
|
0% |
[ 0 ] |
Tak po drobnych zmianach |
|
30% |
[ 3 ] |
Tak |
|
50% |
[ 5 ] |
|
Gosowa: 10 |
Wszystkich Gosw: 10 |
|
|
|
Autor |
Wiadomo |
tyran [Usunity]
|
Wysany: 2006-10-26, 12:05 Walki plemion
|
|
|
Można by było zrobić coś takiego jak walki plemion.
A więc tak wchodzisz w ,,twoje plemię" a później w ,,wspólna robota"
i na samym dole pojawia się taki naopis "Napad na plemię" gdy na to klikniesz pojawia się lista
plemion musisz kliknąć na jedne i poczekać aż wszyscy się zgłoszą.wtedy zaczyna się ATAK na
wybrane plemię. Walki rozgrywane się tak jeden na jednego.Jeżeli jakies plemię ma więcej osób to
Najsłabsi indianie czekają i wchodzą za poległych.I tak aż z jednego plemienia nikt nie zostanie.
Wtedy przeciwne plemię wygrywa a każdy z tego plemienia zdobywa po 50-75 doświadczenia.
Zdobyte złoto rozdzielane jest po równo między wszystkich członków plemienia.
Broń dostaje ten kto ją zdobył.
Drobna poprawka:
Nie wszyscy muszą się zgłosić ale wtedy też nie wszyscy atakują i dostaja łupy. |
Ostatnio zmieniony przez tyran 2006-10-27, 15:05, w caoci zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
TuPac [Usunity]
|
Wysany: 2006-10-26, 12:07
|
|
|
pomysl niezly ale pare zmian by sie przydalo ale ogolni niech sie SiVo nad tym zastanowi ale najpierw niech ta wyprawe skonczy |
|
|
|
 |
rad19wro [Usunity]
|
Wysany: 2006-10-26, 13:34
|
|
|
sam pomysl w sobie jes dobry. (ktos to juz wczesniej proponowal) tylko czy SiVo znajdzie czas? bo jeszcze nie zrobil wedrowki,a temat o wedrowce zostal stworzony jakies 2 tygodnie temu (albo nawet wiecej). |
|
|
|
 |
Szegi [Usunity]
|
Wysany: 2006-10-26, 14:02
|
|
|
mi sie to nie podoba, wzorowane na tc. ale zeby nie kazdy sie musial dolanczac.:D |
|
|
|
 |
Ukryty_Samuraj [Usunity]
|
Wysany: 2006-10-26, 15:12
|
|
|
no wlasnie tak jak mowil Szegi. zeby nie kazdz musial sie dolaczac. tak to by bylo super |
|
|
|
 |
iapaj [Usunity]
|
Wysany: 2006-10-29, 09:20
|
|
|
dla mnie bomba |
|