|
INDIANIE.net
Oficjalne forum
|
Ochrona . . . ? |
Autor |
Wiadomo¶æ |
Nani [Usuniêty]
|
Wys³any: 2007-04-07, 13:48
|
|
|
Od początku rozumiem o co wam chodzi, ale to nie to. Mi również zdażało się, że po pokonaniu małego niedźwiedzia i kilku dużych skorpionów załatwiał mnie wyjec albo jeleń,ale tym razem widac było ewidentny brak ochrony juz na poczatku. Często już wysyłałam Indianina na step. Pooknał jelenia - zostało mu 95 życia (nic nie utracił)
Za moment pokonał grzechotnika - zostało mu 93 życia. I tak dalej. Tym razem jednak już po pierwszym ataku, choć wygranym, zostało mu 60 życia (przy zwykłym skorpionie, którego do tej pory pokonywał śpiewająco). Na końcu n i e było komunikatu bym cokolwiek straciła. Wiec zastanawiam się czy to jakiś błąd czy istotnie traciłam ochronę w walce. Widze jednak, że ta dyskusja zmieża w złym kierunku. Jak dotąd nic sie nie dowiedziałam i jak sądze nic mi wałkowanie tego nie pomoże. Kończmy ten temat. |
|
|
|
 |
wafal
Moderator

Nick w grze: wafal
PlemiÄ™: AJMAROWIE
Wiek: 32 Do³±czy³: 20 Wrz 2006 Posty: 1004 Sk±d: wziąć kasÄ™ na piwo?
|
Wys³any: 2007-04-07, 17:05
|
|
|
No to ja to oceniam jako błąd, ponieważ nie mogłaś stracic ochrony w trakcie walki, jedynie tylko broń, ale Tupac Cie nie zabił. |
|
 |
Nani [Usuniêty]
|
Wys³any: 2007-04-07, 21:05
|
|
|
wafal napisa³/a: | No to ja to oceniam jako błąd, ponieważ nie mogÅ‚aÅ› stracic ochrony w trakcie walki, jedynie tylko broÅ„, ale Tupac Cie nie zabiÅ‚. |
A no własnie i tu jest problem.
Ps. SiVo, wypłacacie odszkodowania za błędy? |
|
|
|
 |
wafal
Moderator

Nick w grze: wafal
PlemiÄ™: AJMAROWIE
Wiek: 32 Do³±czy³: 20 Wrz 2006 Posty: 1004 Sk±d: wziąć kasÄ™ na piwo?
|
Wys³any: 2007-04-07, 21:19
|
|
|
o O to ja chce 0,5kk(tyle jest chyba warte ten exp) za ten stracony poziom, bo go zrobiłem legalnie, a był to błąd servera! SiVo my i Nani chcemy odszkodowanie, tz może bedzie lepiej brzmiało rekompensatę za poniesione szkody. |
|
 |
Nani [Usuniêty]
|
Wys³any: 2007-04-08, 07:30
|
|
|
Ja tak tylko żartowałam, ale z tymi odszkodowaniami to niezła myśl. Mi należałby się zwrot wartości skóry z bawołu. |
|
|
|
 |
|
|