INDIANIE.net Strona G³ówna INDIANIE.net
Oficjalne forum

FAQFAQ  SzukajSzukaj  U¿ytkownicyU¿ytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
BAN..
Autor Wiadomo¶æ
Ukryty_Samuraj
[Usuniêty]

Wys³any: 2007-03-02, 18:10   

hahah... sorki ze dawno nie bylem na forum... taikomol i programy do łamania haseł. On jest za przeproszeniem "za ciemny"... on i jego kolega... mustang.... mustang kupil konto Andri, pozniej kupil konto Jaguar, a pozniej dostał Anulke... ja wole do wszystkieo sam dojsc jak pewnie wszyscy...poza tym. co jak co - wszystkie hasla zalatwial mu Anulek via Jaguar via Andri via mustang :D

tylko szkoda mi tego warna za tego posta.... bo pewnie dostane za mowienie szczerej prawdy o taikomolu.. ale mam prosbe... moderatorzy - dobra postawcie mi warna, tylko zostawcie tego posta ze 2 dni niech sobie ludzie poczytaja o nim prawde... SiVo - (bez obrazy!) - gra jest łatwa i malo rozbudowana... dlatego taki c**c jak taikomol jest w niej dorby... probowal grac w my-fantasy... gra byla dla niego zbyt skomplikowana... i poprzestal na 3 levelu... frytka ma 20-któryś... a nawet frytka ktora wg mnie jest niesprawiedliwie mowione ze jest "głupia" ma duzo wiekszy level od taikomola-p*****a... hahaha... to przez tego je**pa odeszłem z Inków... nmoto żegnam państwa... jak ktoś chce coś jeszcze wiedzieć o taikomolu - pisac na gg - 1674572

Życzę miłego dnia! :)
Ostatnio zmieniony przez wafal 2007-03-02, 18:30, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

Yamakasi 
:/

Nick w grze: Yamakasi
PlemiÄ™: AJMAROWIE
Do³±czy³: 22 Pa¼ 2006
Sk±d: Lubartów
Wys³any: 2007-09-29, 12:32   

SiVo oddaj mi itemy! innym oddajesz a mi? Co ty mnie nie lubisz ze mi itemów nie chcesz oddac. Fakt to troche dawny temat.. Ale jest!

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: