problem z wskrzeszaniem i stratÄ… statystyki |
Autor |
Wiadomo¶æ |
Ebola [Usuniêty]
|
Wys³any: 2006-08-31, 15:14
|
|
|
Glupi niejest ale ogranicza mozliwosc prawdziwego zarobku dla admina czeli nie przejdzie |
|
|
|
 |
trurl [Usuniêty]
|
Wys³any: 2006-08-31, 15:14
|
|
|
Można po prostu od razu ogłosić:
gra jest dla tych, co płacą i ma być dochodowa od razu................. :/ |
|
|
|
 |
wojtsi [Usuniêty]
|
Wys³any: 2006-08-31, 15:17
|
|
|
KeeS napisa³/a: | To może zrobić tak, że raz na 2 godz. możesz kupić jakÄ…Å› statystyke (lub raz na 4 h), albo wprowadzić 500 zÅ‚ota (lub 300) za sms'a, tylko co z cenami broni . CoÅ› napewno siÄ™ da zrobić. |
NIe ! ze statami jak jest niech tak będzie 3 na lvl starczy |
|
|
|
 |
pe2de2 [Usuniêty]
|
Wys³any: 2006-08-31, 19:05
|
|
|
trurl napisa³/a: | Można po prostu od razu ogÅ‚osić:
gra jest dla tych, co płacą i ma być dochodowa od razu................. :/ |
lol
interesuje sie nieco informatyka i mam własną strone www
wierz Mi ta gra niekoniecznie jest dochodowa - z tych esemesów Admin dostaje grosze (nie wierzysz to sprawdz ile takie firmy dają)
a koszta serwera na takÄ… grÄ™ sÄ… baaaardzo wysokie - szczegolnie transfer - przy kilku tysiÄ…cach graczy jest na pewno olbrzymi
Mnie sie wszystko super podoba i w zasadzie nic bym nie zmianiał - moze nieco grafike
mam konto premium - raz zainwestowane sporo ale za to jak jestem np w tipi to nikt mnie nie ruszy
pozatym zawsze tak jest że są lepsi i są gorsi - takie życie :) |
|
|
|
 |
trurl [Usuniêty]
|
Wys³any: 2006-08-31, 19:16
|
|
|
pe2de2 napisa³/a: | trurl napisa³/a: | Azarel napisa³/a: |
Zgadza się ale musze przyznać ograniczenie z SMSami to nie taki głupi pomysł he |
Można po prostu od razu ogłosić:
gra jest dla tych, co płacą i ma być dochodowa od razu................. :/ | lol
| tak powinno byc, to pewnie nie byłoby nieporozumień.
pe2de2 napisa³/a: | interesuje sie nieco informatyka i mam wÅ‚asnÄ… strone www<CIACH CYTAT> | Pewnie masz racjÄ™, ale to offtopic z tymi kosztami i tym czy Ci siÄ™ gra podoba, czy nie (btw ja akurat jestem informatykiem )
pe2de2 napisa³/a: | pozatym zawsze tak jest że sÄ… lepsi i sÄ… gorsi - takie życie :) | Zgoda, ale nie lubiÄ™ jak sobie ktoÅ› kupuje bycie "lepszym" i nie umie nic wypracowac... Dla mnie intelekt ważniejszy od sms z kom mamusi ZresztÄ… to też offtopic |
|
|
|
 |
KtoÅ› [Usuniêty]
|
Wys³any: 2006-08-31, 21:41
|
|
|
lol :) |
|
|
|
 |
KeeS [Usuniêty]
|
Wys³any: 2006-08-31, 22:19
|
|
|
Chyba siÄ™ wkurwie
Wchodzę po 4 godzinach płukania złota i chcę zrobić atak na wiewióra... życie i energia prawie na maxa. Wchodze w polowanie i co widzę Jesteś trupem
I całe złoto (czyli 4 godzinki pracy) poszło się walić... Teraz nie mam nic... życia, energii, etc. i to już chyba 4 raz dzisiaj, a o statach już wole nie wspominać.
Zróbcie coś z tym... albo dajcie jakąś rade co robić.
Wprowadźcie chociaż jakieś ograniczenia z tymi napadami.
Pomóżcie... bo się grać odechciewa...
Pozdroooo...
Edit: // I po 5 min kolejny udany napad... i nic mi nie zabrali... ehehe... bo nie mieli czego. Åšmieszne to wszystko jak... |
|
|
|
 |
moczyk [Usuniêty]
|
Wys³any: 2006-09-01, 02:23
|
|
|
no wsumie racja.. bylem trupem chyba 2 razy z rzedu w ciagu 5 min... ale wyslalem esa i zyje...:) jedno mnie dobija... zebys sie kykupic jets zamło kasy... mial bym na wykupienia ale moje 14k poszłooo bo mialem na innym koncie... wiec znowu dziura... powinno byc wieccej opci na zarobienie kasy i mozna bylo by sie wykupywac i było by po sprawie... |
|
|
|
 |
mickey11 [Usuniêty]
|
Wys³any: 2006-09-01, 09:38
|
|
|
Zgdzam siÄ™ |
|
|
|
 |
Azarel [Usuniêty]
|
Wys³any: 2006-09-01, 10:26
|
|
|
Prosze nie odpisujcie takich odpowiedzi jak:
"LOL" "ZGADZAM SIE" "MASZ RACJE" ludzie opanujcie się troche i się rozpisujcie pogadam z SiVo żeby można było atakować 1 lvl niższczy i 1 lvl wyższy i oczywiście w pokroju swgo lvl co wy na to? |
|
|
|
 |
trurl [Usuniêty]
|
Wys³any: 2006-09-01, 10:27
|
|
|
Azarel napisa³/a: | Prosze nie odpisujcie takich odpowiedzi jak:
"LOL" "ZGADZAM SIE" "MASZ RACJE" ludzie opanujcie się troche i się rozpisujcie pogadam z SiVo żeby można było atakować 1 lvl niższczy i 1 lvl wyższy i oczywiście w pokroju swgo lvl co wy na to? | Pomysł super. Może nawet być +/-2 lvl :) |
|
|
|
 |
Azarel [Usuniêty]
|
Wys³any: 2006-09-01, 10:28
|
|
|
Pomysł głupi nie jest ale to wiadomo żę 7 lvl zaatakuje 5 to wygrywa 7 więc lepiej niech będzie 1 lvl |
|
|
|
 |
trurl [Usuniêty]
|
Wys³any: 2006-09-01, 10:29
|
|
|
Niekoniecznie :D Wygrałem raz z lvl 8 na lvl 6 On atakował |
|
|
|
 |
Azarel [Usuniêty]
|
Wys³any: 2006-09-01, 10:30
|
|
|
Dobra to pogadam o tym z SiVo |
Ostatnio zmieniony przez SiVo 2006-09-01, 11:25, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
trurl [Usuniêty]
|
Wys³any: 2006-09-01, 10:37
|
|
|
W sumie jednak głównym problemem są przepadające statystyki. To najbardziej bolesne chyba jest jednak...
Niby może nei będzie się tak często ginąć, jak tylko o 1-2 lvl wyżej będą atakować, ale i tak wskrzeszenie to utrata 1 treningu
[ Dodano: 2006-09-01, 14:04 ]
Nie wiem, jak to się stało, ale mój ludzik sam z siebie odżył, więc nie straciłem statystyki.
Czy jest jakiś automat wskrzeszający, czy też zostałem jakoś specjalnie potraktowany?? |
|
|
|
 |
|