Miłe Spedzanie Czasu |
Autor |
Wiadomo¶æ |
Borszczu
Siurak The Great

Nick w grze: Borszczu
PlemiÄ™: INKOWIE
|
Wys³any: 2007-03-17, 13:26
|
|
|
Adam_eS napisa³/a: | no to indianie tez chyba mieli rozrywki? co nie?, trzeba wiedziec tylko jakie;], |
Raczej szamani szukali w lesie konopii indyjsckich a pozniej przepowiadali przyszłosc |
|
|
|
 |
Adam_eS [Usuniêty]
|
Wys³any: 2007-03-17, 13:28
|
|
|
no borszczu całkiem mozliwe,
ale jakas gra z koscmi była by ok, czy cos podobnego;] |
|
|
|
 |
Toki [Usuniêty]
|
Wys³any: 2007-03-17, 18:47
|
|
|
Co wy sie ludzicie ze beda nowe rzeczy SiVo wali ta gre... |
|
|
|
 |
Adam_eS [Usuniêty]
|
Wys³any: 2007-03-18, 10:40
|
|
|
hmm, nie łudzimy, tylko planujemy, jak sie konkret pomysł pojawi to sie i załatwi,
kazdy wie ze On to wali,
ale ja tu chce ludzi pościagać, zrobic zeby to było ciekawsze;], |
|
|
|
 |
Kiljan [Usuniêty]
|
Wys³any: 2007-03-18, 11:34
|
|
|
nie wiem czy ktos to pisal bo nie chce mi sie czytac;] ale nie zawsze male lvle nie maja kasy bo jesli nie maja to skad maja najlepsze bronie;]
a pomysl nawet spoko ale wiecej tej kasy:D |
|
|
|
 |
Adam_eS [Usuniêty]
|
Wys³any: 2007-03-18, 20:45
|
|
|
chodzilo mi o sama myśl, jesli jest ona dobra i słuszna, to nic innego jak napisac do admina zeby cos wprowadził, ewentualnie sami wymyslmy sensowne gry i tyle,
moim pomysłem była rozrywka na grze indianie net, a wraz z nia zarobienie grosza, do was naleza pomysły, wkońcu to Nasza gra;] |
|
|
|
 |
Kiljan [Usuniêty]
|
Wys³any: 2007-03-19, 16:04
|
|
|
ja bym proponowal moze rozrywki ale nie tylko za kase np cos takiego
przychodza na stadion:D ogladaja mecz pija piwo itd:D |
|
|
|
 |
Adam_eS [Usuniêty]
|
Wys³any: 2007-03-24, 13:44
|
|
|
gra w kosci była by ok, poprostu abym sie nie nudził kiedy mój chopek na wyprawie siedzi;] |
|
|
|
 |
Nani [Usuniêty]
|
Wys³any: 2007-03-24, 21:37
|
|
|
A ja znalazłam dziś rozwiązanie . Komp włączony, ja sobie czytam i co 20 min zaglądam by wysłac Indianina na kolejną wyprawę. Ale na poważnie. To chyba własnie zniechęca innych. Nie chce im się czekać za każdym razem.
Nie orientuje się jeszcze całkie w tej grze, ale czytałam dużo o Indianach. Nie wiem czy grali w kości, ale z pewnością ogranizowali różne gry. Chłopcy uczyli się strzelać z łuku jadąc konno, mężczyźni grali w grę podobną do piłki ręcznej itp. Moge poszukać to dowiem się wiecej. Ale nawet gdyby to wprowadzić coś takiego nie zda egzaminu, bo nielogiczne jest by człowiek będąc na wyprawie zajmował się rozrywką. Przedewszystkim należałoby skrócić czas wypraw minimum o połowę. Pozatym jeśli wyprawa trwa tak długo gracze powinni miec możliwość ingerowania w zachowanie swoich podopiecznych. Niech to wygląda tak: co pewnien czas pojawiac się będą komunikaty, że gościu napotkał jakieś zwierze a gracz ma zdecydować czy ma on spróbować go upolować. Gdy ostatnio wyprawiłam swojego do doliny dostałam komunikaty o zabitych skorpionach a następnie o tym, że Indianina pokonał zając. Ale nie dostał on ani doświadczenia ani złota za poprzednie zwierzęta. To powinno być zmienione. Napiszcie co myślicie o moim pomyśle. |
|
|
|
 |
frytka
MoBika
Nick w grze: fryta
|
Wys³any: 2007-03-24, 21:39
|
|
|
powiem ze ten pomysl z komunikatem o zwierzetach napotkanych na wyprawie jest bardzo dobry ;) przynajmniej dla mnie ;) |
_________________ (...) Jeden kradnie bo ma takie hobby, drugi kradnie bo jest głodny (...)
frytka reaktywacja :)

|
|
|
|
 |
wafal
Moderator

Nick w grze: wafal
PlemiÄ™: AJMAROWIE
Wiek: 32 Do³±czy³: 20 Wrz 2006 Posty: 1004 Sk±d: wziąć kasÄ™ na piwo?
|
Wys³any: 2007-03-24, 22:37
|
|
|
Nani napisa³/a: | dostaÅ‚am komunikaty o zabitych skorpionach a nastÄ™pnie o tym, że Indianina pokonaÅ‚ zajÄ…c |
Bo skorpion odebraÅ‚ Ci duzo życia i gdy CiÄ™ atakowaÅ‚ zajÄ…c to CiÄ™ wykonczyÅ‚. Nani napisa³/a: | Przedewszystkim należaÅ‚oby skrócić czas wypraw minimum o poÅ‚owÄ™ |
Zakup lepszego konia to bedzie to widać, że szybciej wracasz ;] |
|
 |
SiVo
Administrator Wódz nad wodze :)

Nick w grze: sivo
PlemiÄ™: Apache
Do³±czy³: 29 Sie 2006 Posty: 625 Sk±d: WrocÅ‚aw
|
Wys³any: 2007-03-29, 09:54
|
|
|
wafal napisa³/a: | Zakup lepszego konia to bedzie to widać, że szybciej wracasz ;] |
albo idź na dłuższe wyrawy, bo np 2% z 30 minut to mniej niż te same 2%, ale już z np 2 godzin ;) |
|
|
|
 |
silya_88 [Usuniêty]
|
Wys³any: 2007-04-03, 17:56
|
|
|
Uważam, że, gry to dobry pomysł. Jeszcze lepiej gdyby były to gry między graczami. To by trochę zżyło ludzi i nikt by się nie nudził podczas czekania. Mam na myśli coś właśnie jak kurnik, np gra w wymienione kości, loterie, albo tysiąca, albo nawet głupiego chinczyka:) gra od razu stałaby się ciekawsza, gracze zaczęliby ze sobą rozmawiać.
Borszczu weź już skończ z tym narzekaniem na każdą zmianę i przypominaniem nam, że nikt w to nie gra. Wiemy o tym. Ale czy nie sądzisz, że gdy gra będzie urozmaicona to i więcej graczy się pojawi? |
|
|
|
 |
Borszczu
Siurak The Great

Nick w grze: Borszczu
PlemiÄ™: INKOWIE
|
Wys³any: 2007-04-03, 18:38
|
|
|
silya_88 napisa³/a: | Borszczu weź już skoÅ„cz z tym narzekaniem na każdÄ… zmianÄ™ i przypominaniem nam, że nikt w to nie gra. Wiemy o tym. Ale czy nie sÄ…dzisz, że gdy gra bÄ™dzie urozmaicona to i wiÄ™cej graczy siÄ™ pojawi? |
Akutat nie sadze ze wrzucanie tu jakis gier typu kurnik sciagnie nowych userów |
|
|
|
 |
silya_88 [Usuniêty]
|
Wys³any: 2007-04-05, 12:00
|
|
|
Borszczu napisa³/a: |
Akutat nie sadze ze wrzucanie tu jakis gier typu kurnik sciagnie nowych userów |
chodzi o to, żeby nie nudzić sie podczas czekania na atak albo wyjścia z wyprawy, ściągnięcie nowych graczy nie jest problemem. problemem jest utrzymanie ich w grze dłużej niż kilka dni. a z tego co widzę, żaden pomysł rzucany na forum Ci się nie podoba, więc mówiłam ogółem za wszystko |
|
|
|
 |
|