INDIANIE.net Strona G³ówna INDIANIE.net
Oficjalne forum

FAQFAQ  SzukajSzukaj  U¿ytkownicyU¿ytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Kilka słów odemnie...
Autor Wiadomo¶æ
Navka1
[Usuniêty]

Wys³any: 2006-10-13, 18:23   Kilka słów odemnie...

Mam kilka propozycji nad którymi może i wypowiadałam się, lecz jeszcze nie które przemyślałam... więc... :
1. Propozycja pierwsza polega na tym jeżeli mamy już "widoczne" doświadczenie [klikamy na nie i widać szczegóły...] to ze złotem mogło by być podobnie... każdy jest ciekawy czy był milionerem czy nie ;) może by też dodać kiedy miało się najwięcej złota czyli np. ja myśle że miałam z 10K ale wydałam je na broń :P i ile w całości mieliśmy oraz ile posiadamy w danej chwili...
2. Propozycja druga [z którą się wszyscy kłócą] że jestem stanowczo za zdjęciem blokady... wiem, wiem wyglądam na gracza który jest "dobry" jak wszyscy mówią i nie którzy pomyślą że jestem egoistką... ale sami oceńcie też kiedyś miałam 1 lvl, 2lvl itp. i nie było zmiłuj się... a na priv przychodziły takie wiadomości że głowa mała... zobaczcie który mam lvl, miejsce... a nie było wtedy blokady... sami to przemyślicie jak nie będziecie mieli kogo atakować...
3. Propozycja trzecia... narazie wpisowe z turnieju wynoszą 10 złota... w którymś dokładnie temacie czytałam że będą stawki [po jakimś czasie] 100 lub 200 itp. narazie mineło troche turniejów i sytuacja się nie zmieniła... można by podnieść trochę stawke lub [UWAGA] zrobić jagby 2 turnieje w jednym czyli wchodzimy w zakładke TURNIEJE i widzimy turniej z wpisowym np. [dla mniej bogatych] 10 złota i [dla graczy z większą ilością złota] 100 itp.

Rozumiem będą różne obraźliwe lub pozytywne wypowiedzi... zrozumiem to każdy ma inne zdanie :)

KrEcik666
[Usuniêty]

Wys³any: 2006-10-13, 20:10   

Jestem za 1 i 3 punktem (o 2. się kłucimy narazie)

silya_88
[Usuniêty]

Wys³any: 2006-10-14, 16:36   

ja nie wiem po co to z tym złotem. Mi to tam lotto ile go już uzbierałam w calej grze. do niczego mi ta wiadomość się nie przyda, tak jak z tym doświadczeniem. Sama potrafię obliczyć ile potrzebuję do następnego lvlu

Szegi
[Usuniêty]

Wys³any: 2006-10-14, 16:39   

jestem za wszystkim co mowi Navka

brodziak
[Usuniêty]

Wys³any: 2006-10-14, 18:35   

ja jestem za punktem 1 i 3 ;)

Navka1
[Usuniêty]

Wys³any: 2006-10-14, 19:16   

hmmm... silya_88 mamy przypadki tutaj graczy z 10-12 lat. więc dla kogoś to trudność... :) a fajnie jest wiedzieć ile się zdobyło złota oraz doświadczenia :))

tyran
[Usuniêty]

Wys³any: 2006-10-30, 20:39   

A aj jestem za 1,2 i 3 punktem :-)

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych