INDIANIE.net Strona G³ówna INDIANIE.net
Oficjalne forum

FAQFAQ  SzukajSzukaj  U¿ytkownicyU¿ytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Ochrona . . . ?
Autor Wiadomo¶æ
Nani
[Usuniêty]

Wys³any: 2007-04-07, 13:48   

Od początku rozumiem o co wam chodzi, ale to nie to. Mi również zdażało się, że po pokonaniu małego niedźwiedzia i kilku dużych skorpionów załatwiał mnie wyjec albo jeleń,ale tym razem widac było ewidentny brak ochrony juz na poczatku. Często już wysyłałam Indianina na step. Pooknał jelenia - zostało mu 95 życia (nic nie utracił)
Za moment pokonał grzechotnika - zostało mu 93 życia. I tak dalej. Tym razem jednak już po pierwszym ataku, choć wygranym, zostało mu 60 życia (przy zwykłym skorpionie, którego do tej pory pokonywał śpiewająco). Na końcu n i e było komunikatu bym cokolwiek straciła. Wiec zastanawiam się czy to jakiś błąd czy istotnie traciłam ochronę w walce. Widze jednak, że ta dyskusja zmieża w złym kierunku. Jak dotąd nic sie nie dowiedziałam i jak sądze nic mi wałkowanie tego nie pomoże. Kończmy ten temat.

wafal 
Moderator

Nick w grze: wafal
PlemiÄ™: AJMAROWIE
Do³±czy³: 20 Wrz 2006
Sk±d: wziąć kasÄ™ na piwo?
Wys³any: 2007-04-07, 17:05   

No to ja to oceniam jako błąd, ponieważ nie mogłaś stracic ochrony w trakcie walki, jedynie tylko broń, ale Tupac Cie nie zabił.

Nani
[Usuniêty]

Wys³any: 2007-04-07, 21:05   

wafal napisa³/a:
No to ja to oceniam jako błąd, ponieważ nie mogłaś stracic ochrony w trakcie walki, jedynie tylko broń, ale Tupac Cie nie zabił.

A no własnie i tu jest problem. :-?

Ps. SiVo, wypłacacie odszkodowania za błędy? ;-) :lol:

wafal 
Moderator

Nick w grze: wafal
PlemiÄ™: AJMAROWIE
Do³±czy³: 20 Wrz 2006
Sk±d: wziąć kasÄ™ na piwo?
Wys³any: 2007-04-07, 21:19   

o O to ja chce 0,5kk(tyle jest chyba warte ten exp) za ten stracony poziom, bo go zrobiłem legalnie, a był to błąd servera! SiVo my i Nani chcemy odszkodowanie, tz może bedzie lepiej brzmiało rekompensatę za poniesione szkody.

Nani
[Usuniêty]

Wys³any: 2007-04-08, 07:30   

Ja tak tylko żartowałam, ale z tymi odszkodowaniami to niezła myśl. Mi należałby się zwrot wartości skóry z bawołu.

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: