|
INDIANIE.net
Oficjalne forum
|
SÄ… jakiÅ› rundy, edycje, nagrody ??? |
Autor |
Wiadomo¶æ |
Azarel [Usuniêty]
|
Wys³any: 2006-09-01, 15:45
|
|
|
Ehh bezsensowne to jest wole by rund ani edycji nie było |
|
|
|
 |
ksg666 [Usuniêty]
|
Wys³any: 2006-09-01, 19:33
|
|
|
KeeS napisa³/a: | Tylko, że nagrody mogÄ… byc w innej formie, np. w postaci zÅ‚ota - na poczÄ…tek rundy zwyciÄ™zca ma 1000 zÅ‚ota, albo w postaci broni, że od razu masz kij (bez kupowania) itp. Albo masz konto "wódz" za wygranÄ… edycji. Wiele jest form wynagradzania i sponsorów do tego nie trzeba. |
I jak se to wyobrażasz?? Np przez cały miech charuje i mam te 1 miejsce! Dostaje 1k złota <jupi> i od nowej edy zaś charuje tylko że mam więcej złota?? Przecież jak mają być takie nagrody to sie wszystkim znudzi... Dobrze że usłyszałęm słowa SiVo! Nie ma edycji i jest dobrze! Nie chce żeby moja praca na darmo poszła! |
|
|
|
 |
Azarel [Usuniêty]
|
Wys³any: 2006-09-01, 19:40
|
|
|
Moja tak samo powinna gra być bez ograniczenia można levelować do upadłego |
|
|
|
 |
KeeS [Usuniêty]
|
Wys³any: 2006-09-01, 20:00
|
|
|
Azarel napisa³/a: | Moja tak samo powinna gra być bez ograniczenia można levelować do upadÅ‚ego |
A możesz stawiać kropki lub przecinki, bo ciężko się połapać w ciągłości sensu wypowiedzi.
A co do tematu:
Admin w końcu zrobi co mu się podoba, gdyż to jego własność. Jednak warto zawsze coś zaproponować.
A na sponsorów trzeba będzie jeszcze czekać, bo gra jest mało znana.
Rundy można by było wprowadzić wtedy, gdy gra będzie nieco łatwiejsza, tzn. znaczna część osób będzie osiągać ten największy lvl, który mam nadzieje że istnieje, bo gra bez końca nie ma sensu. |
|
|
|
 |
KtoÅ› [Usuniêty]
|
Wys³any: 2006-09-01, 22:26
|
|
|
i dobrze! po co nowe edy :/ |
|
|
|
 |
SiVo
Administrator Wódz nad wodze :)

Nick w grze: sivo
PlemiÄ™: Apache
Do³±czy³: 29 Sie 2006 Posty: 625 Sk±d: WrocÅ‚aw
|
Wys³any: 2006-09-01, 22:31
|
|
|
zasadniczo to obecnie gra właśnie nie ma końca, czyli nie ma i raczej nie bedzie (choć kto wie ;)) rzadnych następnych edycji :>
najwyższego lvlu też nie ma nigdzie zdefiniowanego ;)
co najwyżej kiedyś moge zrobić ankiete, czy chcecie reseta, czy nie ;), ale jak już mówiłem: na chwile obecną NIC takiego nie planuje |
|
|
|
 |
KtoÅ› [Usuniêty]
|
Wys³any: 2006-09-01, 22:32
|
|
|
szkoda nawet tej kasy co sie w konto wlozylo zeby poszlo na smietnik |
|